ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باید و نبایدهای فرومی (گپ و گفت دوستانه، غیرمرتبط با قوانین)

Lugah
16-04-2013, 09:48
سلام دوستان

باید از عنوان تاپیک متوجه شده باشید که منظور چیه !

یه موردی برای من پیش اومده که خوبه شما و مخصوصا دوستان جدیدتر مثل خودم در جریانش قرار بگیرن

اخیرا روی یه پستی جواب گذاشتم که گویا متعلق به خیلی وقت پیشه البته قبل از من یکی دیگه پست رو بالا آورده بود

بعد توسط یه دوست بزرگواری متوجه شدم اینکار خیلی باب نیست و ترجیح بر اینه که پستهای مربوط به خیلی قبل، بالا نیاد و از پستهای مرتبط با اون حوزه که جدید و فعال هست استفاده بشه

خب من قوانین رو تقریبا خوندم. منعی برای این کار ذکر نشده بود

به نظرم اومد که تاپیکی زده شه تا دوستان قدیمی تر وبا تجربه تر بیان و درباره ی همین چیزهایی که جز قانون ثبت شده نیست ولی اجراش لازمه و به نوعی عرف هستش حرف بزنن و یاد بدن.

مثلا همین نکته که خیلی پسندیده نیست پستهای قدیمی بیاد بالا

و خیلی چیزهای دیگه که ما نمی دونیم. هر جایی ادبیات خاص خودش و اصطلاحات رایج خودش رو داره. بعضی جاها دیدم که از یه سری اصطلاح استفاده می کنن.

اینها رو بگید تا همه در مسیر پیش بریم.

ممنون از دوستان

F l o w e r
16-04-2013, 20:22
سلام

ناسازگار با انجمن متفرقه / از بخش زیر استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمـــوزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])