مشاهده نسخه کامل
: ✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس ریاضی (کلیه مقاطع دبیرستان )
farshidshd
19-04-2013, 12:39
با سلام خدمت همه دوستانی که می خوان آماده بشن برای کنکور...
این تاپبک مخصوص رفع اشکالات و سوالات درس ریــــاضـــی ( 1،2،3 و پیش ) هست و می تونید تمامی سوالات در این مورد رو در این تاپیک مطرح کنید...
توجه : تاپیک های جداگانه برای بقیه دروس مهم به زودی ایجاد خواهد شد.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن آموزش عالی
.
سلام
این سوال رو جواب بدید لطفا
فاصله نقطه ی P در داخل مستطیل ABCD از رئوس A و B و C به ترتیب 10 و 3 و 4 می باشدفاصله ی نقطه ی p از D چقدر است؟ ( ازاذ ریاضی )
رادیکال بلد نبودم چحوری بذارم:n02:
1 : رادیکال 75
2 : رادیکال 95
3 : رادیکال 103
4 : رادیکال 107
من خودم حل کردم میشه دو تا گزینه رو بدست اورد:n29:
سلام
این سوال رو جواب بدید لطفا
فاصله نقطه ی P در داخل مستطیل ABCD از رئوس A و B و C به ترتیب 10 و 3 و 4 می باشدفاصله ی نقطه ی p از D چقدر است؟ ( ازاذ ریاضی )
رادیکال بلد نبودم چحوری بذارم:n02:
1 : رادیکال 75
2 : رادیکال 95
3 : رادیکال 103
4 : رادیکال 107
من خودم حل کردم میشه دو تا گزینه رو بدست اورد:n29:
سلام
این سوال یکم وقت گیر هست و نیاز به رسم شکل داره و ... . شما بگید چجوری حل می کنید تا بفهمم کجاش رو اشتباه می کنید !
ممنون:n16:
نه اتفاقا کوتاه هست این عکس شکل و فرمولی که باید اینو باهاش حل کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین باری که اینو حل کردم به صورت این شکل نام گذاری نکرده بودم و جای d و c رو من عوض کرده بودم که اونطوری میشد
4 به توان 2 + 3 به توان 2 = 10 به توان 2 + x به توان 2
اینجوری شد رادیکال 75 درحالی که خود کتاب دراورده رادیکال 107
و فقط بخاطر نام گذاری هست
ممنون:n16:
نه اتفاقا کوتاه هست این عکس شکل و فرمولی که باید اینو باهاش حل کرد
من اولین باری که اینو حل کردم به صورت این شکل نام گذاری نکرده بودم و جای d و c رو من عوض کرده بودم که اونطوری میشد
4 به توان 2 + 3 به توان 2 = 10 به توان 2 + x به توان 2
اینجوری شد رادیکال 75 درحالی که خود کتاب دراورده رادیکال 107
و فقط بخاطر نام گذاری هست
این که راه حل این سوال نیست . این جاگذاری تو فرمول هست :n27: پیشنهاد می کنم از این فرمول ها دوری کنید ...
خب مگه نمیشه با همین حلش کرد؟
نادر1368
01-05-2013, 21:14
راه حل غير فرموليش به عبارتي اثبات اين فرمول!خيلي طولاني ميشه در بعضي موارد استثنا بايد فرمول حفظ كرد!:n13:
mehrdad123
19-08-2013, 06:04
حل شد
حذف شود
سلام. یه سوال داشتم خیلی سادس ولی توش موندم دیگه :دی تو تستای سراسری وقتی جوابارو نگاه میکردم ، چندبار تو تجزیه معادله درجه دو اشتباه کردم. به روش تجزیه که نگاه میکنم میبینم راه حل من درسته اما تو کتاب یه جور دیگه نوشته جوابو. یه موردم نیس که بگم اشتباهه. تازه با عوض شدن اون جواب صحیح هم عوض میشه. مثلآ معادله m+m-2 شما m اول رو توان دار در نظر بگیرین توان ندارم رو کیبوردم. تو این معادله جوابارو یکیشو -2 و یویشم 1 نوشته ومجموع این دو تا مگه نباید +1 بشه ؟ ولی میشه -1 . شایدم اشتباه میکنم . یکی منو توجیه کنه :(
سلام. یه سوال داشتم خیلی سادس ولی توش موندم دیگه :دی تو تستای سراسری وقتی جوابارو نگاه میکردم ، چندبار تو تجزیه معادله درجه دو اشتباه کردم. به روش تجزیه که نگاه میکنم میبینم راه حل من درسته اما تو کتاب یه جور دیگه نوشته جوابو. یه موردم نیس که بگم اشتباهه. تازه با عوض شدن اون جواب صحیح هم عوض میشه. مثلآ معادله m+m-2 شما m اول رو توان دار در نظر بگیرین توان ندارم رو کیبوردم. تو این معادله جوابارو یکیشو -2 و یویشم 1 نوشته ومجموع این دو تا مگه نباید +1 بشه ؟ ولی میشه -1 . شایدم اشتباه میکنم . یکی منو توجیه کنه :(
خوب اینجا ضرایب رو باید نگاه کنیم
مجموع ضرایب میشه 0 (ضریب ام دو و ضریب ام میشه = 2+ ، وضریب عدد معمولی هم 2-)
یکی از جواب ها میشه= 1
اون یکی هم میشه c تقسیم بر a (که در اینجا میشه 2+ تقسیم بر 1-) که میشه= 2-
معادله ی درجه دوم اگه به روش های میون بٌر حل نشه باید از تجزیه و دلتا استفاده کرد.
Iloveu-ALL
19-11-2013, 00:08
a+b+c=0 => m = +1 , m'= c/a = -2
m + m' = 1 + (-2) = 1 - 2 = -1
یا
b/a = -1-
ممنون. ولی عذر میخوام من یه جا اشتباه نوشتم. تو کتاب جوابا یکیش -2 و یکیش +1 هستش آخه..
...........
ویرایش میکنم. سوالم حل شد. در طول اشتباه خیلی افتضاخ معادله درجه دو رو با اتحاد جمله مشترک اشتباه گرفتم :| :دی
سلام. یه سوال تو حل معادلات شامل عبارات گویا پیدا کردم نهایی بود. اما نمیتونم به جواب درست برسم . تو کیبورد علامت کسر ندارم :-D
x تقسیم بر x-3 به اضافه ی3 تقسیم بر x-1مساوی با5
ممنون هر کی بلده کامل توضیح بده :n16:
مجموعه جواب هم 4 و سه دوم
m-asadabadi
07-01-2014, 03:42
سلام. یه سوال تو حل معادلات شامل عبارات گویا پیدا کردم نهایی بود. اما نمیتونم به جواب درست برسم . تو کیبورد علامت کسر ندارم :-D
x تقسیم بر x-3 به اضافه ی3 تقسیم بر x-1مساوی با5
ممنون هر کی بلده کامل توضیح بده :n16:
مجموعه جواب هم 4 و سه دوم
acetaminophen
07-03-2014, 17:58
سلام
میشه توضیح بدید این نامعادله چجوری حل میشه؟
3x^2+2x-8<0
یه فرمول کلی واسه اینجور نامعادله ها هست اون فرمول رو می خواستم. تنک یو
After4Ever
10-03-2014, 01:09
سلام
میشه توضیح بدید این نامعادله چجوری حل میشه؟
3x^2+2x-8<0
یه فرمول کلی واسه اینجور نامعادله ها هست اون فرمول رو می خواستم. تنک یو
سوال غلطه وقتی که a بزرگتر از صفره معادله بزرگتر از صفر هم میشه
mbadboy7
29-06-2014, 16:13
سلام ، من کنکوری 92 و 93 بودم ... کلا برای ریاضی ، فقط پایه با دیفرانسیل رو خوندم و خیلی توپ ، تو این دوتا درس میتونم راهنماییتون کنم ، سوالی بود درخدمتم :n26:
omid kan
20-08-2014, 20:57
سلام من رشتم تجربیه
دوستان من ریاضیم اصلا خوب نیست یک کتاب کمک اموزشی خوب برای ریاضی بهم معرفی کنید که درسنامه خیلی خوبی داشته باشد؟
مثل مبتکران برای شیمی
ممنون می شوم اگر سریع تر به من پاسخ بدید
چه طوری می تونم فورجه 4 رادیکال 5 رو رسم کنم؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کامل و دقیق راهنماییم کنید !
سلام من رشتم تجربیه
دوستان من ریاضیم اصلا خوب نیست یک کتاب کمک اموزشی خوب برای ریاضی بهم معرفی کنید که درسنامه خیلی خوبی داشته باشد؟
مثل مبتکران برای شیمی
ممنون می شوم اگر سریع تر به من پاسخ بدید
سلام طبق تحقيقات من كتاب مبتكران جامع تجربي از آقاي بياتي و كتاب 2 جلدي كوله پشتي كه يه جلد پايه هست و يه جلد پيش خيلي خوبه آقاي بياتي يه كتاب جدا هم دارن كه فقط تسته رنگش زرده اونم ميگن خوبه و پاسخهاي تشريحيش خوبه
خودتم يه نگاه بنداز بهشون راستي من شنيدم براي پيش كوله پشتي تا يه حدي بايد رياضي پايه رو ياد داشته باشي اينا صرفا شنيده هاي من بود راستي گاج نقره اي هم يه كتاب واسه پيش زده كه ميگن عاليه دو جلده جلد دومش پاسخنامه هست
omid kan
08-09-2014, 17:27
دوستان یکی سوالات ریاضی رشته تجربی را بر اساس مبحث با فصول برام مشخص کنه :n13:
خیلی لازم دارم خواهش می کنم:n16:
برای به دست اوردن تعداد اعضای یک مجموعه مثلا 3+6+9+......+120=
چکار باید کرد؟
یعنی یه راه حل کلی داره؟؟؟
چه قدر سوت و کوره!!!
