ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن ASUS N46

sayan_se666
13-04-2013, 21:45
با سلام
من یک ASUS N46 خریدم موقعی که بازی far cry 3 رو اجرا می کنم در حین بازی نوت بوک بسیار داغ می کنه و و نوت بوک یک دفعه خاموش می شود

Ali/sh
14-04-2013, 07:01
با سلام
من یک ASUS N46 خریدم موقعی که بازی far cry 3 رو اجرا می کنم در حین بازی نوت بوک بسیار داغ می کنه و و نوت بوک یک دفعه خاموش می شود
سلام از کول بد استفاده کن و درصد مصرف cpu رو ،رو 15 بزار و تنظیمات گرافیک بازی رو هم بیار پایین.

mohammad ahmadi
14-04-2013, 08:36
سلام از کول بد استفاده کن و درصد مصرف cpu رو ،رو 15 بزار و تنظیمات گرافیک بازی رو هم بیار پایین.

چجوری میشه درصد مصرف سی پی یو رو تغییر داد؟

sayan_se666
14-04-2013, 09:46
چجوری میشه درصد مصرف سی پی یو رو تغییر داد؟

من هم همین سوال رو دارم

hasanoooooooo
14-04-2013, 11:12
وارد power option در کنترل پنل بشید و وارد پلن فعال میشید و روی تنظیمات بیشتر کلیک میکنید.. بقیشو طبق شکل انجام بدید

البته قبل از اینکارها میتونی با hw monitor اول دما رو نگاه کنی ببینی با کارایی که میکنی چند درصد بهتر میشه... در حالت بازی نهایت دمای cpu نباید بالای 75 بالاتر بره... مخصوصا اگه کول پد هم گذاشته باشی زیرش ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pami
15-04-2013, 00:16
دوست عزیز خاموش شدن لپ تاپ بر اثر دمای زیاد کاملا طبیعی هست و برای جلوگیری از وارد اومدن صدمه به قطعات بایوس بطور خودکار برق سیستم رو اگر دما از حد تعیین شده عبور کنه قطع میکنه
ایشون اگه سطح ماکزیمم پردازش پروسسور رو پایین بیارن توی کیفیت بازی تاثیر داره
بهترین راه ایشون استفاده از کول پد فلزی هست که بتونه دما رو دفع کنه

mohammad ahmadi
17-04-2013, 22:11
وارد power option در کنترل پنل بشید و وارد پلن فعال میشید و روی تنظیمات بیشتر کلیک میکنید.. بقیشو طبق شکل انجام بدید

البته قبل از اینکارها میتونی با hw monitor اول دما رو نگاه کنی ببینی با کارایی که میکنی چند درصد بهتر میشه... در حالت بازی نهایت دمای cpu نباید بالای 75 بالاتر بره... مخصوصا اگه کول پد هم گذاشته باشی زیرش ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهنما که کردی خیلی بدردم خورد یه دنیا ممنون:n16: