ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فارسی ساز sony sricsson K750i

Ali_p30
06-08-2006, 00:08
فارسی ساز sony sricsson K750i میخوام
اگه اموزش هم بدید ممنون میشم

Siavash Y
06-08-2006, 01:14
شما باید Cda گوشی رو یا با فلش کردن یا از طریق هک پروسه آپدیت به Cda منطقه Emei-5 تغییر بدی تا بتونی زبان فارسی رو اضافه کنی

Ali_p30
06-08-2006, 17:07
سياوش جان لطفا زير ديپلم صحبت كن
چون من تنازه افتادم تو را گوشي و موبايل و ...
1 هفته نميشه گوشي خريدم
ممنون

Siavash Y
07-08-2006, 03:31
ببخشید علی

ببین فارسی کردن گوشی های سونی اریکسن مثل نوکیا نیست که یه برنامه راحت و ساده باشه و تموم

دو راه داره:
1. فلش کردن : یعنی تغییر برنامه های کلی گوشی با استفاده از برنامه های فلش کننده مثل کلینت داوینچی که باید پول بدی و ما نمیتونیم یا کلینت آزاد که مخصوص گوشی های K750i K750c D750 هستش و باید توضیحات بیشتر بدم که اگه خواستی میدم
و از طریق کابل DCU-60 این گوشی ها امکان پذیره

2. دستکاری روند آپدیت: که با استفاده از یه نرم افزار کوچیک گوشی تو رو از یک منطقه زبانی به منطقه دیگه تغییر میده (بطور موقت تا زمانی که باتری رو در نیاوردی) و وقتی شما گوشیت رو وصل میکنی به کامپیوتر برای آپدیت کردن از طریق SEUS گوشی شما رو متعلق به یک منطقه فارسی زبان میدونه و زبان فارسی رو برای شما نصب می کنه، البته به همراه یک آپدیت از مرجع اصلی یعنی خود سایت سونی اریکسن که مطمئن ترین راه برای شما هست. ولی برای این کار نباید گوشی شما بتازگی آپدیت شده باشه

3. (گفته بودم دو راه داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دروغ گفتم ! ) راه سوم اینه که بری علائدین و بدی برات فارسیش کنن (که البته این کار یعنی دادن ماهی بتو ولی بهتره بری ماهیگیری رو یاد بگیری ! روش کار منظورمه)

Ali_p30
07-08-2006, 10:19
دستت درد نكنه

ali-gsm
07-08-2006, 13:59
خوب من كه هيچ چي از اينا رو متوجه نشدم ولي ممنون !!!!!!!!