PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب و غریب با 5450 حرفه ها وارد شوند !!

digitalrn
13-04-2013, 15:09
سلام

یه مشکل عجیب و غریب پیدا کردم که تا حالا سابقه نداشته !

من وقتی فقط فایرفاکس رو باز میکنم یا مثلآ یه فیلم معمولی میبینم کارت گرافیک از حداکثر توانش مایه میذاره و همین باعث میشه موس مثلا از این ور صفحه میری اونور صفحه کند بشه و بعضی موقع ها هم که نمیکشه صفحه آبی میاد و سیستم ریستارت میشه

و بعدش اصلا ویندوز میخواد بیاد بالا همون اولش یهو بازم صفحه آبی میاد و باید سیستم رو خاموش کنم تا کارت گرافیک خنک بشه و بعد روشنش کنم یا جلوش سشوار بگیرم تا بیاد بالا !

اینم یه عکس از GPU-Z فقط الان همین صفحه فایرفاکس که دارم توش سوالمو مینویسم بازه !!!!

جالب اینه وقتی صفحه رو minimizer میکنی GPU core clock نورمال میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..
.
.
.
.
.

Ali*Reza
13-04-2013, 15:17
سیستمتون رو ویروس یابی و اسکن کردین؟ درایور گرافیک آپدیته؟ دمای قطعات رو هم چک کنین.

digitalrn
13-04-2013, 15:41
سیستمتون رو ویروس یابی و اسکن کردین؟ درایور گرافیک آپدیته؟ دمای قطعات رو هم چک کنین.

آخرین ورژن nod32 نصب و آپدیته ! ورژن دیتابیسه 8224

دمای قطعات هم میزونه !

قبلآ با همین درایور مشکلی نداشتم اما اگه فکر میکنید به احتمال زیاد از اونه چاره ای ندارم همین الان آخرین ورزنش رو دانلود میکنم !
اما خودم فکر میکنم چون زیاد بازی میکردم مشکل فنی و سخت افزاری داره !
قبلا هم به خاطر بازیِ زیاد کارت گرفیکم خط خط افتاد که بردم تعمیر گاه گفت 25 خرج داره , ولتاژش به هم خورده !
که من گفتم ارزش نداره این کارت رو برداشتم اینم به مرور زمان اینطوری شده ! فکرکنم البته !

digitalrn
13-04-2013, 21:58
خیلی عجیبه الان که دارم این پست رو میذارم خیلی اورژانسیه ! هر لحظه ممکنه کرش بشه سیستم
از 3 ساعت گذشته 50 بار سیستم کرش شده .
درایور گرافیک رو با 100 بدبختی unistall کردم الان GUp-Z بازه در نهایت تعجب داره از حداکثر توان گرافیک استفاده میکنه