من جواب میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااام!!!!:n13:
After4Ever
09-10-2014, 10:33
برای به دست اوردن تعداد اعضای یک مجموعه مثلا 3+6+9+......+120=
چکار باید کرد؟
یعنی یه راه حل کلی داره؟؟؟
این که راه حلی خاصی نداره مضرب صحیحی از 3
در بازه ی 3 - 120
میشه 40 مجموعه دیگه
این که راه حلی خاصی نداره مضرب صحیحی از 3
در بازه ی 3 - 120
میشه 40 مجموعه دیگه
ممنون بابت جواب شما
ببینید مثلا برای جمع
1+2+3+4+...........n=
n(n+1 تقسیم به2
یا
2+4+6+.........2n=
n(n+1
من اینجا حاصل جمع می خواستم.
یه سوال دیگه هم دارم اثبات کنید:
یک یک یک یک
----------------+-----------------------+-----------------------------+.........+------------ بزرگتر از یک پنجم
هشتادویک هشتادو دو هشتادوسه صد
غول مرحله اخر
20-11-2014, 07:00
سلام
احتمال اینکه دانشجویی در یک روز معین غائب باشه 0.1
اگر 4دانشجو در نظر بگیریم احتمال اینکه حداقل یکی از آن ها حاضر باشه چقدر است؟
After4Ever
21-11-2014, 23:07
سلام
به هر دانشجوی a b c d رو میدیم
حالا با توجه با اینکه متممش 0.9 حساب میکنیم حالت های مختلفش رو
دیگه حوصله نمی کشه حساب کنم:n02:
سلام
روش اول :
فرض کنید هیچ کدام حاضر نباشند . احتمالش میشه : 0.0001 = 4 ^ (0.1)
پس احتمال اینکه حداقل یکی از آنها حاضر باشند : 0.9999 = 0.0001 - 1 = P
روش دوم :
حداقل یک نفر حاضر باشه یعنی :
یا ( یه نفر حاضر و سه نفر غایب - 4 حالت) یا ( دو نفر حاضر و دو نفر غایب - 6 حالت) یا ( سه نفر حاضر و یک نفر غایب - 4 حالت) یا ( چهار نفر حاضر - 1 حالت)
پس داریم :
0.9999 = (0.1*0.1*0.1 * 0.9) 4 +(0.1*0.1*0.9*0.9) 6 +(0.1*0.9*0.9*0.9) 4 + (0.9*0.9*0.9*0.9) = P
می بینید که روش اول چقدر راحت تره !!!!
سلام دوستان.
ممنون میشم جواب درست و کامل سوال پایین رو برام قرار بدید.
مربوط به حد و پیوستگی حساب دیفرانسیل و انتگرال پیش دانشگاهی
سلام دوستان.
ممنون میشم جواب درست و کامل سوال پایین رو برام قرار بدید.
مربوط به حد و پیوستگی حساب دیفرانسیل و انتگرال پیش دانشگاهی
جوابش رو پیدا کردم ::n01:
جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{x\rightarrow&space;0^{+}}\left&space;[&space;-x&space;\right&space;]+\frac{tan&space;%28bx%29}{x}=-1+b\\&space;\lim_{x\rightarrow&space;0^-}\frac{2a&space;sin%283x%29}{x}+\left&space;[&space;2x&space;\right&space;]=2a\left&space;%28&space;3&space;\right&space;%29-1\\&space;2a\left&space;%28&space;3&space;\right&space;%29-1=-1+b=0\\&space;b=1\\&space;a=\frac{1}{6}\\&space;a-b=\frac{-5}{6})
با تشکر از hts1369 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:n12:
سلام. سوال :
يک عدد سه رقمي را متقارن ميناميم اگر رقم يکان و صدگان آن برابر باشند، مانند 232. چند عدد سه رقمي متقارن وجود دارد؟
اگر تکرار ارقام رو درنظر نگیریم 81 حالت هست.
اگر تکرار رو در نظر بگیریم 90 حالت!
حالا باید تکرار ارقام رو درنظر بگیریم یا خیر ؟
Alireza SM
19-03-2015, 19:36
سلام. سوال :
يک عدد سه رقمي را متقارن ميناميم اگر رقم يکان و صدگان آن برابر باشند، مانند 232. چند عدد سه رقمي متقارن وجود دارد؟
اگر تکرار ارقام رو درنظر نگیریم 81 حالت هست.
اگر تکرار رو در نظر بگیریم 90 حالت!
حالا باید تکرار ارقام رو درنظر بگیریم یا خیر ؟
باید از طراحش بپرسی که در نظر میگیره یا نه.
اینجور چیزا تعاریف علمی نیستن که همه جای دنیا یکی باشه. بلکه تعاریف سلیقه ای هستن که هر طراحی سلیقه خودشو در نظر میگیره.
سلام. ممنون میشم اثبات کامل ناپیوستگی تابع دیریکله رو با توضیحات کامل و رسا و دقیق بگید و حل کنید برام.
After4Ever
javad2015
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.