ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استامینافون یا ناپروکسن

VAHID
17-04-2013, 17:26
سلام

برای سردرد یا موقعی که بدن ادم درد میکنه بهترینش کدومه؟؟من از هر دو استفاده کردم

میخوام ببینم کدومش موثر تره ,یا بهتر از اینا هم هست؟

raana
17-04-2013, 17:41
سلام دوست عزیز....

برای بدن درد و دردهای ناشی از آسیب دیدگی ناپروکسن بهتر عمل میکنه....

ولی برای سردرد هرجفتش موثره....

موثرتر و قوی تر ژلوفن و ادویل و.........البته بستگی داره برای تسکین سردرد میخواین یا دردهای بدن و مفصل و...

ولی اگر درد خفیف و جزئی هست بهتره از همون دو مورد بالا استفاده بشه....

VAHID
17-04-2013, 17:58
سلام دوست عزیز....

برای بدن درد و دردهای ناشی از آسیب دیدگی ناپروکسن بهتر عمل میکنه....

ولی برای سردرد هرجفتش موثره....

موثرتر و قوی تر ژلوفن و ادویل و.........البته بستگی داره برای تسکین سردرد میخواین یا دردهای بدن و مفصل و...

ولی اگر درد خفیف و جزئی هست بهتره از همون دو مورد بالا استفاده بشه....

ممنون

بیشتر برای
دردهای بدن و مفصل میخوام

یه ناپروکسن 500 خوردم دیروز خیلی عرق کردم ولی استامینافون اینجوری نیست

raana
17-04-2013, 18:34
ناپروکسن 235 مصرف کن....این دوزش کمتره...شاید زیاد اذیت نکنه......
مگه درد شدید هست که 500 مصرف میکنی؟؟؟

Drug Man
17-04-2013, 19:45
سلام

برای سردرد یا موقعی که بدن ادم درد میکنه بهترینش کدومه؟؟من از هر دو استفاده کردم

میخوام ببینم کدومش موثر تره ,یا بهتر از اینا هم هست؟

ناپروکسن خیلی عوارضش بیشتره از استامینافون
هشدارها
۱ ـ ناپروکسن ممکن است باعث‌بروز خونریزی گوارشی شود.
۲ ـ این دارو ممکن است باعث تشدید حملات‌آسمی در بیماران مبتلا به آسم شود.
۳ ـ در بیماران مبتلا به عیب کار کلیه یا کبدبا احتیاط مصرف شود.
۴ ـ مصرف ناپروکسن در افراد زیر ۱۶سال، مگر در درمان آرتریت نوجوانان، توصیه نمی‌شود.
عوارض جانبی اختلالات گوارشی، شامل‌تهوع، استفراغ و دردهای شکمی وخونریزی گوارشی، بثورات جلدی، کهیر وآنژیوادم از عوارض جانبی دارو هستند.
تداخل‌های دارویی مصرف همزمان‌ناپروکسن با داروهای ضد انعقاد ممکن‌است باعث تشدید اثرات این داروها شود.مصرف همزمان ناپروکسن با لیتیوم ممکن‌است باعث کاهش دفع لیتیوم شود. اثرات‌داروهای مهار کننده گیرنده بتا مانندپروپرانولول در صورت مصرف همزمان‌با ناپروکسن ممکن است افزایش یابد.

S0R3N4
17-04-2013, 19:55
برای درد های مفاصل اگه بخوایم بین این 2 فقط یکی رو انتخاب کنیم؛خب بی شک ناپروکسن...
ولی من واسه ی دردهای مفاصل سلکوکسیب(خصوصا Celeberex) یا ایندومتاسین و یا حتی دیکلوفناک رو تجویز میکنم...
اما از اونجایی که خیلی از بیمار ها مشکلات گوارشی دارند یا در طولانی مدت با مصرف ایندومتاسین دچار مشکلات گوارشی میشند به طبع ناپروکسن گزینه ی مناسب تری واسه این افراده...چون ناپروکسن انتریک کوتد هست و به دیواره ی معده آسیب نمیرسونه...
واسه سر درد های تنشی من بین داروهای ایرانی و خارجی بازار بی شک و به طور قطع مصرف 2 عدد هر 6 ساعت نوافن برند الحاوی ایران رو ترجیح میدم...
در صورت شدید بودن این سر دردها میشه در کنارش از قرص دیکلوفناک هم استفاده کرد...
و واسه سر درد های میگرنی هم در کنار سوماتریپتان یا ارگوتامین داروی بسیار خوبی...
ولی چیزی که امروز شدیدا بین مردم باب شده و البته محبوب؛داروهایی نظیر ادویل (همون ایبوبروفن خودمون) و ریلایف هست ! (که باز هم من نسخه ی بالایی رو ترجیح میدم)

نوافن مسکن سبکی به حساب میاد در تک دوز (حاوی 300 م استامینوفن ، 200 م ایبوبروفن ، 40 م کافئین ) هست...واسه همین در موارد شدید حتی مصرف 2 و در موارد خیلی شدید تر تا 3 عدد کپسول هم مشکلی ایجاد نمیکنه دوستان...(تک دوز و کوتاه مدت منظورم هست!وگرنه دوز بالای استامینوفن شدیدا برای کبد خطرناک و سمی هست و اصلا در مصرف طولانی مدت توصیه نمیشه با دوز بالا)

