PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سخت افزار مورد نیاز برای کار آماتور با Premier و Aftereffects

cheettaah
17-04-2013, 01:07
سلام
من می خوام یه لپتاپ بگیرم فوقش در حد 6-7 تومن. یکی از هدفام کار با پریمیر و افترافکته.
می خواستم بدونم چه جور سخت افزاری برای کار آماتور با این نرم افزارا لازمه؟
آیا بین کارت گرافیک quadro و geforce تو اجرای این نرم افزارا تفاوت چشمگیره؟
و اینکه کارت گرافیک geforce 675m اون قدر که گرون هست به درد کار با این نرم افزارا می خوره؟
یه سوال دیگه. با این مبلغ اگه دسکتاپ ببندم، در شرایط فعلی نسبت به لپتاپ میتونه سیستم قوی تری باشه؟

مرسی

cheettaah
17-04-2013, 20:23
کسی صدای منو می شنوه؟؟؟
:19:

samiei_m_j
21-04-2013, 20:29
سلام
فرق بین کارت گرافیک quadro و geforce تو رندر گرفتن ها خیلی هست ، quadro کلا مخصوص رندر ساخته شده و بازی ها رو به این راحتی ها نمی تونه اجرا کنه و geforce مخصوص game هست و برا رندر گرفتن خیلی سریع و با کیفیت کار نمی کنه البته نسبت به quadro
اگه فقط می خواهی با سیستمت کار تدوین انجام بدی quadro بگیر ولی اگه بازی هم می خواهی باهاش بکنی geforce می تونه بهتر باشه مخصوصا این اول کار که نمی خواهی خیلی حرفه ای کار کنی
برا کار با نرم افزار ها به رم و کش زیادی نیاز داری مخصوصا نرم افزار افتر افکت که واقعا هرچی رم و کش داشته باشی بازم کم میاری :n02:
لب تاپ با این قیمتی که داری میگی معمولا لب تاپ های پر قدرتی هستند و میتونن جواب گوی نیازت باشن
در مورد اون کارت گرافیک متاسفانه اطلاع زیادی ندارم ولی فقط اینو می دونم که کارت گرافیک های game هرچی هم پر قدرت باشن نمی تونن کار کارت گرافیک های quadro رو انجام بدن

امیدورام تونسته باشم راهنماییت کنم

cheettaah
22-04-2013, 13:29
samiei_m_j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان،
واقعا ممنون از پاسخ کاملت. بسیار مفید بود :n16:

mal2moh
11-05-2013, 09:52
سلام
برای میکس و مونتاژ فیلم با نرم افزار پریمیر پرو نیازی به استفاده از کارت میکس نیست
بهترین کارت گرافیک که سیستم مرکوری رو در اون پشتیبانی می کنه سری GTX هستند که خود پریمیر توصیه می کنه
کارتهای Quadro گران هستند اما اونها هم عالی هستند البته اگه در کشورمون بشه تهیش کرد

cheettaah
11-05-2013, 19:10
mal2moh @ مرسی داداشی از اطلاعاتت
نمی دونم چرا دکمه ی لایک این فروم رو پیدا نمی کنم :n13:

psycho0098
14-06-2013, 23:00
سلام
کامپیوتر من 4 گیگ رم داره
و cpu هم peintum i5 هست که 2 هسته ایست.
میخواستم primier cs 5.5 (و after effect) نصب کنم نوشت حداقل سیستم رو ندارید
میخواستم بدونم از ورژن های قبلی این برنامه کدوم به سیستم من میخوره
با تشکر

samiei_m_j
17-06-2013, 14:45
سلام
این سخت افزار برای پریمیر کم نیست ، مشکل جای دیگه ای هست ، مثلا همخوان نبودن سخت افزارها یا ...

basketball
08-07-2013, 11:55
کارت گرافیک سری 600 مدل GTX بگیر!
GTX660ti
GTX670

Meisam.apk
08-07-2013, 21:17
مرسی داداشی از اطلاعاتت
نمی دونم چرا دکمه ی لایک این فروم رو پیدا نمی کنم :n13:

من نظری ندارم!!
اما اگه خواستی نظرات دوستان رو لایک کنی،تشکر از کاربر رو سمت راست پایین پستشون بزن!!!

cheettaah
09-07-2013, 13:31
من واقعا هم چین گزینه ای رو نمی تونم پیدا کنم
این فروم نسخه پرمیوم نداره؟

sent from my Nokia 1100

Amateِur
09-07-2013, 17:44
سلام
من می خوام یه لپتاپ بگیرم فوقش در حد 6-7 تومن. یکی از هدفام کار با پریمیر و افترافکته.
می خواستم بدونم چه جور سخت افزاری برای کار آماتور با این نرم افزارا لازمه؟
آیا بین کارت گرافیک quadro و geforce تو اجرای این نرم افزارا تفاوت چشمگیره؟
و اینکه کارت گرافیک geforce 675m اون قدر که گرون هست به درد کار با این نرم افزارا می خوره؟
یه سوال دیگه. با این مبلغ اگه دسکتاپ ببندم، در شرایط فعلی نسبت به لپتاپ میتونه سیستم قوی تری باشه؟

مرسی

فكر كنم علاوه بر كارت گرافيك قوي كه در لپ تاپ ها خيلي شناخت ندارم، بايد مجهز به سي پي يوه core i7 باشه و رم هم 4 به بالا. البته 4 ديگه كم مياره. 5-6 به بالا.
با 6-7 تومن نوت بوك خوبي ميتونيد تهيه كنيد.