مشاهده نسخه کامل
: لطفا یک دیکشنری خوب معرفی کنید برای کامپویتر
سلام
لطفا یک دیکشنری خوب و کامل معرفی کنید برای کامپیوتر :
1. انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی
2. آفلاین کار کنه
3. با اشاره موس متن رو ترجمه کنه
4. تلفظ - گفتاری - داشته باشه
5. قیمتش هم مناسب باشه
.........
با سپاس :n16:
shab_2008
15-04-2013, 21:22
سلام
با این مشخصات بهترین گزینه همون Babylon معروف هست که میتونید استفاده کنید.
البته اگر میخواید زبان انگلیسی را یاد بگیرید بهتره از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید! مثلا به نظر من بهترین دیکشنری آفلاین انگلیسی به انگلیسی Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition که میتونید از سایت های فارسی زبان به صورت رایگان دانلود کنید.
سلام دوست عزیز :n16:
بابیلون قبلا داشتم روی آفیس WORD تاثیر میگذاشت. منو راست کلید ثابت نمی موند. در حال حاضر نمی تونم از این گزینه استفاده کنم .
برای انگلیسی به انگلیسی آکسفورد ( لهجه امریکایی ) دارم استفاده میکنم.
دقیقا دنبال یک دیکشنری هستم با مشخصات پست اول . اگه نوعی باشه که باید از فروشگاه ها خریداری کرد مشکلی ندارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/fa/
هر زبانی که بخوایی ترجمه می کنه البته زیاد دقیق نیست
ولی تلفظ هم می کنه که خیلی خوبه
دوست عزیز ( مترجم : آفلاین )
کمی نت رو بالا پایین کردم به نارسیس 6 رسیدم دوستان کسی از این مترجم استفاده کرده ؟ رقیبی هم داره ؟ مشکلات یا معایب ؟
کمی نت رو بالا پایین کردم به نارسیس 6 رسیدم دوستان کسی از این مترجم استفاده کرده ؟ رقیبی هم داره ؟ مشکلات یا معایب ؟
راستش دوست عزیز تو سایت خود نارسیس در مورد کار آیی ها و قابلیت بالای نسخه 6 که احتمالا آخرین ورژن هم هست توضیحات کاملی را داده جوری که من خودم تصمیم دارم برم این دیکشنری را که قیمتش هم 17500 تومان هست بخرم من نسخه 5 را داشتم وراضی بودم اما این 6 یک چیز دیگه است.
- Saman -
04-12-2013, 10:17
سلام دوست عزیز :n16:
بابیلون قبلا داشتم روی آفیس WORD تاثیر میگذاشت. منو راست کلید ثابت نمی موند. در حال حاضر نمی تونم از این گزینه استفاده کنم .
برای انگلیسی به انگلیسی آکسفورد ( لهجه امریکایی ) دارم استفاده میکنم.
دقیقا دنبال یک دیکشنری هستم با مشخصات پست اول . اگه نوعی باشه که باید از فروشگاه ها خریداری کرد مشکلی ندارم .
مي تونيد از نسخ قديمي نرم افزار استفاده كنيد...خود من هنوز از نسخه 7 استفاده مي كنم و راضي هم هستم...اگر چه نسخه هاي جديد تر يك سري ويژگي هاي برتري دارند و لي من در حين كار با اين ها به مشكل بر مي خوردم.
به اين صفحات مراجعه كنيد:
براي Babylon
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اين نرم افزار هم به نظر مناسب هم نگاهي كنيد:
نرمافزار Lingoes
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا آدرس را كپي كرده و بعد علامت * رو حذف، سپس آدرس را در مرورگر خود وارد كنيد.
من شخصا این دیکشنری رو به بابیلون یا هر دیکشنری دیگه ای ترجیح می دم می تونید برید به سایتش و خرید کنید احتمالا 16 17 تومان هست فارسی به انگلیسی و برعکس . می تونید با توقف ماوس بر روی کلمه مورد نظر ترجمه اونو ببینید امکان یادگیری ضرب المثل تلفظ امریکایی و انگلیسی و جدول و.. داره شخصا توصیه می کنم ازش استفاده کنید ضرر نمی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.