مشاهده نسخه کامل
: برگرداندن ویندوز ویستا لپتاپ سونی fw45 و آپدیت به سون
hessam2006
18-04-2013, 11:32
سلام دوستان
من یه لپتاپ سونی دارم که روش ویندوز ویستا نصب بود به علت مشکلاتی که داشت مجبور شدم ویندوز اورجینال پاک کن و یه ویندوز سون معمولی بریزم (غیر اورجینال ) حالا انگار شرکت سونی آپدیت ویندوز ویستا به سون برای این مدل هم قبول کرده
ولی متاسفانه چون من اون ویندوز فرمت کردم و اینو ریختم دیگه این امکان پذیر نیست حالا میخوام بدونم میتونم ویندوز ویستای اورجینال برگردونم دو سری پک آپ همون زمانی که لپتاپ تهیه کردم دارم میخوام ببینم اون پکاپ ها شامل ویندوز هم هست اگر بله چجوری میتونم برگردونم ویندوز
پیشاپیش ممنون از کمکنون
عزیز اگه بکاپ ها دستی گرفته شدند باید بفهمی که با چه نرم افزاری گرفته شده حداقل کار هم اینه که پسوندشون رو بزاری تا کمکتون کنم
---------
بکاپ کارخانه باشه وقتی سیستم بوت میشه شما کلید که اکثرا اف 10 و یا یکی از اف ها هست میگیری بخش recovery mode رو بیار بالا بعد دیسک رو بزار و تمام
hessam2006
19-04-2013, 09:11
با خود نرم افزار وایو که روی لپتاپ نصب بود گرفتم
فقط میخوام بدونم اون آپدیتی که از ویستا به سون هست چجوری میشه باید کل ویندوز 7 از سایت ماکروسافت دانلود کنه یا نه
این اپدیت شامل چه چیزهای هست ؟
ببین جدا تو بخش ساپورت لب تابتون گذاشته واسه دانلود
hessam2006
24-04-2013, 23:35
من ویندوز برگردوندم به ویستا و بعد طبق روش آپدیت کردم به سون حالا چجوری باید ریجستری جدید بگیرم و ویندوز از تریل خارج کنم ؟؟؟
من ویندوز برگردوندم به ویستا و بعد طبق روش آپدیت کردم به سون حالا چجوری باید ریجستری جدید بگیرم و ویندوز از تریل خارج کنم ؟؟؟
ببین زیر لب تاب یه سریال ویندوز ویستا هست اونو بزن و بعدا اپدیت رو بزن ببین درست میشه
hessam2006
28-04-2013, 10:06
نه ارور میده یکی از دوستان میگفت باید سریال ویستا رو بفرستی براشون سون بگیری ولی نمی دونم کجا و چجوری
نه ارور میده یکی از دوستان میگفت باید سریال ویستا رو بفرستی براشون سون بگیری ولی نمی دونم کجا و چجوری
بهترین راه اینه بری بخش ساپورت مایکرو و اونجا باهاشون صحبت کنی
ضمنا اگه موفق به این کار شدی لطفا نتیجه رو اینجا اعلام کن دوستان دیگه مشکلی شبیه شما رو داشته باشند بتونن به اینجا رجوع کنن
موفق باشید
fcharchitect
20-11-2013, 09:41
بهترین راه اینه بری بخش ساپورت مایکرو و اونجا باهاشون صحبت کنی
ضمنا اگه موفق به این کار شدی لطفا نتیجه رو اینجا اعلام کن دوستان دیگه مشکلی شبیه شما رو داشته باشند بتونن به اینجا رجوع کنن
موفق باشید
سلام ببخشید میشه بگید چطوری ویندوز اریجینال وستا رو به سون اریجینال ارتقا ددید؟ من هم یک لپ تاپ سونی Sz دارم که میخوام ارتقا بدم ویندوزشو .کجا باید سریال نامبر رو ایمیل بزنیم. اگه مراحل کار رو کامل توضیح بدید ممنون میشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.