مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 3.5 - 4
سلام دوستان....
میخواستم یه لپ تاپ بگیرم...
برای این کارها :
- بازی ( البته بازی های خاص ) و البته یه چیزی که gta v رو که میاد اجرا کنه...
- فوتوشاپ ( نه زیاد )
- نرم افزارهای مهندسی شیمی : های سیس - متلب
- فیلم دیدن
چند تا نکته :
- باتری خوب نگه داره
صفحش خوب باشه ... الان پسر خالم یه سامسونگ گرفته 4500 ( مدلش الان نمیدونم بعد میگم ) صفحش یکم چپ و راست میشی چیزی نمیبینی ...
- هارد 1 ترابایت باشه خیلی مهمه ها .... کلی فیلم دارم....
- میرسیم به نکته مهمش :
صفحش چند اینچ باشه ؟؟؟ واللا نمیدونم.... خیلی بزرگ نباشه فقط... حملش سخت میشه...
دیگه cpuو رم , این چیزا رو خودتون زحمتش رو بکشید... فقط یه دو-سه سالی کار بکنه :n02:
و اینکه کی بگیرم ؟؟؟ الان ؟ یه ماه دیگه ؟؟؟ دو ماه دیگه ؟ از ایران بگیرم ؟ از اون ور بگیرم ؟
تشکر ... ممنون...
تنکس....
اول اینکه صد بار گفتم خلاصه نویسی هنر ه
دوم سلام
سوم تو که رو همه برندها خط کشیدی
سوم خیال نکن با این پول یه لب تاب افسانه ای گیرت می یاد .
چهاروم
برو حالش و ببر:
Laptop - IBM/LENOVO / آي بي ام/لنوو Ideapad Y500-Core i7-8GB-1TB-2GB
37,100,000
اول اینکه صد بار گفتم خلاصه نویسی هنر ه
دوم سلام
سوم تو که رو همه برندها خط کشیدی
سوم خیال نکن با این پول یه لب تاب افسانه ای گیرت می یاد .
چهاروم
برو حالش و ببر:
Laptop - IBM/LENOVO / آي بي ام/لنوو Ideapad Y500-Core i7-8GB-1TB-2GB
37,100,000
خوب درسته خلاصه نوشتن هنره ولی یکی که اطلاعات زیادی نداره باید همه سوالاتش رو بپرسه تا بعد به مشکل بر نخوره ! :n05:
خوب قسمت برند ها رو پاک کردم.... هر چی بود بگید بی زحمت... :n16:
و تشکر...
parsicola
17-04-2013, 08:24
سلام
حرف دکتر رو گوش نکن. ببین مهندس چی میگه
عارضم به خدمتت که 2 هفته دیگه بگیر
لب تاپ Asus s550 با cpu corei5 و i7 داره میاد از ایسوس رو بگیر که هم دیزاینش شگفت انگیزه (لطفا گ رو با ضمه بخونید!) و هم صفحه تاچ داره! کارت گرافیک 635m هم داره که تمام نیازهائی که گفتی رو هم برطرف میکنه. الان مدل i3 با قیمت 2800 هست اما 2 هفته دیگه با i5 و احتمالا i7 هم بیاد بازار. فکر کنم بین 3200 الی 3500 قیمتش بشه
Asus vivobook S550cm - corei3/i5/i7 - win8 original - display: led backlight touch - 8gb Ram -HDD: hybrid( ssd24g cache + 1tb hdd - VGA: 635m
فراتر از نیازهای الان توست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تور رو خدا ببین دکتر مملکت داره پیشنهاد میده :n02:
دوست عزیز اینی که من گفتم که کانفیگش بالاتر که پسر خوب
نوع کارت گرافیک
GT650M
parsicola
17-04-2013, 09:44
تور رو خدا ببین دکتر مملکت داره پیشنهاد میده :n02:
دوست عزیز اینی که من گفتم که کانفیگش بالاتر که پسر خوب
نوع کارت گرافیک
GT650M
ملتفت هستم بزرگوار . اما دیدم طرف خیلی گیم باز حرفه ای نیست گفتم شاید صفحه تاچ و دیزاین بهتر براش جزاب تر باشه.
