مشاهده نسخه کامل
: مشکل ویندوز 8 با لپ تاپ MSI
سلام دوستان
من ویندوز 8 رو نصب کردم
لپ تاپم مدل MSI CX640 فکر میکنم از همینهای هست که دو کارت گرافیک دارند
مشکل این هست وقتی میخواهد بالا بیاد صفحه مشکی هست تا چند دقیقه مشکی میمونه بعد که کلید ها رو پشت ر هم میزنم محیطش میاد و مشکل خاصی نداره وقتی باز روشن کنم یا ریستارت کنم باز همین مشکل هست
میخواستم بدونم اشکال کار از کجاست؟
نسخه ویندوز هست یا اینکه به لپ تاپ من نمیسازه؟
دوستان عزیز کسی کمکم نمیکنه؟
باید اضافه کنم سی دی کارت گرافیک رو که نصب کردم الان وقتی خاموش مکینم روشن میکنم کامل بالا میاد اما وقتی ریست کنم باز صفحه مشکی میاد بالا حتما یه بار باید به حالت اسلیپ ببرم و دوباره راه اندازش کنم تا بیاد
مشکل از کجاست دوستان؟
نه انجام ندادم ولی فکر نمیکنم ارتباطی به اپدیت داشته باشه چون دوستم همین ویندوز رو بدون هیچ درایوری روی سیستمش داره استفاده میکنه
اقا یعنی کسی نمیدونه چرا لپ تاپ من با این ویندوز موقع ریستارت که میخواهد بیاد بالا صفحه مشکی میمونه ؟ ولی وقتی روشن خاموش مکینم قشنگ میاد بالا؟ با اینکه اخرین ورزن کارت گرافیکم رو نصب کردم؟
اقا یعنی کسی نمیدونه چرا لپ تاپ من با این ویندوز موقع ریستارت که میخواهد بیاد بالا صفحه مشکی میمونه ؟ ولی وقتی روشن خاموش مکینم قشنگ میاد بالا؟ با اینکه اخرین ورزن کارت گرافیکم رو نصب کردم؟
سلام ..دوست عزیز 8 کلا درایور ها رو خوب میشناسه ولی لپتاپ کمی بحثش جداست شما حتما درایورهارو جداگونه از سایت بگیر. .
اگه تغییر نکرد به احتمال زیاد از ویندوز باشه :n06:
ویندوز 8 مشکل زیاد داره، شما باید حتما آپدیت کنید . تا با لپتابتون مچ بشه!
کاری هم به دوستتون نداشته باشین!
ali.farmani
25-07-2013, 10:26
سلام دوستان
من ویندوز 8 رو نصب کردم
لپ تاپم مدل MSI CX640 فکر میکنم از همینهای هست که دو کارت گرافیک دارند
مشکل این هست وقتی میخواهد بالا بیاد صفحه مشکی هست تا چند دقیقه مشکی میمونه بعد که کلید ها رو پشت ر هم میزنم محیطش میاد و مشکل خاصی نداره وقتی باز روشن کنم یا ریستارت کنم باز همین مشکل هست
میخواستم بدونم اشکال کار از کجاست؟
نسخه ویندوز هست یا اینکه به لپ تاپ من نمیسازه؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. xgf اگه مشکلت با ویندوز 8 حل شد به من هم حتما یه خبری بده. دستت درد نکنه.
ali.farmani
25-07-2013, 10:29
چطور باید آپدیت کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.