مشاهده نسخه کامل
: مشخصات و قیمت سامسونگ 46c775
behzad1363
16-04-2013, 10:44
سلام دوستان
به پیشنهاد دوستان دیروز رفتم مدل 6960 رو بخرم وقتی کیفیت تصویر رو دیدم تعجب کردم حالا نمیدونم مشکل از فیلم بود یا کیفیت همینه !؟فوتبال گذاشته بود تصویر بعضی ها اگر خیلی دقت می کردی حالت چهار خونه های کوچیک دیده میشد همه ال ای دی ها اینجوری هستند چون یک مقاسه با مانیتور فلت ایسر 17 قدیمی کردم یا تلویزیون قدیمی اینجوری پیکسلی نشون نمیده مشکل از فیلمش بوده یا کلا اینجوری هستن
فعلا صرفه نظر کردم از خرید
به نظر شما ال سی دی بهتر نیست کلا صرفه نظر از امکانات فقط کیفیت تصویر برای تماشای فیلم چی بگیرم
دوستان مشخصات یا اطلاعاتی و قیمت در باره سامسونگ 46c775 به من میدیدفکر کنم ال سی دی سری 7
ممنون
hobor971
16-04-2013, 12:00
سلام دوستان
به پیشنهاد دوستان دیروز رفتم مدل 6960 رو بخرم وقتی کیفیت تصویر رو دیدم تعجب کردم حالا نمیدونم مشکل از فیلم بود یا کیفیت همینه !؟فوتبال گذاشته بود تصویر بعضی ها اگر خیلی دقت می کردی حالت چهار خونه های کوچیک دیده میشد همه ال ای دی ها اینجوری هستند چون یک مقاسه با مانیتور فلت ایسر 17 قدیمی کردم یا تلویزیون قدیمی اینجوری پیکسلی نشون نمیده مشکل از فیلمش بوده یا کلا اینجوری هستن
فعلا صرفه نظر کردم از خرید
به نظر شما ال سی دی بهتر نیست کلا صرفه نظر از امکانات فقط کیفیت تصویر برای تماشای فیلم چی بگیرم
دوستان مشخصات یا اطلاعاتی و قیمت در باره سامسونگ 46c775 به من میدیدفکر کنم ال سی دی سری 7
ممنون
این موضوع ربطی به کیفیت نداره . توی ال سی دی هم اگه فیلم بی کیفیت بگذاری همین موضوع رو متوجه می شی . مخصوصا روی کانالهای داخلی به وضوح مشخصه . شما اگه می خوای کیفیت تصویر رو ببینی باید یک فیلم اچ دی یا فول اچ دی رو روش امتحان کنی.
نه . ال سی دی به مراتب کیفیت تصویر پاین تری داره . اگه خیلی به این مضوع حساسی می تونی بری سمت پلاسما که تا حدی این موضوع کمتر توش بچشم میاد .
مدلی که شما نوشتین مربوط به سال 2009 می شه و دیه تو بازار موجود نیست . قیمت سری 7 سامسونگ الان بین 4500 تا 5250 متغیره
behzad1363
17-04-2013, 06:29
ممنونم
به نظر شما با همین کیفیت یا بهتر ولی امکانات کمتر یا 3d نداشته باشه (چون قبلا مد نظرم این بود که یو اس بی تمام پسوندهای فیلم با زیر نویس ساپورت کنه که دوستان سامسونگ رو معرفی کردند) وقت به شبکه وصل چی معرفی می کنید که کمترا ز 3 میلیون بشه نمی خواهم بیخودی هزینه برای امکانات اضافی بکنم که اصلا به کارم نیاد وقت کیفیت برام مهمه
behzad1363
17-04-2013, 06:33
ممنونم
به نظر شما با همین کیفیت یا بهتر ولی امکانات کمتر یا 3d نداشته باشه (چون قبلا مد نظرم این بود که یو اس بی تمام پسوندهای فیلم با زیر نویس ساپورت کنه که دوستان سامسونگ رو معرفی کردند) وقت به شبکه وصل چی معرفی می کنید که کمترا ز 3 میلیون بشه نمی خواهم بیخودی هزینه برای امکانات اضافی بکنم که اصلا به کارم نیاد وقت کیفیت برام مهمه
hobor971
17-04-2013, 13:57
6960 سامسونگ همیشه مدل خوبی بوده . 40 اینچش همون 3 گیرت میاد . سه بعدی هم هست . الان پنل خوب که سه بعدی نباشه نمی تونی پیدا کنی . همه پنلهای خوب سه بعدی هم هستند . 46 اینچ هم زیر 3.5 پیدا نمی کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.