مخلصیم
گیم بیشتر همین وارکرافت و dota میزنم...
الان صفحه تاچ مثلا میشه باهاش چی کار کرد ؟؟؟
parsicola
17-04-2013, 10:01
اونا که گیم سنگینی نیستند تاج سر. 635m دقیقا کارائیش مثل 555m سری قبل هست که خیلی ها هنوز هم اونو قبولش دارند. اینم همون تعداد فریم رو تو بازی ها میده
با صفحه تاچ الان هم خیلی کارا میشه کرد . بعدا رو خدا میدونه شاید مثل نون شب واجب بشه! ملتفت منظورم شدی؟
کار کردن عادی با لب تاپ بدون نیاز به موس (هنوز هم خیلی ها بدون موس نمی تونند با لب تاپ کار کنند) خودش بهترین کاره! . فرض کن با انگشت هات سریع فولدرها و فایلها رو باز میکنی ، موزیک گوش کنی ، فوتوشاپ و ... کار میکنی بازم بگم. حالا فرض کن موبایل تاچ اسکرین رو با موس کار کنی !
ببخشید من نمیگم تاچ بده ولی یک صفحه تاچ رو فدای کانفیگ بالاتر نمیکنم.... :n02:
الان لتووو خیلی خوبه به نظرم.... ریویو هاش رو خوندم... مثل اینکه قابلیت اضبفه کردن یک کارت گرافیک جانبی رو هم داره....
فقط یه مشکل نوشته بود که عجیب بود :
همانطور که انتظار می رود، عمر باتری مناسب این سیستم نمی باشد. با این حال، در آزمون بقای باتری، با پخش یک ویدئو که دقیقا ۳ ساعت طول کشید، Lenovo IdeaPad Y500 عملکردی قابل قبول در حد لپ تاپ های سایز متوسط ۱۵ اینچی سالیان گذشته بدست آورد. توجه داشته باشید که این تست باتری، کارت گرافیک را شامل نمی شود. بنابراین بازی کردن با این مدل بدون اتصال کابل برق، بدون شک باعث کوتاه تر شدن عمر باتری می گردد.
باتریش بعدا نزنه لهم کنه !!!
msi چیز خوب نداره ؟؟ سونی ؟؟
mohammad varaste
17-04-2013, 19:27
msi ge60 تو تاپیک بغل هم گفتم فکر نمیکنم تا سقف 5 تومن هیچ لپتاپی گرافیکش از این بهتر باشه (خودم 1 ماهه صبح تا شب تو نت دارم تحقیق میکنم)
قیمت-3.380
تا حالا هیچ ضعفی هم کسی ازش ندیده -گارانتیش هم بهترین گارانتیه
Thor God
17-04-2013, 19:35
کاره خاصی باهاش نمی شه کرد فقط باید یه ویندوز 8 مسخره بریزی روش و باهاش کار کنی تازه اون هم فقط یه پیچش لمسیه سایر جاهاش سازگار نیست
من به شخصه از صفحه تاچ زیاد خوشم نمیاد چون لپ تاپ و صفحه لمسی با هم سازگاری ندارن ویندوز به صفحه تاچ نمیاد
باید موبایل یا تبلت بخری که سیستم عامل سازگاری 100 درصد داشته باشه
اونا که گیم سنگینی نیستند تاج سر. 635m دقیقا کارائیش مثل 555m سری قبل هست که خیلی ها هنوز هم اونو قبولش دارند. اینم همون تعداد فریم رو تو بازی ها میده
با صفحه تاچ الان هم خیلی کارا میشه کرد . بعدا رو خدا میدونه شاید مثل نون شب واجب بشه! ملتفت منظورم شدی؟
کار کردن عادی با لب تاپ بدون نیاز به موس (هنوز هم خیلی ها بدون موس نمی تونند با لب تاپ کار کنند) خودش بهترین کاره! . فرض کن با انگشت هات سریع فولدرها و فایلها رو باز میکنی ، موزیک گوش کنی ، فوتوشاپ و ... کار میکنی بازم بگم. حالا فرض کن موبایل تاچ اسکرین رو با موس کار کنی !
