PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمامی مشکلات سیستم من

Peyman_NCE
19-04-2013, 08:49
دوستان من یه سیستم با مشخصات زیر دارم تصمیم دارم تمام مشکلاتشو در این تاپیک مطرح کنم تا شما اساتید کمک کنید .

M.B : Asus p8h77-v
Cpu : Intel Core i5 Processor 3570
Memory : 1x4gb Geil
SSD : Silicon Power volex v60 60gb
HDD Ext : WD 2T
Power : Green 650B-OC
Case : Green Hunter
Monitor : LG 2281vr
Mouse : Wireless Trust
Keyboard : Microsaft
GamePad : Microsoft Xbox 360 Gamepad For Win Wireless

کارت گرافیک 7950 و یه هارد اینترنال هم به زودی میگیرم .

Peyman_NCE
19-04-2013, 08:52
دوستان همین الان دوتا مشکل دارم .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

1 - خروجی صدا و ورودی میکروفن جلوی کیس با وجود اینکه به مین وصل کردم کار نمیکنه . چکا باید کنم ؟

2 - تنظیمات SSD رو باید چگونه تنظیم کنم ؟ در حال حاضر تو BIOS به صورت IDE می باشد . اما دوتا حالت دیگه به صورت AHCI و RAID هم داره . ممنون میم برای پرفونمانس بهتر بگید چکا کنم ؟

EXTREME
19-04-2013, 09:40
دوستان همین الان دوتا مشکل دارم .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

1 - خروجی صدا و ورودی میکروفن جلوی کیس با وجود اینکه به مین وصل کردم کار نمیکنه . چکا باید کنم ؟

2 - تنظیمات SSD رو باید چگونه تنظیم کنم ؟ در حال حاضر تو BIOS به صورت IDE می باشد . اما دوتا حالت دیگه به صورت AHCI و RAID هم داره . ممنون میم برای پرفونمانس بهتر بگید چکا کنم ؟

برای مورد دوم بزارید رو ahci
برای مورد اول چک کنید سیم هارو درست نصب کرده باشین

بعضی اوقات نیاز است از بایوس اون audio فعال بشه یا باید با تنظیمات صدا یکم ور برید

Peyman_NCE
19-04-2013, 09:57
برای مورد دوم بزارید رو ahci
برای مورد اول چک کنید سیم هارو درست نصب کرده باشین

بعضی اوقات نیاز است از بایوس اون audio فعال بشه یا باید با تنظیمات صدا یکم ور برید

بله درست سیم هارو وصل کردم . از بایوس هم چک میکنم مرسی .

Ahci , Raid , Ide تفاوتشون چیه ؟
برای SSD چه تنظیمات دیگه ای رو باید اعمال کنم ؟

EXTREME
19-04-2013, 11:33
بله درست سیم هارو وصل کردم . از بایوس هم چک میکنم مرسی .

Ahci , Raid , Ide تفاوتشون چیه ؟
برای SSD چه تنظیمات دیگه ای رو باید اعمال کنم ؟

رید که برای ترکیب چند تا ssd است واگر مین قابلیتشوداشته باشه رید ssd با هارد
تفاوت ide و ahci در نحوه دسترسی به صف اطلاعات است که در ahci به صورت محلی انجام میشه و کارایی افزایش پیدا میکنه
تنظیمات دیگه ای برای ssd در بایوس فکر نکنم باشه

Peyman_NCE
19-04-2013, 11:45
رید که برای ترکیب چند تا ssd است واگر مین قابلیتشوداشته باشه رید ssd با هارد
تفاوت ide و ahci در نحوه دسترسی به صف اطلاعات است که در ahci به صورت محلی انجام میشه و کارایی افزایش پیدا میکنه
تنظیمات دیگه ای برای ssd در بایوس فکر نکنم باشه

