PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن چند فرم در یک پروژه در سی شارپ

adel28
16-04-2013, 01:43
من تازه سی شارپ رو شروع کردم.
میخوام برای 3 تمرینی که استاد داده 3 فرم جداگانه در یک پروژه ایجاد کنم و هر کدام از برنامه ها را روی اون فرم پیاده سازی کنم. ولی وقتی اجراش میکنم فقط فرم اول بالا میاد و بقیه فرم ها بالا نمیاد و اجرا نمیشه.
چطور میتونم کاری کنم که هر فرم جداگانه اجرا بشه ولی در یک پروژه باشه؟
اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟

saurron
16-04-2013, 16:14
Form2 fm=new Form2();
fm.Show();
این کد رو توی کدهای فرم اصلی بنویسید، مثلا میتونید با کلیک روی یک کلید در فرم اصلی فرم دوم رو نمایش بدید، یا وقتی فرم اصلی لود میشه فرم بعدی هم نمایش داده بشه یا هرجای دیگه که خواستید (فرض کردم اسم فرم دوم Form2 هست و ازش یک شی جدید ساختم).

adel28
16-04-2013, 20:32
Form2 fm=new Form2();
fm.Show();
این کد رو توی کدهای فرم اصلی بنویسید، مثلا میتونید با کلیک روی یک کلید در فرم اصلی فرم دوم رو نمایش بدید، یا وقتی فرم اصلی لود میشه فرم بعدی هم نمایش داده بشه یا هرجای دیگه که خواستید (فرض کردم اسم فرم دوم Form2 هست و ازش یک شی جدید ساختم).

لطفا این کد رو تو کامنت بزارید تا بهم نریزه.
باید این رو در قسمت public قرار بدیم؟

saurron
16-04-2013, 21:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خود public نه، یکی از متدهای public مثلا متد(ایوِنت) کلیک یک کلید، یا متد لود شدن فرم اصلی:

adel28
17-04-2013, 00:56
در خود public نه، یکی از متدهای public مثلا متد(ایوِنت) کلیک یک کلید، یا متد لود شدن فرم اصلی:

این واسه وقتی هست که مثلا یک دکمه در فرم داشته باشیم و بخواهیم وقتی روی دکمه کلیک کردیم به فرم بعد بریم، درسته؟

راهی هست که فقط بخواهیم فرم ها رو داخل یک پروژه بیاریم و نخواهیم ارتباط بین اونها برقرار کنیم؟
منظور از این کار فقط استفاده از یک پروژه و اجرای تک تک فرم ها بطور جداگانه است.
شدنی است؟

senaps
17-04-2013, 09:05
بله میتونی بسازی، ولی چطوری میخوای اجراشون بکنی؟! بالاخره باید یه فرم بیس باشه که اینا رو تک‌تک اجرا بکنه دیگه؟!....
البته دستکاری کردن تنظیمات بیلدش ممکنه اجازه‌ی این کارو بهتون بده که هر فرم، یه اگزه‌ی جدا داشته باشه! :)