ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین بردن انگل . . . ؟!

Beta
16-04-2013, 12:51
سلام!

راهی 100درصد میخام برای ازبین بردن این موجودات *فوش*!
آدم بهداشتیم هستم ولی نمیدونم از کجا پیداشون شده:n13:

مبندازول خوردم تاثیری نداشت!
الکل برای از بین بردنشون خوبه ؟!آخه مدتیه نخوردم نمیخام الکی خودمو آلوده کنم.:n02:(بیشتر واسه این تاپیکو زدم)
:n16:

raana
16-04-2013, 18:25
سلام دوست عزیز.....

شما بهتره به پزشک مراجعه کنید و آزمایشات مربوطه رو انجام بدید..تا به طور دقیق نوع انگل مشخص بشه و درمان موثر صورت بگیره.....

به طور کلی برای درمان بیماری های انگلی از مبندازول استفاده میشه......البته بازم بستگی به نوع انگل داره....

به طور این لینک رو مطالعه کنید:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بیماریهای+انگلی&SSOReturnPage=Check&Rand=0)

برای هر نوع داروی خاصی تجویز شده.....

Beta
16-04-2013, 19:35
بیشتر در مورد الکل میخاستم بدونم !:n23:

raana
17-04-2013, 17:07
تا وقتی درمان دارویی برای این مشکل وجود داره...نیازی به استفاده از الکل نیست.....
+
الکل باعث آسیب رسیدن به کبد و معده و روده و...میشه

Beta
17-04-2013, 18:50
پس با این حساب میشه گفت الکل تاثیر داره!
حالا غیر از مبندازول قرص دیگه ای رو میشناسید معرفی کنید!؟

V E S T A
17-04-2013, 19:12
اسید سولفوریک غلیظ شده اسید کلریدریک و اسید فلئوریک (با ph پایین) هم تاثیر داره فقط ممکن هست بعد از استفاده از این اسید ها دیگه چیزی از دستگاه گوارش باقی

نمونه و همش تیکه تیکه بشه ولی در عوض هیچ انگلی باقی نمیمونه !!

چیزی که مهمه اینه که بیمار درمان بشه نه اینکه بیمارتر بشه یا برای درمان یه عضو دیگه رو از دست بده

الکل به صورت طبیعی به وسیله میکروب های روده تولید میشه ...انگل اول باید شناسایی بشه که چه نوعی هست بعد درمان بشه...بیشترین موارد مصرف دارو هم همونطور که

raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن قرص مبندازول هست. غیر از این قرص تيني دازول هم برای درمان تجویز میشه..

(حالا یدف ازین اسید ها استفاده نکنید !! این اسید ها به حدی قوی هستن که حتی استنشاق بوشون هم ممکن هست خطرناک باشه )

raana
17-04-2013, 19:18
دوست عزیز..من نگفتم الکل تاثیر داره...گفتم تا زمانی که با دارو میشه درمان کرد نیازی به این کارا نیست....از لحاظ پزشکی هم این فرضیه
مصرف الکل رد شده هست.....

نوع انگل باید شناسایی بشه و متناسب با اون داروی موثر تجویز و استفاده بشه......

Drug Man
17-04-2013, 19:39
سلام!

راهی 100درصد میخام برای ازبین بردن این موجودات *فوش*!
آدم بهداشتیم هستم ولی نمیدونم از کجا پیداشون شده:n13:

مبندازول خوردم تاثیری نداشت!
الکل برای از بین بردنشون خوبه ؟!آخه مدتیه نخوردم نمیخام الکی خودمو آلوده کنم.:n02:(بیشتر واسه این تاپیکو زدم)
:n16:

الکل هیچ تاثیر مثبتی روی انگلها نداره شما بهتره تست انگل رو انجام بدین داروهای زیادی برای از بین بردن انگل هست

Beta
17-04-2013, 19:52
دکمه تشکر هست، غلط کردم نیست ؟؟؟!:n13::n02:
شنیده بودم آخه الکل خوبه،واسه این سوالو کردم!:n16: