مشاهده نسخه کامل
: مشکل کنترل جادویی تلویزیون lg
amiryhgh
17-04-2013, 18:32
سلام من تلویزیون lg 42lw57000 دارم که سه بعدی و led هست.حدود 18 ماه میشه که این تلویزیون رو گرفتیم.کنترل جادوییش رو تست کردم و به درستی کار میکرد,اما بعد از چند مدت همین امروز اومدم از کنترل جادویی استفاده کنم که دیدم کار نمیکنه.
بهتر بگم فقط دکمه خاموش و روشن کردنش کار میکنه و اصلا نشانگر موس رو نشون نمیده.
مشکل از کجاست لطفا کمک کنید؟
abbas416
18-04-2013, 12:15
منم همین مشکل رو پیدا کردم با خودم گفتم نکنه دانگل RF خراب شده چون دیگه چراغ قرمزش روشن نمیشه دکمه های ok و mute رو باهم بگیر نگه داشته باش بقیه دکمه ها بکار میافتن اما مشکل حرکت ماوس کنترل همچنان برام لاینحل مونده
kay1_metal
18-04-2013, 12:37
مال منم دیشب همینطوری شد یهو! یعنی فقط دکمه پاورش کار میکرد. با وجود اینکه باتری نو هم براش گذاشته بودم. کاری که کردم این بود که یه ریست فکتوری کردم TV رو بعد با کنترل معمولشی خاموشش کردم و باتری کنترل جادویی رو رو در اوردم و 2باره جا زدم و با همون روشنش کردم دیدم که درست شده. شما هم امتحان کن اگه جواب داد اعلام کن.
m_bargostavan_66
18-04-2013, 22:28
مثل اینکه خدایی بود من این تالار پیدا کنم
منم مدل تلوزیونم 42LV 55000 ال ای دی هستش من با این کنترل اینترنت هم از تلوزیون استفاده میکردم ولی حدود دو ماه پیش نشانگر ماوس دیگه کار نکرد و فقط دکمه های کم وزیاد صدا و قطع صدا و خاموش کردن کار میکرد که کار یه کنترل معمولی رو انجام میداد
وقتی دکمه ok میزنم میگه در حال ثبت کنترل بعد مدتی میگه کنترل ثبت نشد
با نمایندگی تماس گرفتم میگه احتمالا مشکل از دانگلش هست باید آپدیت بشه بعد یکی دو هفته اینور و اونو گفت نه اینها زمانشون و برنامشون و نمیدونم از این حرفها که ن قانع نشدم داد
رفتم کنترل قیمت کردم قیمتش 160 هزار تومنه که اونموقع بصورت رایگان تو جشنواره به من داده بودن - اونموقع 50 تومن بود
فکر می کردم برای من اینجوری شده نگو رفقا هم همه اینجوریه
واقعا الان چطوری باید این مشکل رو رفع کرد دوستان شما هیچکدوم راه حلی سراغ ندارین
اون ریست فاکتوری تلوزیون هم انجام دادم ولی نشد
afshinkaboodi
22-05-2013, 18:31
با سلام
من هم يك lw57000 دارم كه دقيقا همين مشكل رو پيدا كرده وقتي تلويزيون رو روشن ميكنم تا چند دقيقه درست كار ميكنه بعدش ضعيف و ضعيف تر ميشه تا اينكه كلا قطع ميشه و بايد magic control رو دقيقا به دانگل بچسوبنم تا كار كنه
اگه كسي مشكلش حل شده لطفا راهنمايي كنه من اين چند روز به اندازه پول خود تلويزيون هزينه تلفن دادم از بس به گلدايران زنگ زدم و اين ور اون ور پاسم دادن
payam80teh
06-11-2013, 21:26
با سلام تصور من این است که بر اثر آپدیت کردن تلویزیون به آخرین ورژن این مشکل پیش آمده و من هم نتونستم راه حلی بیابم
hagijoon
08-11-2013, 16:01
سلام .باطری رو تست کردین؟ وقتی باطریش ضعیف میشه هم اینطوری میشه. شما یه بار باطری نو و خوب رو روش بذارید ویه بار ریستش کنید .به احتمال زیاد باید درست بشه.
siavash444
09-11-2013, 19:34
هرکی فهمید به منم بگه
sasan440
19-11-2013, 18:22
منم همین مشکلو پیدا کردم لطفا اگه کسی راه حلشو پیدا کرد به ما هم بگه؟
payam80teh
20-11-2013, 22:44
با سلام من بردمش مرکز ال جی تو آرژانتین 20 دقیقه ای باهاش ور رفت بعد گفت درست نمیشه اگه بخوایی برات تعویض می کنم 115 هزار تومان منم با یه خداحافظی ماجرا رو تمومکردم بوسیدمش گذاشتمش کنار
shabe.saket
19-04-2014, 23:53
تاپیک قدیمیه ولی دوستان بتازگی مال ما هم اینجوری شده، کسی نفهمید موضوع از چه قراره؟ فقط روشن/خاموش کار میکنه.....
sasan440
05-05-2014, 11:44
بعد از اپدیت به ورژن5 این مشکل بوجود اومد دوستان لطفا به بخش پشتیبانی الجی ایمیل بزنید بلکه با اپدیت جدید مشکل برطرف بشه
ommolfesad
24-08-2014, 19:57
این مشکل با آپدیت به وجود میاد و در همه تلوزیون های LG اینطوری هست . برای منم اینطور شده و راهی نیست مگر آپدیت برگرده به عقب یعنی دانگرید کنید !!َ:n22:
shabheart
08-05-2015, 19:13
کلید برگشت و خانه را هم زمان نگه دارید چراخ قرمز کنترل روشن شود، سپس اوکی کنترل (همون اسکرول) رو فشار بدیم تا کنترل ثبت شود
id871208130
11-08-2016, 15:10
کلید برگشت و خانه را هم زمان نگه دارید چراخ قرمز کنترل روشن شود، سپس اوکی کنترل (همون اسکرول) رو فشار بدیم تا کنترل ثبت شود
کنترل منم بعضی از کلیداش کار نمیکرد همین کارو انجام دادم درست شد. ممنون
s-rezaei
06-09-2016, 06:38
سلام
مدل تلویزیون من uf850هست وازبانه خریدم. الان اسکرول ونشانگرش کارنمیکنه. با دکمه های دیگر مشکلی ندارم.باطریش رو هم عوض کردم. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟
ممنون
سلام
مدل تلویزیون من 47lb6700 هستش
الان یه مدتیه کنترلش کلا از کار افتاده ،حتی یه دکمه شم کار نمی کنه
باطری عوض کردم باز هیچ تفاوتی اجاد نشد.
ایا باید فاتحه کنترلشو بخونم
با تشکر
amir_t6262
07-09-2016, 14:25
سلام
مدل تلویزیون من 47lb6700 هستش
الان یه مدتیه کنترلش کلا از کار افتاده ،حتی یه دکمه شم کار نمی کنه
باطری عوض کردم باز هیچ تفاوتی اجاد نشد.
ایا باید فاتحه کنترلشو بخونم
با تشکر
با دوربین موبایل میتوانی سلامت کنترل را تست کنی.
دوربین را مستقیم به سمت جلوی کنترل بگیر و دکمه های کنترل را بزن. ببین کنترلت کار میکنه یا نه.
s-rezaei
08-09-2016, 09:29
سلام
دوستان لطفا درصورت امکان پاسخ من رو هم بدید
تلویزیون من 49uf 850t هست که کنترل جادویی همراهش .همه دکمه هاش کار میکنه الا دکمه ok حتی اسکرولش برای تغییر کانال هم کار میکنه
چه کار کنم؟
matinpour
08-09-2016, 13:58
سلام
دوستان لطفا درصورت امکان پاسخ من رو هم بدید
تلویزیون من 49uf 850t هست که کنترل جادویی همراهش .همه دکمه هاش کار میکنه الا دکمه ok حتی اسکرولش برای تغییر کانال هم کار میکنه
چه کار کنم؟
دوست عزیز
برای رفع این مشگل باطری ها را ار خارج و پس از یک دقیقه دوباره جا بزنید اگر درست نشد مراحل زیر را انجام دهید
ریست کردن کنترول مجیک
دکمه(BACK)و (home)را از روی کنترول همان زمان، به مدت پنج ثانیه فشار دهید، تا لغو جفت سازی از کنترول مجیک با تلویزیون انجام شود.
* با فشردن و نگه داشتن دکمه (EXIT to LIVE) را فشار دهید به شما اجازه لغو ودوباره ثبت نام کنترول مجیک را یک باردیگر بدهد.
چگونگی به ثبت کنترول مجیک یا همان جفت سازی
برای استفاده از کنترل مجیک، اولین جفت سازی با تلویزیون
باطری را خارج و باطری جدید وارد کنید
1 به کنترل مجیک باتری قرار داده و تلویزیون را روشن کنید.
2 نقطه کنترول Wheel (OK)را در روبروی تلویزیون خود گرفته و دکمه Wheel (OK) را در کنترل از راه دور فشار دهید.
* اگر تلویزیون نمیتواند به ثبت کنترول مجیک پس از خاموش و روشن کردن تلویزیون دوباره سعی کنید.
به استفاده از کنترول
دکمه home را فشاردهید و کنترول را به چپ و راست در روی صفحه نمایش حرکت دهید.
اگر برای مدتی از کنترول استفاده نکردید نشانگر از بین می رود و باید دوباره همان مرحله را تکرار کنید.