تشکر میکنم از رعنای عزیز ...
ولی وحید جان...
رعنای عزیز در بالا حواسش نبود و اشتباه تایپی داشته...
منظور رعنا 250 م بود...
:n16::n16::n16:

VAHID
17-04-2013, 21:50
مگه درد شدید هست که 500 مصرف میکنی؟؟؟

ناپروکسن خیلی عوارضش بیشتره از استامینافون

هشدارها

۱ ـ ناپروکسن ممکن است باعث‌بروز خونریزی گوارشی شود.
۲ ـ این دارو ممکن است باعث تشدید حملات‌آسمی در بیماران مبتلا به آسم شود.
۳ ـ در بیماران مبتلا به عیب کار کلیه یا کبدبا احتیاط مصرف شود.
۴ ـ مصرف ناپروکسن در افراد زیر ۱۶سال، مگر در درمان آرتریت نوجوانان، توصیه نمی‌شود.
عوارض جانبی

اختلالات گوارشی، شامل‌تهوع، استفراغ و دردهای شکمی وخونریزی گوارشی، بثورات جلدی، کهیر وآنژیوادم از عوارض جانبی دارو هستند.
تداخل‌های دارویی

مصرف همزمان‌ناپروکسن با داروهای ضد انعقاد ممکن‌است باعث تشدید اثرات این داروها شود.مصرف همزمان ناپروکسن با لیتیوم ممکن‌است باعث کاهش دفع لیتیوم شود. اثرات‌داروهای مهار کننده گیرنده بتا مانندپروپرانولول در صورت مصرف همزمان‌با ناپروکسن ممکن است افزایش یابد.

برای درد های مفاصل اگه بخوایم بین این 2 فقط یکی رو انتخاب کنیم؛خب بی شک ناپروکسن...
ولی من واسه ی دردهای مفاصل سلکوکسیب(خصوصا Celeberex) یا ایندومتاسین و یا حتی دیکلوفناک رو تجویز میکنم...
اما از اونجایی که خیلی از بیمار ها مشکلات گوارشی دارند یا در طولانی مدت با مصرف ایندومتاسین دچار مشکلات گوارشی میشند به طبع ناپروکسن گزینه ی مناسب تری واسه این افراده...چون ناپروکسن انتریک کوتد هست و به دیواره ی معده آسیب نمیرسونه...
واسه سر درد های تنشی من بین داروهای ایرانی و خارجی بازار بی شک و به طور قطع مصرف 2 عدد هر 6 ساعت نوافن برند الحاوی ایران رو ترجیح میدم...
در صورت شدید بودن این سر دردها میشه در کنارش از قرص دیکلوفناک هم استفاده کرد...
و واسه سر درد های میگرنی هم در کنار سوماتریپتان یا ارگوتامین داروی بسیار خوبی...
ولی چیزی که امروز شدیدا بین مردم باب شده و البته محبوب؛داروهایی نظیر ادویل (همون ایبوبروفن خودمون) و ریلایف هست ! (که باز هم من نسخه ی بالایی رو ترجیح میدم)

نوافن مسکن سبکی به حساب میاد در تک دوز (حاوی 300 م استامینوفن ، 200 م ایبوبروفن ، 40 م کافئین ) هست...واسه همین در موارد شدید حتی مصرف 2 و در موارد خیلی شدید تر تا 3 عدد کپسول هم مشکلی ایجاد نمیکنه دوستان...(تک دوز و کوتاه مدت منظورم هست!وگرنه دوز بالای استامینوفن شدیدا برای کبد خطرناک و سمی هست و اصلا در مصرف طولانی مدت توصیه نمیشه با دوز بالا)

تشکر میکنم از رعنای عزیز ...
ولی وحید جان...
رعنای عزیز در بالا حواسش نبود و اشتباه تایپی داشته...
منظور رعنا 250 م بود...
:n16::n16::n16:

من خودم بیشتر از استامینافون استفاده میکنم

اخه دیروز دمه دست بود گفتم یه 500 بخورم

ولی به نظرم زیاد بود همون 250 بهتره

تشکر از دوستان بابت راهنمایی:n16:

S0R3N4
19-04-2013, 14:12
ناپروکسن روی سر درد جوابگو نیس به اون صورت...
اما دیکلوفناک واسه سر درد واقعا موثره...

مصرف دوز بالای استامینوفن اصلا کار خوبی نیست در طولانی مدت...
من میگم همون نوافن رو بخور که از بقیه هم سیف تره...هم قوی تره...

S0R3N4
19-04-2013, 14:13
ناپروکسن روی سر درد جوابگو نیس به اون صورت...
اما دیکلوفناک واسه سر درد واقعا موثره...

مصرف دوز بالای استامینوفن اصلا کار خوبی نیست در طولانی مدت...
من میگم همون نوافن رو بخور که از بقیه هم سیف تره...هم قوی تره...