PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نداشتن تصویر بعد از متوقف کردن trend titanium

ninjavb
14-04-2013, 15:26
با سلام
دوستان من داشتم ternd micro titanium رو نصب میکردم دیدم خیلی طول کشید و یه ضربدر رو بابیلونم زده و انتی ویروسم نارنجی شد خلاصه خواستم متوقفش کنم نشد . alt+ctrl+delete رو زدم جواب نداد. دکمه پاور رو زدم بعد از چنند دقیقه رفت تو حالت stand by دوباره که پاور زدم تا ویندوز بیاد بالا به نظر میاد ویندوز اومده بالا نشانگر موس هم هست ولی هیچ تصویری نداره.
چی کار کنم ؟
مشکل از چی]؟
حالا من اصلا نمیدونم چه طور باید سیستمم رو خاموش کنم؟

hasanoooooooo
14-04-2013, 15:43
دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار تا سیستم خاموش شه بعد روشنش کن ببین درست میشه؟

ninjavb
14-04-2013, 16:06
دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار تا سیستم خاموش شه بعد روشنش کن ببین درست میشه؟

آقا خیلی ممنون درست شد .ولی همین چند لحظه پیش دوباره صفحه سیاه شد و دوباره خوب شد الان دو دفعه این طوری شد. هر چی هست زیر سر این trend titanium هستش چون وقتی سیستم میخواست بیاد بالا خیلی طول کشید الانم دوباره دارم خاموشش میکنم تا چند ساعتی خاموش باشه ببینم چی میشه به زور داره خاموش میشه. بله دوباره خاموش نشد با دکمه پاور خاموشش کردم!
نمیدونم با اینکه نصب نیست ولی انگار داره کار خودشو میکنه! چون نوشته starting protection و موقع بالا اومدن سیستم با بقیه برنامه ها اومده!

ninjavb
14-04-2013, 17:55
اقا من چی کار کنم سرعت ویندوزم خیلی اومده پایین اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم!!
من رفتم تو Sefe mode پاکشم کردم ولی همچنان تو استارت اپ با بقیه برنامه ها میاد بالا . البته تو قسمت msconfig تب start up تیکشم برداشتم . ولی توی توی دسکتاپ روی اون مثلثه که میزنم هستش و نوشته starting your protection...!
هیچ کاری نمیتونم بکنم هر جا کلیک میکنم سیستم قفل میکنه.

ninjavb
14-04-2013, 19:11
ولی نمیدونم چرا الان که رفتم تو control panel هنوز هستش و پاک نشده؟؟!!!

biostar
14-04-2013, 19:18
ویندوز رو restore کنید به قبل از نصب برنامه..

ninjavb
14-04-2013, 20:26
ویندوز رو restore کنید به قبل از نصب برنامه.

دستت دردنکنه درست شد . عجب برنامه مزخرفی بود وقتی میومدم تو محیط نرمال ویندوز و میخواستم پاکش کنم میگفت در حال اسکن سیستم هستش و نمیشه پاک کرد. بد جور سرعت رو اورده بود پایین . سرعت پایین که چه عرض کنم کلا سیستم جواب نمیداد. restore کردم درست شد.
الان دارم پاکش میکنم از دستش راحت بشم . میدونی این برنامه توی control panel بود ولی انگار نصب نبود وقتی من روش زدم شروع به نصب و اسکن کرد.
به هر حال بازم ممنون از همه دوستان
ویه نکته کوچیک دیگه نمیدونم چرا با اینکه restore کردم سرعت بالا اومدن ویندوز این قدر پایین اومده قبل از اومدن تصویر Desktop یه صفحه سیاه میاد و بیشتر از قبل طول میکشه!!

ninjavb
15-04-2013, 10:35
با سلام
دوستان راستش باید بگم سرعتش از موقعی که صفحه دسکتاپ میاد تا موقعی که همه ی برنامه ها کاملا بالا بیاد بیشتر شده ولی سرعت قبل از اون یعنی اون صفحه ابی وبعدش هم یه صفحه مشکی میاد و خیلی معطل میکنه. قبلا اون صفحه مشکی نبود. به نظرتن مشکل از چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hasanoooooooo
15-04-2013, 11:56
حقیقت چیزی به ذهنم نمیرسه..بجز تعویض ویندوز ... اگه تمام برنامه های داخل msconfig رو برداشتی دیگه راهی نمیمونه...

ninjavb
15-04-2013, 15:35
حقیقت چیزی به ذهنم نمیرسه..بجز تعویض ویندوز ... اگه تمام برنامه های داخل msconfig رو برداشتی دیگه راهی نمیمونه...

خیلی ممنون . راستش من هنوز خیلی برنامه تو قسمت استارت آپ قسمت msconfig دارم. گفتم شاید بعضیاش ضروری باشه و چون نمیدونستم چیه برنداشتم . شاید اگر تیک اونا رو بردارم درست بشه. نمیدونم. راستش از همون روز اول که لپ تاپم رو گرفتم کلا دیر میومد بالا به خاطر برنامه های زیادی که روش نصب کرده بودند. به خاطر رشتم که برنامه نویسی بود فروشنده اومده بود کلی از این برنامه ها نصب کرده بود!!
ممنون از همه دوستان به خاطر کمک ها و راهنمائیهاشون

ninjavb
12-11-2013, 00:04
میدونم مال خیلی وقت پیش ولی باید میگفتم. خیلی از برنامه هایی که گفتم. از اول رو خود سیستم نصب بوده مثل یه سری بازی و یه سری برنامه های دیگه سیستم رو که restore کردم یعنی به حالت اول اومد این ریستور مثل همون نصب ویندوز هستش دیدم برنامه ها از اول بوده. واین trend هم انتی ویروس ارجینالش بود که من نصفه پاک کرده بودم . بعد ریستور خیلی بهتر شد.
بازهم ممنون از همه