ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریدایرکت شدن کروم

endoftime
12-04-2013, 17:36
سلام

مدتیه ویروسی وارد سیستمم شده و باعث ریدایرکت شدن صفحات وب در گوگل کروم به سایتِ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه
از TDSSKILER و hitmanpro استفاده کردم جواب نداد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

M.Hashemi
12-04-2013, 19:58
با سلام
این سایت یکسری توابع jquery و java script و ... را اجرا میکند که خیلی مشکوک است.
توصیه میکنم کار های زیر را انجام دهید :
1- با استفاده از راهنمایی دوستان سیستم خود را پاکسازی کنید. مثلا با get system info یک گذارش تهیه کنید تا به دوستان کمک شود و یا از rescue disk های ضد ویروس ها استفاده کنید که بنده kasper را پیشنهاد میکنم.
2- با استفاده از ccleaner سیستم و رجیستری را بهینه کنید و history مرورگر خود و پوشه های temp را نیز پاک کنید.
3- توصیه میکنم از مرورگر firefox اخرین نگارش با افزونه no script و home page پیش فرض استفاده کنید.
با تشکر

SURIV
17-04-2013, 00:59
این ویروس احتمالا یک BHO هست {Browser Hijacker Object}
استفاده از آنتی ویروس خالی جواب نمیده شما یا باید از یه اینترنت سکیوریتی استفاده کنین یا اینکه می تونین از نرم افزار Spyware Doctor یا Super Antispyware استفاده کنین
Malwarebytes هم گزینه خوبیه
ولی برای باز نشدن اون سایت
یه راهش اینه که فایل C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts رو با notepad باز کرده و در خط آخرش اینجوری بنویسین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این فایل رو save کنین! {دقت کنین که تو ویندوز هفت باید این فایلو با دسترسی ادمین باز کنین یعنی notepad رو باید run as administrator کنین. ضمنا یه چیز دیگه این فایل یه فایل محافظت شده سیستمیه که ممکنه آنتی ویروستون نذاره ویرایشش کنین اگه اینطور شد آنتی رو غیرفعال کنین و اینکارو انجام بدین}
عملکرد این روش هم اینه که با این تغییر سیستم شما سعی می کنه سایت مورد نظر رو از آپی خودتون بالا بیاره که نمی تونه

راه دیگه شم استفاده از افزونه No Script و AdBlock هست که دوستمون در بالا گفتن

M.Hashemi
18-04-2013, 22:47
با سلام
با تشکر از نظرتون SURIV عزیز
اما منطقا دستکاری فایل هاست درست نیست. (توسیه شده توسط شرکت کسپرسکی(در سایت get system info))
به نظرم استفاده از افزونه no script منطقی تر است.
و حتی اگر هم بخواهند سایت یا ادرسی را بلاک کنند بهنره از فایروال (فایروال ویندوز یا هر چیز دیگری) این کار را انجام دهند.
با تشکر