مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس تا سقف ۳ میلیون
با سلام خدمت همه اساتید اول بگم که من قبلاً هم یه پست داده بودم برای خرید کیس ولی متاسفانه بنا به دلایلی قسمت نشد بگیرم اگر اساتید لطف کنن یه بر دیگه راهنمای کنن ممنون میشم.یه سیستم گمینگ میخوام تا سقف ۳ میلیون که بشه همهٔ بازیهارو روی بالاترین رزولوشن بازی کرد
رم: ۸ گیگ ( البته اگه بیشتر لازم بود لطف کنید بگید )
هارد: حداقل ۱ ترا ( یا ۲ ترا اگه شد)
گرافیک: یه گرافیک دی دی آّر ۵ که ساپورت کامل کن بازیهارو
سی پی یو : هم اینتل باشه ( چون میگن خر کار تره)
Ali*Reza
14-04-2013, 23:57
سیستم کامل به همراه مانیتور میخواین یا فقط کیس؟
سیستم کامل به همراه مانیتور میخواین یا فقط کیس؟
نه فقط کیس :n16:
Ali*Reza
15-04-2013, 12:45
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 730.000
M.B : ASUS P8H77-V : 420.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 220.000
VGA : Sapphire 7950 3GB DDR5 : 1.100.000
HDD : Western Caviar 1TB Green : 250.000
DVD/RW : 70.000
Power : Green 685B : 380.000
Case : 100.000
All : 3.270.000
علیرضا جان یه سوال این بیتش ۳۸۴ِ کم نیست واسه بازیها چون با چنتا از دوستام که صحبت کردم گفتن به ۱ گیگ یا ۲ گیگش توجه نکن اصل اون بیتش و گرافیکی با بایت بالای ۶۰۰ بگیر ممنون میشم راهنماییم کنی :n16:
Ali*Reza
15-04-2013, 19:39
اگر منظورتون مموری اینترفیسش هست باید بگم که 384 بیت مقدار خیلی خوبیه و نسبت به مدلهای مشابهش حتی بهتر هم هست.
برای تهیه گرافیک ، به غیر از ظرفیت کارت عواملی مثل فرکانس هسته و نوع مموری و پهنای باند و . . . هم موثرند.
در کل گرافیک پیشنهادی جزو گرافیکهای قدرتمند بازا هست و مشکلی نیست.
سلام علیرضا جان اول بگم شرمند زیاد سوال میپرسم. الان بین مادربردای گیگا و ایسوز کدوم بهتر جواب دادن؟ و از کجا بفهمم که قطعات سیستم با هم مچ هستن؟ تو این مدل هاردی که معرفی کردی چه فرقی بین گرین با بلکش هست؟ :n16:
mostafa_360
15-04-2013, 21:38
سلام علیرضا جان اول بگم شرمند زیاد سوال میپرسم. الان بین مادربردای گیگا و ایسوز کدوم بهتر جواب دادن؟ و از کجا بفهمم که قطعات سیستم با هم مچ هستن؟ تو این مدل هاردی که معرفی کردی چه فرقی بین گرین با بلکش هست؟ :n16:
مادر برد های گیگا به طرز غیر منطقی گران هستند و در حال از دست دادن جایگاه خود در بازار هستند و مطمئن باشید ایسوس گرچه نسبت به دیگر برندها یک خورده قیمت تندی دارد اما باکیفیت ترین و کم نقص ترین برند در بین تولید کنندگان مادر برد است و مدل پیشنهادی دوستمان یک مدل بسیار خوب و کامل است.
در بین هارد دیسک های وسترن دیجیتال سری Caviar Black دارای سرعت و تعداد هد بیشتر و در نتیجه نویز بالاتری است (و حدودآ 2 برابر گران تر از دیگر سری هاست اما ارزش خرید بالایی دارد) و سری Caviar Green نیز دارای سرعت و تعداد هد کمتر و در نتیجه نویز پایین تری است و بیشتر جهت ارشیو به کار می رود و خرابی بسیار کمی هم دارد.
در مورد مچ بودن قطعات هم باید در مورد انواع سخت افزار و استاندارد های مورد حمایت ان ها تحقیق کنید.
Ali*Reza
15-04-2013, 21:47
به نظر من هم در مورد مادربورد خیلی تفاوت زیادی بین برندهای گیگا و ایسوس نیست و من هم در کل ایسوس رو پیشنهاد میکنم. تفاوت هاردها رو هم که دوستمون گفتن.
سلام علیرضا جان من از صبح رفتم پاساژ رضا و پآیتختو اینا اول بگم دستت درد نکنه چون همه گفتم سیستمو خوب کانفیگ کردی فقط یکنفر یه پیشنهاد داد گفتم بی زحمت در موردش راهنماییم کن گفت یه هارد ssd 60g g330 بگیر به عنوان هارد اصلی و اون ۱ ترا رو به عنوان هارد دوم گفت صورت خواندن رو x6 میکنه و گفت پی سی تو ۵ ثانیه بوت میشه میخواستم بدونم نظرت چیه؟ دی وای دی رایتر کدوم برند بهتره ایسوس یا پایونیر؟ :n16:
Ali*Reza
16-04-2013, 14:22
همونطور که خودتون هم گفتین اگر بودجتون اجازه بده بتونین یه هارد جامد برای سیستم عامل و نرم افزارها تهیه کنین پرفرمنس و سرعتتون بطور محسوس و قابل ملاحظه ای بالا میره.
من هارد Corsair SSD Force 60GB SATA3 رو با قیمت تقریبی 400 پیشنهاد میکنم.
در مورد دی وی دی رایتر هم من برندهای پایونیر و پلکستور رو پیشنهاد میکنم
سلام علیرضا جان یه سوال داشتم میخواستم بدونم این هارد ssd فقط سرعت سیستم رو میبره بالا؟ به درد بازیها میخوره؟ چون یذره تو بودجه به مشکل خوردم میخواستم بدونم چه قد مهم؟ بد راجع به هارد بم گفتن western green به عنوان هارد دوم استفاده میکنن اگه یه هارد میخوای western blue رو بگیر میخواستم بدونم نظرت چیه؟ :n16:
Ali*Reza
20-04-2013, 21:36
من هم پیشنهاد میکنم اگر بتونین یه هارد جامد تهیه کنین برای سیستم عامل و نرم افزار ها ، کارایی و سرعت قابل ملاحظه ای داره.
ولی در بازیها به نظر من صرفا در لود کردن بازیها تاثیر بیشتری داره و خیلی تاثیری دراجاری بازیها نداره.
برای آرشیو کردن هم من هاردهای سری گرین وسترن رو پیشنهاد میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.