مشاهده نسخه کامل
: مشکل کانال یابی دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال
amiriano
13-04-2013, 16:41
سلام دوستان:n05:.خسته نباشید من یه دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال مدل 885x دارم.وقتی آنتن رو بهش وصل میکنم و شروع به سرچ میکنه هیچ شبکه رادیویی وتلوزیونی رو پیدا نمیکنه.از اتصال و سلامت آنتن مطمئن هستم چون وقتی مستقیم به تی وی متصل میشه، میتونه یکسری از شبکه های تلوزیونی سراسری رو دریافت کنه(با کمی برفک) ولی نمیدونم چرا وقتی به گیرنده متصل میشه هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه!:n13: با آنتن یکی از همسایه ها هم چک شده که نتیجه مشابه داشته.بعد اینکه وقتی شروع به سرچ میکنه اون تولبار سرچ که داره خونه به خونه پر میشه یهو از فرکانس دویست و خورده ای مگاهرتز میپره به چهارصد و ادامه میده ینی چند تا خونه یکهو میره جلووووو! :n28:نمیدونم این ربطی داره یا نه ولی خلاصه سرکاریم.کسی میتونه کمکی بکنه و ما رو خوشحال کنه؟:n24:
سلام
اونورا سیگنال ارسال میشه اصلا؟! :n02:
اون پریدن از فرکانس 200 خورده ای به 400 خورده ای طبیعیه نگران نباش :n02:
نباید جلوی انتن مانعی باشه وگرنه سیگنال ضعیف میشه یا سیگنال نمیده.
در ضمن انتن رو به سمت فرستنده یا مرکز استان بگیر تست کن. اگه نشد انتن رو هی بچرخون تست کن.
amiriano
13-04-2013, 20:11
طهران فک کنم سیگنال بده:n02: آنتن همینجوری هم تصویر میگیره برای آنالوگ ها.یه سری شبکه های سراسری مثل شبکه یک و دو و اینا مشکلی نداره و چون ساختمون نسبتا بلندی هم هست مانعی سر راهش نیست.:n03:
تو منوش تو قسمت جستجو یه گزینه هست به اسم پیدا کردن سیگنال با آنتن. نمیدونم شبیه به اینه دستگاه ما 5021 هست روشن نیست سریع برم ببینم. مال شما رو نمیدونم داره یا نه.
این گزینه رو بزنی و همینجوری بزاری میتونی آنتن رو بچرخونی و اگه سیگنال پیدا کرد خودش بوق میزنه :n02:
اینو بگم که باید فرکانس رو وارد کنی بعد آنتن رو بچرخونی D:
amiriano
15-04-2013, 08:36
فکر نمیکنم گزینه ای به اسم پیدا کردن سیگنال با آنتن باشه ولی باز هم چکش میکنم.مرسی:n05:
فکر نمیکنم گزینه ای به اسم پیدا کردن سیگنال با آنتن باشه ولی باز هم چکش میکنم.مرسی:n05:
اسمش تنظیم آنتن بود.
درست شد اینجا بگو. چیکار کردی.
amiriano
15-04-2013, 22:17
باشه حتمن.فعلا دستگاه رو دادم به یکی از دوستهام که کارش الکترونیکه یه چکش بکنه ببینم جوابی میگیره یا نه.البته اینکه چکش کنه نه اینکه بخواد آپگرید کنه و یا دل و روده اش رو بریزه بیرون.گفت با این آنتهای معمولی و اینایی که روی کارتهای دی وی بی لپتاپی هست میخواد یه چکش بکنه.:n24: حتما اگه به نتیجه رسیدم میام اینجا هم عنوان میکنم.
amiriano
23-04-2013, 01:18
خب آقا ما زمین و زمون رو به هم دوختیم ولی این درست نشد که نشد.بردیمش واسه نمایندگی و گارانتی اینا و خیلی شیک گفتن که نوسان برق داشتید و تیونر دستگاه سوخته!!و یه آی سی داره که باید عوض بشه.من نمیدونم با وجود ترانس درست حسابی که سر راه تغذیه برق تی وی اینا هست و سالهاست بقیه دستگاه ها بهش وصلند و مشکلی هم نداشتن این وسط چطور این مشکل داره شده:n24:مام شاکی شدمی و اعتراض کردیم:n25:ولی سودی نداشت و چهل هزار تومن ناقابل پیاده شدیم:n13: تا ببینیم درست میشه واقعن یا نه.این بود داستان من:n26:
گیرنده دیجیتال کامپیوتر مال من هم اینجوری شده بود فک کنم. سیگنال نمیداد. بردم نمایندگیش که مادیرانه یه نوشو داد :n02:
فک کنم موقع درست کردن فیش آنتن سر آنتن رو به کولر یا کارد زدم اینطوری شده. کامپیوتر هم روشن بود. فکر کنم به کامپیوتر وصل نبود اینطوری نمیشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.