در صورتی که جواب نداد کنترول را با حرکت دادن در لبه صفحه نمایش دوباره تنظیم مجدد کنید.
اگر باطری هایتان ضعیف یا خراب است حتما آن را تعویض کنید و از باطری های آلکالاین یا شارژی به کار ببر ید.
کنترول مجیک اگر در یک متری کنار مکروویو و یا روتر بیسیم یا همان مودم در کنار تلویزیون و یا خود کنترول باشد به درستی عمل نمی کند.
s-rezaei
10-09-2016, 07:03
ممنون بابت توضیحات
اینکار ها رو چندبار انجام دادم. همه دکمه های کنترل کارمیکنه حتی با wheel کانالها عوض میشن فقط دکمه ok عمل نمیکنه.
mane1659
18-09-2016, 22:50
با سلام.
من تلویزون ال جی uh850 55 را از جوانرود خریدم امروز که راه اندازی کردم موس کنترل کار نمی کنه و پیغام زیر را میدهد کسی میتونه راهنمایی کنه
Only speciific remote model can be paired
سلام.من مدل uh850 رو دارم.دیشب دکمه ok دیگه کار نکرد! طبق راهنمایی دوستان کنترل رو دوباره ریجستر کردم.ولی مشکل حل نشد.تورو خدا یکی کمک کنه.چطوری درستش کنم؟:n34:
Behzad zand
28-01-2017, 04:14
دوستان عزيز مشكل از كنترل نيست از تلويزيونه من اينجوري حلش كردم يك موس بي سيم وصل كنيد به تلويزيون و دقت كنين كه يواس پي موس به پورت يك تلويزيون يا همون HDD IN 1 وصل شود بعد با موس بي سيم نشانگر موس ( فلش ) رو روي تلويزيون بيارين حالا كنترل جادويي رو امتحان كنيد ببينين كار ميكنه از من كه فعلا درست شده
afshararvin
02-02-2017, 14:42
کار نکردن برخی دکمه های کنترل
جواب: ا عرض سلام و ادب خدمت همه شما دوستان عزیز تنها راه کارکرد صحیح کنترل مثل قبل اینه که دکمه برگشت و هوم(خانه) را به صورت همزمان باهم برای چند ثانیه بگیرید تا چراغ پاور به رنگ قرمز روشن شود سپس دکمه اوکییا همان اسکرول کنترل را بزنید تا کنترل مجدد شناسایی شود. این کنترل ها یونیورسال هستند و قابل برنامه ریزی برای برخی دستگاه های دیگر به این دلیل گاهی از برنامه ریزی خارج می شوند. یا حق
Javad gholami
10-02-2017, 22:15
دوستان منم چند ماهی هست ال ای دی ال جی خریدم اوایل کنترل هوشمند درست بود بعد بخاطر اینکه خراب نشه از کنترل معمولی استفاده کردم الان بعد از چن ماه برداشتم استفاده کنم اصلا کار نمیکنه باطری هم روش نبوده باطری نو گذاشتم بازم کار نمیکنه. لطفاً راهنمایی کنید
literaryman4983
06-08-2018, 22:47
با سلام من همین الان تلویزیون را به اینترنت وصل کردم. دکمه بک (back) و هوم (recents) را حدود ده ثانیه با هم فشار دادم. پیغام آمد که ریموت در حال آپگرید شدن است. بعد از چند لحظه پیغام دیگری گفت که ریموت آپگرید شده است. امتحان کردم دیدم همه دکمه ها قشنگ کار می کنند و اشاره گر هم ظاهر میشود. شما هم همین کار را انجام دهید شاید مشکلتون حل شد. (ریموت رو آپگرید کنید.)
meysam_237
13-06-2020, 09:40
منم همین مشکل رو پیدا کردم با خودم گفتم نکنه دانگل RF خراب شده چون دیگه چراغ قرمزش روشن نمیشه دکمه های ok و mute رو باهم بگیر نگه داشته باش بقیه دکمه ها بکار میافتن اما مشکل حرکت ماوس کنترل همچنان برام لاینحل مونده
برای منم همین مشکل به وجود اومده . با نگه داشتن دکمه ها ok و mute کنترل ریست شده و همه دکمه ها کار می کنن ولی مشکل اصلی همون نشانگر هست و در ضمن حالا وقتی ok رو میزنم میزنه درحال ثبت کنترل و بعد میگه ثبت ناموفق
اگه کسی میتونه کمک کنه
- - - Updated - - -
برای منم همین مشکل به وجود اومده . با نگه داشتن دکمه ها ok و mute کنترل ریست شده و همه دکمه ها کار می کنن ولی مشکل اصلی همون نشانگر هست و در ضمن حالا وقتی ok رو میزنم میزنه درحال ثبت کنترل و بعد میگه ثبت ناموفق
اگه کسی میتونه کمک کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.