ببین وقعا می ارزه به خاطره اینکه فولدر رو زود تر باز کنی کارت گرافیک 650 رو با 635 عوض کنی ؟
در ظمن فکر کنم این مدل درایو نوری هم نداره که با این وضع ایران فوق العاده به مشکل بر میخوری
ببخشید من نمیگم تاچ بده ولی یک صفحه تاچ رو فدای کانفیگ بالاتر نمیکنم.... :n02:
الان لتووو خیلی خوبه به نظرم.... ریویو هاش رو خوندم... مثل اینکه قابلیت اضبفه کردن یک کارت گرافیک جانبی رو هم داره....
فقط یه مشکل نوشته بود که عجیب بود :
باتریش بعدا نزنه لهم کنه !!!
msi چیز خوب نداره ؟؟ سونی ؟؟
آفرین کار درست رو تو می کنی ...
نمیدونم این دیگه مشکله خودته ... اگه زیاد لپ تاپ رو اینور اونور میبری قطعا مشکل برات ایجاد می کنه ولی توجه کن که سره کار یا جاهای دیگه گیم نمی زنی پس همون آنبرد زیاد هم هست ...
اما وقتی هم که خونه هستی راحت تو شارژ میتونی نرم افزار های سنگین رو اجرا کنی و بازی کنی و ...
سونی که دورش خط بکش چیزه خوب نمیتونی پیدا کنی اما MSI یه مدل داره GE60 که فکر کنم پیدا کنی
msi ge60
تا حالا هیچ ضعفی هم کسی ازش ندیده -گارانتیش هم بهترین گارانتیه
خوب معلومه کسی ازش ضعف ندیده آخه کسی ازش استفاده نمی کنه یه سر به آمار فروش جهانی بزن ببین کیا بالای جدول هستن !!
این ور اون ور نمیدونم....ولی خوب ادم لپ تاپ میگیره که جاهایی که از PC نمیشه استفاده کرد استفاده کنه.... حالا اگه باتریش کم بیاره که بی فایدست....
الان تبلت نکسوس ۷ هم دارم....به نظرتون اینو بفروشم پولش رو بزارم روی لپ تاپ ؟؟
راستش الان خیلی از این لنووو خوشم اومده.امتحانش رو پس داده ؟
کنار ویندوز ۸ ( به جای ویندوز ۸ ) میشه ۷ هم روش ریخت ؟؟
تشکر از راهنمایی همگی.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
mohammad varaste
18-04-2013, 00:37
خوب معلومه کسی ازش ضعف ندیده آخه کسی ازش استفاده نمی کنه یه سر به آمار فروش جهانی بزن ببین کیا بالای جدول هستن !!
آمو جون:n02:
اتفاقا چندتا از بچه های همین سایت دارن که خیلی راضین.
بعدشم اگه میشه سایتی که فروش جهانی رو میزنه بهم بگو
parsicola
18-04-2013, 01:43
والا من از اینکه fanboy بازی دربیارم خوشم نمیاد چونکه تموم برندها نهایتا بفکر سودشون هستند . باید بینیم الان که من میخوام لب تاپ بخرم کدوم یک از این برندها نزدیکترین و بهترین مدل رو با کمترین قیمت ارائه میده. سوابق شرکتها هم کمک بزرگی میکنه اما نه صد درصد. دیدین بعضی ها خودشونو واسه انویدیا میکشند و بعضی های دیگه اونجاشونو واسه amd جر میدند!! خوب که چی؟ اصلا شما همه رو زدی مساوی هم نداری و انویدیا هم مال باباته یا amd ارث مادرته ! آخرش مصرف کننده ای و رقابت اون دوتا نهایتا به نفع توئه وگرنه میشه حکایت ایران خودرو و سایپا با شعار : مصرف کننده گ... خورده . همینی که هست و با همین قیمت .