ممنون از شما دوست عزیز .
در خصوص Trim هم یه توضیح میدی که اصلا چی هست ؟
نظرتون در خصوص SSD بنده چیه کلا ؟ در مقایسه با یرندهای دیگه ؟

Peyman_NCE
19-04-2013, 11:55
تو BIOS یه قسمت داره به عنوان uefi win8 فک میکنم . من از ویندوز 8 استفاده میکنم. این گزینه چه تاثیری داره ؟

EXTREME
19-04-2013, 17:43
تو BIOS یه قسمت داره به عنوان uefi win8 فک میکنم . من از ویندوز 8 استفاده میکنم. این گزینه چه تاثیری داره ؟

معمولا این بایوس سازگار با ویندوز8 است و با فعال شدن اون ها سرعت بوت ویندوز 8 افزایش پیدا میکنه و تاثیر هایی داره

همچنین گزینه هایی که برای ویندوز 8 مناسب است میتوان مورد استفاده قرار داد

Peyman_NCE
22-04-2013, 07:30
دوستان من دیروز گرافیک MSI 7950 رو گرفتم و رو سیستم بستم . کار که تموم شد وقتی فاز متر زدم به پشت کیس بدنه برق دار بود . فک میکنم به قطعات اسیب برسونه چون یه اتصال برقرار شده . به نظر شما چکا کنم ؟

EXTREME
22-04-2013, 09:00
دوستان من دیروز گرافیک MSI 7950 رو گرفتم و رو سیستم بستم . کار که تموم شد وقتی فاز متر زدم به پشت کیس بدنه برق دار بود . فک میکنم به قطعات اسیب برسونه چون یه اتصال برقرار شده . به نظر شما چکا کنم ؟

در حدی است که با دست به کیس بزنید برق میگیرتتون؟

Peyman_NCE
22-04-2013, 09:26
نه در اون حد نیست . اما چراغ فازمتر خیلی پرنوره .
در ضمن من فراموش کردم ابرهای زیر مین بورد رو بزارم . ممکنه اتصال مین با بدنه داشته باشم ؟
ابرها رو کجا قرار بدم ؟

EXTREME
22-04-2013, 10:17
نه در اون حد نیست . اما چراغ فازمتر خیلی پرنوره .
در ضمن من فراموش کردم ابرهای زیر مین بورد رو بزارم . ممکنه اتصال مین با بدنه داشته باشم ؟
ابرها رو کجا قرار بدم ؟

بله اتصال بدنه مین با بدنه کیس و سیم پاور با بدنه کیس باعث برق دار شدن کیس میشه
پاور هم میتونه بعضی اوقات این مشکل رو ایجاد کنه

Peyman_NCE
22-04-2013, 10:41
راه حل پیشنهاد میدید ؟

یه جا خوندم ظاهرا پاورهای قدرتمند یه مقدار انتقال رو انجام میدن ؟ آیا این حرف درسته ؟
من چکار میتونم بکنم تا به قطعاتم آسیب نرسه ؟

EXTREME
22-04-2013, 15:39
راه حل پیشنهاد میدید ؟

یه جا خوندم ظاهرا پاورهای قدرتمند یه مقدار انتقال رو انجام میدن ؟ آیا این حرف درسته ؟
من چکار میتونم بکنم تا به قطعاتم آسیب نرسه ؟

اگر اتصال بدنه ای است برطرف کنید اگه بازم نتونستید اینکارو بکنید یک سیم رسانا از پشت کیس وصل کنید به لوله آب یا یک میخ روی دیوار که به گراند وصل باشه

Peyman_NCE
26-04-2013, 12:12
دوستان مدل کارت گرافیک من اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Msi 7950 oc
من میتونم این کارت رو به 7950 boost آپدیت کنم ؟

سال دیگه ای هم که دارم اینه که نرم افزارهای جانبی که همراه درایور VGA هست کاربردشون چیه ؟ ارزش داره دانلود کنم ؟

AMD Catalyst Application Profiles ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HydraVision Package ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])