ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن مادربورد گیگابایت

absineh
12-04-2013, 21:40
مادربوردسیستم گیگابایت p41t-d3 میباشد برای یکی ازدوستان است که مشکل داشت آورد که درست کنم سیستم راروشن کردم بوت نمیشه تمام قطعات روی سیستم خودم چک کردم مشکلی ندارند(سی پی یو،کارت گرافیک،هارد،پاور،رم) هنگامیکه سیستم روشنه سی پی یو گرم نیست فکرمن اینه که احتمال میدم بایوسش پریده باشد حال اگر حدس من درست باشد چگونه دراین حالت بایوس آن رابرگردانم لطفا راهنمایی کنید . متشکرم

EXTREME
12-04-2013, 22:44
مادربوردسیستم گیگابایت p41t-d3 میباشد برای یکی ازدوستان است که مشکل داشت آورد که درست کنم سیستم راروشن کردم بوت نمیشه تمام قطعات روی سیستم خودم چک کردم مشکلی ندارند(سی پی یو،کارت گرافیک،هارد،پاور،رم) هنگامیکه سیستم روشنه سی پی یو گرم نیست فکرمن اینه که احتمال میدم بایوسش پریده باشد حال اگر حدس من درست باشد چگونه دراین حالت بایوس آن رابرگردانم لطفا راهنمایی کنید . متشکرم

بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید و باتری مین رو چک کنید

میتونه مشکل از بایوس باشه که در این صورت باید با پروگرمر بایوس براش بریزین
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید اگه درست نشد مشکل میتونه از مدار تغذیه مین یا خرابی یا سوختگی یکی از چیپ های روی مین یا کثیفی یا لحیم سردی سوکت پردازنده یا خرابی بعضی از پایه های سوکت lga باشه

به شرطی که گرافیک و رم ها و اسلات ها سالم باشه و تمیز

absineh
13-04-2013, 16:42
مهردادجان سلام عرض میکنم خداقوت
گرافیک ورم وسی پی وبقیه قطعات با سیستم خودم چک کردم سالم هستند سیستم معیوب بعد ازاینکه یکباربوت شد دیگر بوت نشد باطری مین را چند ساعت برداشتم ودوباره جازدم ولی درست نشد مشکل اینه که سی پی یو داغ نمیشه اینگار به قول شما باید مشکلی توی منبع تغذیه باشه اگر مشکل اینه که فرمودید بایدچگونه مشکل را حل کنم .