دوستان کیفیت ساخت محصولات لنو وو همه جاش یکی هست ؟؟
الان چیزی که من این ور میگیرم با اون ور یکیه ؟؟
انگلیس یاامریکا.
اینا که میاد ایران سفارش کجاست ؟؟
تو ایران گارانتی درست حسابی داره ؟!
میگم نظرتون در مورد y580 چه طوره ؟؟؟
قیمتش چقدر اختلاف داره ؟
بالاترین کیفیت تو بازار امریکاس
بعدش واسط مشکل کیبرد پیش می یاد ، بیشتر اینا که تو بازار ایرانن مال دوبی هستن (کیبرد عربی دارن) ولی غیر و ذالک هم به ندرت گیر می یاد ..
میگم چرا توی سایت رسمی خود لنوو زده گرافیک : gt750m ؟
موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟
parsicola
20-04-2013, 23:19
اکثر مدلها که کارتهای گرافیک سری 600 داشتند در سال 2013 با کارتهای گرافیک سری 700 جایگزین شدند. که حدود 20 تا 30 درصد سریعترند. یعنی کارت 750m تو بازی ها چیزی بین 660m و 670m فریم میده البته با کمی مصرف کمتر انرژی. الان لب تاپ های دارای کارت سری 700 تو بازار داخلی هم کم کم داره زیاد میشه.
امسال سال ارتقاء لب تاپها در کارت گرافیک و احتمالا صفحه لمسیه. اما سال بعد احتمالا سال اصلی انقلاب لب تاپ ها باشه (12 الی 18 ماه دیگه) که هم کارت گرافیک و هم پردازنده ها و هم مادربوردها آپگرید اساسی میشن.
الان من میخوام بگیرم سری 750 ش گیرم میساد ؟
parsicola
23-04-2013, 11:39
الان من میخوام بگیرم سری 750 ش گیرم میساد ؟
نیومده . باید از گارانتیش بپرسی که کی قراره بیاد. فکر کنم احتمالا تا اول تابستون باید صبر کنید
نیومده . باید از گارانتیش بپرسی که کی قراره بیاد. فکر کنم احتمالا تا اول تابستون باید صبر کنید
اگه تا اول تابستونه که ارزش داره.خیالی نیست.
دوستان چزا این با این کانفیگش اینقدر قیمتش کمه ؟!( به جای ------ digikala بزنید ) مدلش اینه : Samsung NP350V5X-S03AE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parsicola
24-04-2013, 08:26
دوستان چزا این با این کانفیگش اینقدر قیمتش کمه ؟!( به جای ------ digikala بزنید ) مدلش اینه : Samsung NP350V5X-S03AE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولا سامسونگ یه مارک آشغاله . ساپورت بد خود سامسونگ از محصولاتش و همچنین خدمات پس از فروش افتضاحش تو ایران رو هم اضافه کن.
کارت گرافیکش که سرطانه ! کلا سری 7 رادئون فاجعه و افتضاح از آب درومدند. من که خودم طرفدار Ati هستم سری 7 رو یه خنده میدونم. حیف از شرکت Ati که AMD اونو خرید و به این روز انداختش. ظاهرا سری 8 هم همینه و فرقی نکرده!
عملکرد 7670 در بهترین شرایط مثل 630m میمونه. پس کانفیگش خاص نیست. فقط عددش غلط اندازه
2550 میلیون تومن هم کم نیست و تو این رده قیمت حق انتخاب با این مشخصات کم نیستند برادر من.
میگم این لپ تاپ در بدترین شرایط تا چند سال دووم میاره ؟!
مدلی هم با این شرایط داریم هاردش کمتر باشه ولی گرافیک و چیزای دیگش بهتر باشه ؟!
