ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک ATI Radeon 5450 HD

majidhe
11-04-2013, 14:55
من یک کارت گرافیک 5420 اچ دی گرفتم مین بوردم هم asus P5B هستش سی پی یو هم Intel Cor2 Duo E4600 2.4G
ولی هم کارت خیلی داغ میشه و هم سیستم خیلی کرش میکنه و یا موس دیگه حرکت نمی کنه و صفحه آبی ویندوز میاد یا خود به خود خاموش میشه یا اصلا بوت نمیشه میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه ویندوزم رو هم عوض کردم آخرین درایور کارت گرافیک رو هم براش دانلود و نصب کردم ولی بازم فرقی نکرد بایوس مین بورد رو هم آپدیت کردم ولی تغییری نکرد چیکار کنم
ممنون

EXTREME
11-04-2013, 15:41
کرش کردن سیستم یکی میتونه از ویندوز و ویروس باشه یک علت هم میتونه از دمای قطعات و رم سیستم و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه که این موضوع هم میتونه از مدار تغذیه مین باشه و هم پاور سیستم این قطعات را باید بررسی کنید
خود به خود خاموش شدن سیستمتون هم به همراه صفحه آبی میتونه از همین موارد هم باشه

چک کنید درایورهای سیستم نیز به درستی نصب شده باشند

majidhe
11-04-2013, 23:19
ممکنه مشکل از پاورم باشه آخه قبا از تعویض کارت گرافیکم پاورم رو عوض کردم که یه پاور 360 واتی هستش جایی خوندم که کارت گرافیک باید از پاور 500 وات استفاده کرد آیا این درسته یا نه؟ لزومی داره پاورم رو عوض کنم یا نه
درایو های سیستم هم درست نصب کردم چندین بار هم ویندوز عوض کردم روی هاردهای متفاوت چون سه تا هارد دارم ولی باز هم همین مشکل رو دارم

EXTREME
12-04-2013, 09:18
ممکنه مشکل از پاورم باشه آخه قبا از تعویض کارت گرافیکم پاورم رو عوض کردم که یه پاور 360 واتی هستش جایی خوندم که کارت گرافیک باید از پاور 500 وات استفاده کرد آیا این درسته یا نه؟ لزومی داره پاورم رو عوض کنم یا نه
درایو های سیستم هم درست نصب کردم چندین بار هم ویندوز عوض کردم روی هاردهای متفاوت چون سه تا هارد دارم ولی باز هم همین مشکل رو دارم

گرافیک شما که مصرفی نداره
ولی ممکنه پاور ایراد داشته باشه و باید با یک پاور دیگه تست بشه

باید قطعاتی که گفتم بایک قطعه دیگه تست کنید

من تو مشکلات اسمی از هارد نبردم و موارد دیگه ای رو گفتم

majidhe
12-04-2013, 16:13
پس اول یک پاور دیگه رو سیستم ببندم و امتحان کنم و بعد کارت گرافیک را روی یه سیستم دیگه امتحان کنم

digitalrn
13-04-2013, 15:45
ای آقا مشکل منم چقدر شبیه شماست !!!!
چند وقته اینطوری شده ؟ تازه کارت رو گرفتی یا الان اینطروی شده ؟
از پاور اینا نیست !!!!!

شما هم با برنامه GPU-Z تست کن و یه صفحه فایرفاکس باز کن ببین کار گرافیکت از حداکثر توانش استفاده میکنه یا نه .

اینم تاپیکه من هبیا ببینیم چیکار میتونیم بکنیم من که خیلی به قطعات دسترسی ندارم به تعمیرکارم پول بده نیستم .
بیا شاید دوتایی تونستیم مشکل رو حل کنیم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza_moosighi
14-04-2013, 11:46
منم یه همچین مشکلی داشتم خود به خود درست شد

majidhe
28-04-2013, 21:52
پاورم رو عوض کردم فعلا که خوبه خداروشکر

digitalrn
30-04-2013, 01:24
پاورم رو عوض کردم فعلا که خوبه خداروشکر

من که مشکلم حل نشد .
این کاری که اینجا گفتمو کردی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بببینم شما هم همین مشکل کار کشیدن از 100 درصد توانایی کارت گرافیک رو داری ؟