مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد قطعات سیسنم
سلام دوستان
بنده می خوام سیستم زیر رو تهیه کنم به نظرتون سیتم مچ هستش ؟کدوم قطعات رو تغییر بدم سرعت بهتری خواهم داشت
main x58a ud3r
cpu:i7-920
vga:5870
hdd:2 tera western gerin sata2
power :700 coler maste
ram:2*4gig Giel Evo veloce bus 1600
اگه یه هارد sata3 جایگزین این هارد کنم با توجه به اینکه مین هم sata3 داره در سرعت تاثیر خواهد داشت؟
باتشکر
Ali*Reza
12-04-2013, 11:40
سیستم از سوکت 1366 هست که این سوکت تقریبا قدیمی شده. قطعات با هم متناسبند و مشکلی نیست.
شما سیستم رو کارکرده میخواین بگیرین؟
بودجتون چقدره؟ کاربردتون چیه؟
mostafa_360
12-04-2013, 11:50
سلام دوستان
بنده می خوام سیستم زیر رو تهیه کنم به نظرتون سیتم مچ هستش ؟کدوم قطعات رو تغییر بدم سرعت بهتری خواهم داشت
main x58a ud3r
cpu:i7-920
vga:5870
hdd:2 tera western gerin sata2
power :700 coler maste
ram:2*4gig Giel Evo veloce bus 1600
اگه یه هارد sata3 جایگزین این هارد کنم با توجه به اینکه مین هم sata3 داره در سرعت تاثیر خواهد داشت؟
باتشکر
هدفتان از خرید چنین سیستمی چیست؟
شما سیستمی بر مبنای سوکت 1366 اینتل را انتخاب کرده اید که من توصیه می کنم اصلآ سمت سوکت 1366 نروید زیرا عمر این سوکت به پایان رسیده است و در اینده برای ارتقاع به مشگل خواهید خورد،در حال حاضر دو سوکت 1155 و 2011 از برند اینتل سوکت های به روز و استاندارد بازار محسوب می شوید که سوکت 2011 جهت سیستم های بسیار قوی و سرور استفاده می شود و سوکت 1155 جهت سیستم های دسکتاپ از معمولی گرفته تا قوی کاربرد دارد.
کارت گرافیک انتخابی شما کاملآ از رده خارج است و شما بایستی از کارت های گرافیکی به روزی مانند سری Radeon 7000 یا سری 5 یا 6 nVIDIA استفاده کنید.
هارد ساتا 3 با ساتا2 انچنان اختلاف قیمتی ندارند که شما دست گذاشته اید بر روی مدل ساتا2،در مورد سرعت هارد دیسک ها هم باید بگویم ساتا3 و ساتا2 بودن هاردها اختلاف چشمگیری در سرعت ندارند و در کل ساتا3 بودن و حتی ساتا1 بودن هارد دیسک ها زیاد به چشم نمی اید اما این موضوع در هاردهای جامد یا SSD ها چشمگیرتر است و در دنیای SSD ها ساتا3 بودن یک مزیت بزرگ است،من پیشنهاد می کنم اگرم قصد خرید هاردی را دارید حتمآ هاردی را بخرید که از اخرین استانداردهای روز مانند SATA 3 پشتیبانی کند تا در اینده به مشگل نخورید و در حال حاضر نیز اغلب هاردهای بازار SATA3 هستند و به نظرم خوش قیمت تر و به صرفه تر از هارد دیسک های SATA2 هستند.راستی ایا واقعآ هاردی با ظرفیت 2TB نیازتان می شود؟
اگر قصد خرید یک سیستم قوی را دارید بودجه و نیازتان را بگویید تا راهنمایی شوید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.