PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مقاله در مورد انواع کاربران و امنیت در لینوکس !!!

Ship Storm
12-04-2013, 11:10
سلام دوستان
با توجه اطلاعیه زیر اجبارا در این انجمن مجبور به ارسال درخواست هستم

انجمن مقالات در حال تفکیک و ادغام با دیگر انجمن ها است.
ارسال تاپیک و پست جدید در این انجمن مقدور نمی باشد،
جهت معرفی و درخواست آموزش، مقاله و کتاب های الکترونیکی به انجمن های تخصصی مرتبط مراجعه فرمایید.

یک مقاله میخواستم در مورد "انواع کاربران و امنیت در لینوکس"
حالا اگر بصورت اسلاید های پاورپینت باشه که چه بهتر و اگر هم بصورت های دیگر موجود هست باز هم ممنون میشم راهنمایی فرمائید .
با تشکر

Open-Source
12-04-2013, 12:42
سلام.
یه خورده صورت مسئلتون کلی هستش.:n13:
توی لینوکس میتونی بی نهایت نوع کاربر داشته باشی، چون ساخت گروه های کاربری مختلف با مجوزهای متنوع یکی از خصوصیات سیستم عامل های شبه یونیکسه. در نتیجه بهتره که در مورد مجوزهای لینوکس تحقیق کنی.

در مورد قسمت دوم، اونم خیلی کلی هستش؛ بحث امنیت توی لینوکس خیلی گسترده هستش؛ باید موضوع تحقیقتون رو به بحث مشخصی معطوف کنید. (مگر اینکه منظورتون از امنیت در لینوکس، همون امنیت در مجوزها و کاربران محتلف باشه که با تحقیق در مورد قسمت اول، قسمت دوم هم حل میشه).

Ship Storm
15-04-2013, 07:44
ممنونم از شما
یک مقاله چند خطی بود که توضیحاتی رو ارائه کرده بود که انواع کاربران در شبکه های لینوکس به شرح زیر هستند :
1-System Administrator
2-File Owner
3-Group Owner
4-Other Users
ولی عین واقعیت نشد هیچ مطلبی تو مقالات و کتاب ها و واینترنت در مورد این کاربران پیدا کنم که یکم توضیح داده باشه در موردشون و ویژگی هاشون
ممنون میشم اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید در اختیار بنده قرار بدید تا در این زمینه بتونم اطلاعاتی رو جمع آوری کنم

بخش امنیت رو چندتا مطلب پیدا کردم و فکر کنم با جمع بندی همشون به یک نتیجه کلی برسم و الان فقط گیر این بخش انواع کاربران هستم

vahid_d
15-04-2013, 11:02
ممنونم از شما
یک مقاله چند خطی بود که توضیحاتی رو ارائه کرده بود که انواع کاربران در شبکه های لینوکس به شرح زیر هستند :
1-System Administrator
2-File Owner
3-Group Owner
4-Other Users
ولی عین واقعیت نشد هیچ مطلبی تو مقالات و کتاب ها و واینترنت در مورد این کاربران پیدا کنم که یکم توضیح داده باشه در موردشون و ویژگی هاشون
ممنون میشم اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید در اختیار بنده قرار بدید تا در این زمینه بتونم اطلاعاتی رو جمع آوری کنم

بخش امنیت رو چندتا مطلب پیدا کردم و فکر کنم با جمع بندی همشون به یک نتیجه کلی برسم و الان فقط گیر این بخش انواع کاربران هستم

فکر می کنم اینا به دردت می خورن:
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد امنیت هم دوستمون درست گفتن. باید جزئی تر توضیح بدی تا بشه کمک کرد.

Ship Storm
16-04-2013, 22:22
در مورد group add و Group del اطلاعاتی در اختیار دارید ؟

linuxer
19-04-2013, 10:33
شما بهترین منبعتون میتونه manual page های خود لینوکس باشه. به راحتی با دستور man می تونید به اطلاعات مورد نظر دست پیدا کنید.
به صورت زیر استفاده کنید

man COMMAND/Section name
برای نمومه:

man groupadd

saeediranzad
20-04-2013, 13:40
سلام
من همین دیروز یک کتاب درباره امنیت در لینوکس از سایت Distrowatch دانلود کردم.
این سایت پر از مطالب مفید هست.