ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL مخابرات مازندران به تفکیک شهر ها

sharkmil65
11-04-2013, 17:57
سلام. من از امروز سرویس 2M-4gig از بابلسر گرفتم. سرعتش واقعا کمه. هم دیر پینگ میده هم سرعت دانلودش 10-20 بیشتر نیست. تا چند روز پیش از اینترنت آفتاب سرویس 128 استفاده میکردم که سرعتش تو کل روز 99 بود. دوستان لطفا اگه اینترنت مخابرات دارن با ذکر شهر بگن سرعت دانلود چطوره؟ من که واقعا پشیمونم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Serial Killer
15-04-2013, 06:47
دوست عزیز شما کجای بابلسری؟
SNR ـت چنده؟
وقتی اسپیدتست میگیری سرورُ داخل کشور انتخاب کن تو این عکس لندن گرفتی که طبیعیه کم باشه
من بیشتر از 6 ماهه از مخابرات سرویس میگیرم جز تو ساعات خاص سرعت چندان جالبی ندارم! ولی ماله شما با این وضعی که میبینم غیر قابل تحمله!
حتما از یه جایی مشکلی هست که سرعتت پایینه...

sharkmil65
16-04-2013, 10:39
دوست عزیز شما کجای بابلسری؟
SNR ـت چنده؟
وقتی اسپیدتست میگیری سرورُ داخل کشور انتخاب کن تو این عکس لندن گرفتی که طبیعیه کم باشه
من بیشتر از 6 ماهه از مخابرات سرویس میگیرم جز تو ساعات خاص سرعت چندان جالبی ندارم! ولی ماله شما با این وضعی که میبینم غیر قابل تحمله!
حتما از یه جایی مشکلی هست که سرعتت پایینه...
من ک مدرسه عابدین پور (جز مرکز مخابرات نوروزی). snr چیست؟ نویز خطم 25db . اینم سرور ایران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا دیروز بدون پر..سی اسپیدتست اصلا بالا نمیومد. بقیه جوابا رو هم تو پست قبلی دادم...