دوستذن این y500 سیستم عاملش چیه ؟! 8 هست ؟! یعضی جاها زدن dos.یه جا خوندم اگه بخوای به جای وین 8 میتونی dos بگیری ولی ارزونتر.
راسته ؟!
کمک.....
Thor God
27-04-2013, 12:34
دوست عزیز بنده کله تاپیک رو دنبال نکردم اما اون جور که معلومه شما تا 4 تومن میتونید همین y500 بخرید که تو کانفیگ عالیه یا هم به مدل n56 از ایسوس روی بیارید
حالا دقیقا مشکل شما چیه ؟
دوستذن این y500 سیستم عاملش چیه ؟! 8 هست ؟! یعضی جاها زدن dos.یه جا خوندم اگه بخوای به جای وین 8 میتونی dos بگیری ولی ارزونتر.
راسته ؟!
جواب این رو میخوام.
Thor God
27-04-2013, 18:24
جواب این رو میخوام.
راسته ؟!
منظورتون لپ تاپ Y500 هستش ؟
گرافیک 650 قویه اما داره قدیمی میشه طوری که رو تنظیمات آخر رو بازی گرایسس لگ داشت شدیدا ! اگه زیادی گیمر باشی تا 1 سال جواب میده اما اگه بازی در حده معمولی انجام بدی تا 2 یا 3 سال هم جواب میده این دیگه بسه به فعالیت خودت با لپ تاپ هست
کارت گرافیک قوی تر از این مدل y580 باز هم از لنوو هست با گرافیک 660 اما هارد کمتر نداره و همچنین ge70 که گرافیک gtx 660 داره که قویه و همچنین هارد کمتری هم داره
اگه قوی تر از این سیستم میخوای یعنی با هارد و گرافیک و سایر مشخصات خیلی بالا دیگه باید بری تو لپ تاپ های گیم که خیلی بیشتر از اینها باید خرج کنی با این بودجه همون 650 و 660 میشه خرید ge60 از msi هم با کانفیگ همین سیستم و هارد کمتر موجوده
سیستم عامل که دیگه پرسیدن نداره هر کدوم که دوست داری رو نصب کن ! 8 یا 7 هر کدوم که خواستی ... بله اگه بدون ویندوز بخری برات ارزون تر هم در میاد
منظورتون لپ تاپ Y500 هستش ؟
گرافیک 650 قویه اما داره قدیمی میشه طوری که رو تنظیمات آخر رو بازی گرایسس لگ داشت شدیدا ! اگه زیادی گیمر باشی تا 1 سال جواب میده اما اگه بازی در حده معمولی انجام بدی تا 2 یا 3 سال هم جواب میده این دیگه بسه به فعالیت خودت با لپ تاپ هست
کارت گرافیک قوی تر از این مدل y580 باز هم از لنوو هست با گرافیک 660 اما هارد کمتر نداره و همچنین ge70 که گرافیک gtx 660 داره که قویه و همچنین هارد کمتری هم داره
اگه قوی تر از این سیستم میخوای یعنی با هارد و گرافیک و سایر مشخصات خیلی بالا دیگه باید بری تو لپ تاپ های گیم که خیلی بیشتر از اینها باید خرج کنی با این بودجه همون 650 و 660 میشه خرید ge60 از msi هم با کانفیگ همین سیستم و هارد کمتر موجوده
سیستم عامل که دیگه پرسیدن نداره هر کدوم که دوست داری رو نصب کن ! 8 یا 7 هر کدوم که خواستی ... بله اگه بدون ویندوز بخری برات ارزون تر هم در میاد
ممنون... راستش گیمر بودم اون وقع ها... الان دیگه حتی حوصلم نمیشه برم بازی بگیرم بیام نصب کنم !!!
از وقتی افتادم توی خط hon و dota دیگه کمتر بازی میکنم...
بازی هم بستگی داره چی بیاد.بگه خیلی بازیش آس باشه میگیرم.حالا روی تنظیمات آخر هم نشد مشکلی نیست....
فقط بازی رو اجرا بکنه من بفهمم داستانش چی میشه !!
فقط میترسم با توجه به اینکه ps4 معرفی شد و 21 may هم xbox جدید معرفی میشه شاید بازی ها یه جهش ناگهانی داشته باشن که دیگه این سیستم زیاد جالب در نیاد....
الان بخوام سیستم خونگی بگیرم خیلی قوی تر میشه یا تفاوت چندانی نمیکنه ؟؟
parsicola
28-04-2013, 11:43
لب تاپ ایسوس مدل N56vz چرا نمی گیری ؟ دست یکی بچه ها اتفاقا امروز دیدمش خیلی خوب و طراحی زیبائی داشت با بدنه آلومینیومی و صفحه تصویر full HD مات و کارت گرافیکی 650m انویدیا (البته از نوع DDR3 ) و پردازنده i7 . قیمتش هم حدود 3200 هستش که خیلی قیمت معقولیه. برند ASUS هم کیفیت ساختش فعلا تو دنیا اوله و کمترین خرابی رو بین همه برندها داره.
جالبه که دقیقا با همین مشخصات 14 اینچی شو هم داره! اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشخصاتش
ایرادش اینه که mSATA نداره . یعنی نمیتونی هارد SSD روش نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم های خونگی هم کم کم داره با ALL IN ONE ها جایگزین میشه. من توصیه نمیکنم PC بخری مخصوصا که گیمر خفن نیستی و از حال و هوای گیم سنگین افتادی!
Thor God
28-04-2013, 15:15
ممنون... راستش گیمر بودم اون وقع ها... الان دیگه حتی حوصلم نمیشه برم بازی بگیرم بیام نصب کنم !!!
از وقتی افتادم توی خط hon و dota دیگه کمتر بازی میکنم...
بازی هم بستگی داره چی بیاد.بگه خیلی بازیش آس باشه میگیرم.حالا روی تنظیمات آخر هم نشد مشکلی نیست....
فقط بازی رو اجرا بکنه من بفهمم داستانش چی میشه !!
فقط میترسم با توجه به اینکه ps4 معرفی شد و 21 may هم xbox جدید معرفی میشه شاید بازی ها یه جهش ناگهانی داشته باشن که دیگه این سیستم زیاد جالب در نیاد....
الان بخوام سیستم خونگی بگیرم خیلی قوی تر میشه یا تفاوت چندانی نمیکنه ؟؟
خب با این حساب تا چند وقت آینده حد اقل 2 سال ایدم بیشتر این کارت میتونه ساپورت کنه بازی های شما رو !
اگه به صبر کردن باشه که تابستون سال پیش هم چند نفر صبر کردن تا پاییز و زمستون قیمت ها بیاد پایین بعدش هم قرار شد که ایکس باکس و بازی های جدید بیاد مطمئن باش تا فردا هم که صبر کنی باز هم دلیل وجود داره که بیشتر صبر کنی و میگی قراره سی پی یو نسل جدید بیاد یا کارت گرفیک ارزون تر بیاد یا مدل هی جدید در راهه پس با خیال راحت این مدل رو بخر
سیستم خونگی ارزون تر برات در میاد و البته برای گیم هم بهتر جواب میده
Meisam.apk
10-05-2013, 16:40
lenovo y500
p84412235
23-05-2013, 01:02
سلام
ی لپتاپ میخوام ترجیحا تاچ اسکرین حداکثر 800$. lenovo z400 ya z500 touch چطوره؟؟
گرافیک
z400 touch Intel HD Graphics 4000 داره.آیا میشه بازی کرد باهاش مثلا pes2013?
چون قراره از قطر بیارن به نظرتون کلا چه مارکی بگیرم؟
samira_googleOne
25-05-2013, 16:12
با 3100 میتونی n5521 دل بگیری .
مشخصات خیلی خوبی داره . جزء کانفیگهای قوی دل هست .
پردازنده : Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: 2 گيگابايت Radeon
وزن: 2.32kg
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.