مشاهده نسخه کامل
: آیا چیپست B75 از"Intel® HD Graphics " پشتیبانی میکنه !؟خیلیییییییییییییی مهم!!
درود.
یه سوال خیلی مهم ؟
آیا چیپست b75 از"Intel® HD Graphics " پشتیبانی میکنه !؟
با توجه به اینکه یکی از مزیت های cpu های اینتل نسل سومی داشتن Intel® HD Graphics هستش.خواستم بپرسم اگه یه core i3 رو رویه مادربرد با چیپست b75 (مثلا giga p75-d3)نصب کنیم ایا از Intel® HD Graphics پشتیبانی و استفاده میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
Ali*Reza
17-04-2013, 21:48
بله مشکلی ندارین و خروجی گرافیک هم دارند.
saeed_136915
17-04-2013, 21:48
سلام
بله پشتیبانی میکنن ولی اون مادربرد P75-D3 از گرافیک مجتمع پشتیبانی نمیکنه
درود.
یه سوال خیلی مهم ؟
با توجه به اینکه یکی از مزیت های cpu های اینتل نسل سومی داشتن Intel® HD Graphics هستش.خواستم بپرسم اگه یه core i3 رو رویه مادربرد با چیپست b75 (مثلا giga p75-d3)نصب کنیم ایا از Intel® HD Graphics پشتیبانی و استفاده میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
این مینی که شما میگین خروجی تصویر نداره
درود.
یه سوال خیلی مهم ؟
شما اگر قصد خرید کارت کرافیک نداری باید مادربوردی تهیه کنی که گرافیکش انبورد باشه
مثل این مدل
P8B75-M/CSM[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من این مادربرد رو دارم و یه cpu core i3 3210 روش نصب کردم و کارت گرافیک هم دارم .ولی میخواستم بدمنم که ایم مین از گرافیک cpu هم استفاده میکنه یا نه ؟ آخه رو جلد مادربرد این متن رو نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ali*Reza
18-04-2013, 00:35
مادربورد تون از گرافیک داخلی پردازنده پشتیبانی نمیکنه و فقط میتونین از خروجی کارت گرافیکتون استفاده کنین.
مادربورد تون از گرافیک داخلی پردازنده پشتیبانی نمیکنه و فقط میتونین از خروجی کارت گرافیکتون استفاده کنین.
بله متوجه شدم ممنون.
میشه بگید که "Intel® HD Graphics" در cpu های اینتل چه کاربردی داره ؟ یا بهتره بگم چه موقع کاربرد داره ؟
Ali*Reza
18-04-2013, 00:53
گرافیک داخلی پردازنده ، کاراییش تقریبا مثل همون گرافیک آنبرد هست. و برای کاربردهای عادی و خانگی کفایت میکنه و نیاز به تهیه کارت گرافیک مجزا نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.