مشاهده نسخه کامل
: برنامه ویندوزی با c
ahamid555
18-04-2013, 18:59
سلام من زبان c رو تقریبا یاد گرفتم ولی تا الان هر چی برنامه بوده تحت داس بوده . برای نوشتن برنامه ای که تو محیط ویندوز اجرا بشه چی کار باید کرد؟
چیز جدیدی باید یاد گرفت؟
saeed_136915
18-04-2013, 19:21
سلام
باید با ++Visual C برنامه نویسی کنین که شاید اولش واستون یه مقدار متفاوت باشه
ahamid555
18-04-2013, 20:04
سلام
باید با ++Visual C برنامه نویسی کنین که شاید اولش واستون یه مقدار متفاوت باشه
ممنون ولی منظورم این بود که برنامه ای که من مینویسم تو محیط ویندوز اجرا بشه نه خود کمپایلر
مثلا میخوام برنامه یه ماشین حساب بنویسم که توش کلید باشه موس باشه و کلا تو محیط ویندوز اجرا شه.
saeed_136915
18-04-2013, 21:21
ممنون ولی منظورم این بود که برنامه ای که من مینویسم تو محیط ویندوز اجرا بشه نه خود کمپایلر
مثلا میخوام برنامه یه ماشین حساب بنویسم که توش کلید باشه موس باشه و کلا تو محیط ویندوز اجرا شه.
بله خوب من هم منظورم همونه. C و ++Visual C با هم تفاوت دارن. C محیط گرافیکی نداره ولی ++Visual C محیطش گرافیکیه و همون کلید و فرم و پنجره و اینا داره.
ahamid555
19-04-2013, 13:10
بله خوب من هم منظورم همونه. C و ++Visual C با هم تفاوت دارن. C محیط گرافیکی نداره ولی ++Visual C محیطش گرافیکیه و همون کلید و فرم و پنجره و اینا داره.
یعنی با c یا c++ نمیشه برنامه ویندوزی نوشت؟
همین visual c++ رو با چه زبانی نوشتن؟
samasara
19-04-2013, 13:37
بله میشه ! در حقیقت c یا c++ یک استاندارد برنامه نویسی هستند هم میشه در لینوکس از اون استفاده کرد هم میشه در ویندوز ... اما برای ساخت برنامه ی اجرایی (exe) با توجه به محیطی که دارید کد می زنید متفاوته معمولا در منوی file باید گزینه ای شبه به make exe رو انتخاب کنید. .. در دیگر محیط ها نظیر توربو یا بورلند هم امکان ساخت فایل اجرایی وجود داره.. اما اگر منظور شما ساخت برنامه های دارای واسط کاربر برای ویندوز با سی هست باید از MFC استفاده کنید این می تونید یک رابط کاربر گرافیکی هم داشته باشید.. ----------------------------------------------------
برنامه نویسی سی پلاس در ویندوز، دو حالت داره....
یا سی پلاس دات نت، که مثل کشیدن دندون های شیر میمونه...هنوز شیره، ولی شیر جنگل که همه میگن نیست....
ویندوز 8 کلا سی پلاسه و از این به بعد هم به همچنین....
اون یکی امافسی میباشه....
هر دو رو توی ویژوال اوستودیو کد میزنن....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.