مشاهده نسخه کامل
: ریست کردن کامپیوتر
ha_a68@ymail.com
19-04-2013, 15:01
با سلام
یه مشکل اساسی دارم لطفا راهنمایی کنید(با سپاس)
من یه سیستم کامپیوتری دارم که وقتی وارد ویندوز میشه بعد چن دقیقه یا اگه یکم کار کنم (مثلا گوش دادن اهنگ، کارهای ساده) ریست میشه
ویندوز عوض کردم(موقع عوض کردن ویندوز صفحه ابی رنگ با کد هگز که به صفحه مرگ معروف هست میومد به هرحال ویندوزشو عوض کردم و حتی پارتیشن بندی هم کردم اما جواب نداد.)
به نظر شما مشکل از کدوم بخش سخت افزار هست؟
با تشکر فراوان
میتونه از رم باشه. یا پاور. یا سی پی یو.
Ali*Reza
19-04-2013, 15:35
دماهای قطعاتتون رو چک کردین؟
ha_a68@ymail.com
19-04-2013, 16:42
با تشکر فراوان
پاور عوض کردم حل نشد
اما جای اسلات رم عوض کردم یکم حل شد یعنی وقتی کار زیاد ازش اگه بکشی ریست میشه
در ضمن بهترین دما برای قطعات چقدر باید باشه ؟
گیج شدم
با تشکر
Ali*Reza
19-04-2013, 17:06
مشخصات قطعاتتون چیه؟ با نرم افزار HWMonitor دما رو در حالت لود و بیکاری چک کنین
ha_a68@ymail.com
19-04-2013, 17:15
دما رو با نرم افزارaida64 تست کردم
دمای CPU حداقل 37 و حداکثر 67 در حالت عادی
دمای مادربوردحداقل 31 و حداکثر 64
دمای هارد حداقل 34 و حداکثر 36
میزان خنک کنندگی فن
1166 - 2003
GIGABYTE GA-EP41
CPU DOULCORE Intel PENTIUM E5500
ممنون ازتون
milad2067
20-04-2013, 05:43
دوست عزیز گمون کنم شما Blue Page رو میگین. این مشکل میتونه از چند جای مختلف باشه. شما اول ببین رم تون مشکل داره یا نه... اگه چندین رم روش نصبه همشو در بیارین و از یه رمی که مطمئن مطمئن هستید امتحان کنید... نتیجه رو بگید لطفا...
ha_a68@ymail.com
20-04-2013, 08:30
دوست عزیز گمون کنم شما Blue Page رو میگین. این مشکل میتونه از چند جای مختلف باشه. شما اول ببین رم تون مشکل داره یا نه... اگه چندین رم روش نصبه همشو در بیارین و از یه رمی که مطمئن مطمئن هستید امتحان کنید... نتیجه رو بگید لطفا...
ممنون
یه رم 2 گیگا بایتی داره فک کنم همین طور باشه چون جای اسلات رمو عوض کردم مشکل ریست شدن تاحدودی حل شد اما میخام کلا رفع بشه
اما امروز یک مشکل جدیدرو دیدم اینم اینکه وقتی روشن میکنم کامپیوتر روشن میشه اما بعد چن ثانیه خاموش میشه (البته قبل از اینکه فرمان به مانیتور بره) بعد چن ثانیه دوباره خودش روشن میشه
سرعت فن CPU اول کم میشه بعد دور میگره
البته میخام دلیلشو بدونم
سپاس گذارم
ess_1362
20-04-2013, 11:48
ممکن هست مشکل حرارتی باشه
یک تست 15 دقیقه ای با prime95 از پردازنده بگیرید و حین تست یک شات با نرم افزار hw monitor بذارید
ha_a68@ymail.com
20-04-2013, 12:09
ممنون میشم یکم راهنمایی بکیند
چطوری شات بذارم(اصلا شات چیه :n04::n04::n04:)
شرمنده وممنون از کمکتون
اسکرین شات یعنی عکس
حالا با نرم افزارهایی مثل Snagit یا PicPic میتونید از صفحه عکس تهیه کنید یا با دوربین
:n18:
ha_a68@ymail.com
20-04-2013, 13:37
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته بگم فقط در حالت عادی (پخش فایل ویدیو) شات کردم. و نتونستم با نرم افزار prime95 کارکنم.
بی نهایت سپاس گذارم.
ess_1362
20-04-2013, 19:06
در این شات من مشکل خاصی نمی بینم البته ای کاش با نرم افزار prime95 یک تست 15 دقیقه هم در حالت blend می گرفتیم تا ببینیم تحت فشار وضعیت پایداری و حرارتی سیستم به چه صورت خواهد بود
به هر حال اگر ایراد نرم افزار را که خیلی هم متداول هست را کنار بذاریم می رسیم به تایمینگ رم ها
لطفا از تب های مموری پردازنده و spd نرم افزار cpuz هم شات بذارید تا موارد مربوط به تایمینگ بررسی بشه
ha_a68@ymail.com
21-04-2013, 07:48
در این شات من مشکل خاصی نمی بینم البته ای کاش با نرم افزار prime95 یک تست 15 دقیقه هم در حالت blend می گرفتیم تا ببینیم تحت فشار وضعیت پایداری و حرارتی سیستم به چه صورت خواهد بود
به هر حال اگر ایراد نرم افزار را که خیلی هم متداول هست را کنار بذاریم می رسیم به تایمینگ رم ها
لطفا از تب های مموری پردازنده و spd نرم افزار cpuz هم شات بذارید تا موارد مربوط به تایمینگ بررسی بشه
خیلی ممنون
من رم سیستم عوض کردم فک کنم درست شد اما 100% مطمئنا نیستم چون تخت فشار امتحان کردم ریست نکرد
اما نتونستم با نرم prime95 کار کنم اگه راهنمایی بکنید خیلی ممنون میشم واقعا شرمنده کردید
سپاس گذارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.