ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل برق دزدی پراید85

hosenarsham
11-04-2013, 14:43
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

یکی دو هفته هست که باطری کم جون شده ودیروز کلاً خوابید

توسط ولتمتر جریان کشی رو تست کردم 9.5 ولت برق دزدی داره

تمام فیوزها و پخش ماشین و دزدگیر رو از مدار خارج کردم و باز تست کردم همون 9.5 ولت رو میدزده

پیش باطری ساز بردم یکی گفت باطریت باید عوض بشه و جریان کشی درست میشه

یکی دیگه گفت ربطی به باطری نداره و باید جریان کشی رو پیدا کنی (خودش گفت حوصله میخواد و من نمیتونم چند ساعت وقت بذارم واسه پیدا کردنش)

دیشب سر باطری رو برداشتم و صبح راحت استارت خورد

شما حدس میزنید از کجاش باشه و یه راه خوب واسه پیدا کردن اتصالی بهم پیشنهاد کنید

متشکرم

alipencia
14-04-2013, 12:29
دوست عزیز...من به وفور مشکل باتری داشتم یه مدت...پیشنهاد میکنم الکی سیستم برق ماشینو دست کاری نکنی...شما واسه تست جریان کشی امپر سنج نیاز دارید نه ولت متر...البته به ولت متر هم نیاز دارید...یک سر سیم باتری رو جدا کن و به امپر سنج بزن و سیم دیگه امر سنج هم به سر باتری وصل کن...یعنی به صورت سری...سوییچ هم بسته باشه و هیچ وسیله مصرفی رو شن نباشه...طبق تستی که انجام دادم پراید در حالت نرمال حدود 70 میلی امپر جریان کشی داره که طبیعی هستش...اگر بیشتر بود تک تک فیوزها رو در بیار تا مشخص بشه برق دزدی از چیه...ضمنا و قتی سر باتری رو وصل میکنید نباید جرقه زیادی بزنه...حالا با ولت متر...اون رو به صورت موازی با رعایت مثبت و منفی به باتری وصل کنید باید 12 ولت باشه...بعد از یکی بخواید استارت بزنه...اگر استارت زد و دیدید افت شدیدی در ولت متر ایجا شد باتری مرخصه...ضمنا دینام هم ممکنه مشکل داشته باشه که شارژ نمیکنه...وقتی ماشین روشنه ولت مترو وصل کن به باتری اگر دینام باتری رو شارژ کنه باید 14 ولت رو نشون بده در غیر این صورت دینام یا مدار دینام مشکل داره...این از تجربیاتم بود امیدوارم به دردتون بخوره...