ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : note 2

mny_7586
19-04-2013, 02:07
سلام خسته نباشید . من گوشیم چند مشکل داره اگه میشه راهنمایی کنین. note 2
1-باطری اون زود شارژ خالی میکنه
2- عکس میگیره ولی وقتی میخوام فیلم بگیره خطا میده: عدم موفقیت در ضبط
3- حافظه اون در اصل باید 16 گیگ باشه ولی وقتی داخل گوشی نگاه میکنم نوشته gig10.36
4- وقتی میخوام قفل گوشی رو باز کنم یا وارد تنظیماتی بشم یک کادر قرمز دور صفحه میاد(به مدت کم 2ثانیه)
5- دوربینش حدود 40مگابایت بیشتر فیلم بر نمیداره.
6- وقتی دوبار به بالای گوشی ضربه میزنم به بالای لیست نمیره از قسمت حرکات اونرو فعالشم کردم، بازم کار نکرد.
اگه بخوام روت کنمش که گارانتیش از بین میره. یا اگه بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزنم که دیگه نمیتونم از حافظه sd استفاده کنم. و تمام فایلام پاک میشه.
لطفا راهنماییم کنین.
گلکسی نوت 2

mr-jasmin
03-05-2013, 16:13
سلام خسته نباشید . من گوشیم چند مشکل داره اگه میشه راهنمایی کنین. note 2
1-باطری اون زود شارژ خالی میکنه
2- عکس میگیره ولی وقتی میخوام فیلم بگیره خطا میده: عدم موفقیت در ضبط
3- حافظه اون در اصل باید 16 گیگ باشه ولی وقتی داخل گوشی نگاه میکنم نوشته gig10.36
4- وقتی میخوام قفل گوشی رو باز کنم یا وارد تنظیماتی بشم یک کادر قرمز دور صفحه میاد(به مدت کم 2ثانیه)
5- دوربینش حدود 40مگابایت بیشتر فیلم بر نمیداره.
6- وقتی دوبار به بالای گوشی ضربه میزنم به بالای لیست نمیره از قسمت حرکات اونرو فعالشم کردم، بازم کار نکرد.
اگه بخوام روت کنمش که گارانتیش از بین میره. یا اگه بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزنم که دیگه نمیتونم از حافظه sd استفاده کنم. و تمام فایلام پاک میشه.
لطفا راهنماییم کنین.
گلکسی نوت 2

سلام مرحله ب مرحله توضیح میدم.

1. اول از سالم بودن شارژر اطمینان حاصل کنید.
شارژر اصلی گوشی 2 آمپر هستش، چک کنید اگه 2 آمپر نبود شارژرتون غیر اصلیه....
واگه شارژ سالم بود، استتوس کالیبره بهم ریخته
باید باتری رو کالیبره کنید.

2. فایل های سیستمی تخریب شدن
راه حل:
با فول وایپ کنید...
یا وایپ کرده و آخرین رلیز رو فلش کنید....

3. حافظه 16 گیگ است ولی مابقی برای فایل های سیستمی اتخاذ میابد، در تمامی مدل ها بدین گونه است.

4. ب تنظیمات گوشی رفته و گزینه دولوپر رو غیر فعال کنید...

5. مربوط ب تنظیمات دوربین...

6. وقتی برای اولین بار وارد کانتکت شدید از شما برای فعال سازی سوال میپرسه، شما مخالفت کردین...

با روت کردن کانتر ادین افزایش یافته و گارانتی باطل خواهد شد.با وایپ دیتا فکتوری ریست، تمامی داده ها پاک میشد.
قبل از وایپ از داده ها بکاپ بگیرید...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2