ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با سایز بندی ارتفاع iframe

alafboys
11-04-2013, 11:32
سلام خدمت همه ی دوستان . بازم مثل همیشه سوالای منو زحمتای شما .

من یه iframe دارم . که برای اون این css رو تعریف کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا از لحاظ عرض چون به صرت پیکسل تعریف کردم . مشکل ندارم .
اما ارتفاع رو چون به صورت درصد میدم . تو مرورگر کروم درسته . اما تو موزیلا نه

چه کنم ؟

من این مشکل رو فقط با iframe ندارم . کلا هرجا ارتفا رو به صورت % میدم اینطور میشه :n28::n30:

Crome

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Fire Fox
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dracula_killer
11-04-2013, 12:28
مطمئن نیستم که با این کار حل بشه اما خب امتحانش ضرری نداره!
یه property به نام overflow با مقدار auto به این Cssت اضافه کن ببین مشکل حل میشه؟،اگه نشد روی visible بذار و تست کن
اگه در هر صورت حل نشد بگو تا فکری دیگه برات بکنم

m.m.m5651
11-04-2013, 12:42
حتما باید والد المنتی که بهش پهنای درصدی میدید یک المنت دیگه باشه که پهناش به صورت دقیق و پیکسلی تعیین شده و تنظیم باشه. margin, padding هم چک کنید.
در ضمن کل کد رو هم اگه میشه بذارید.

alafboys
11-04-2013, 18:30
مطمئن نیستم که با این کار حل بشه اما خب امتحانش ضرری نداره!
یه property به نام overflow با مقدار auto به این Cssت اضافه کن ببین مشکل حل میشه؟،اگه نشد روی visible بذار و تست کن
اگه در هر صورت حل نشد بگو تا فکری دیگه برات بکنم

حقیقتا من کاربرد overFlow رو نمیدونم چیه . و نیمدونم اصلا باید روی iframe تاثیرش بدم . یا روی صفحه html که قراره تو iframe لود بشه .
به هر حالا تو css iframe که جواب نداد

حتما باید والد المنتی که بهش پهنای درصدی میدید یک المنت دیگه باشه که پهناش به صورت دقیق و پیکسلی تعیین شده و تنظیم باشه. margin, padding هم چک کنید.
در ضمن کل کد رو هم اگه میشه بذارید.

اگه منظور شما رو درست فهمیده باشم . یعنی این که اگه تو iframe مصلا یه صفحه به اسم 1.html لود میکنمم . این صفحه باید دارای عرض و ارتقاع مشخص باشه . تا iframe خودشو درست بارگزاری کنه .
اینم جواب نداد .

m.m.m5651
11-04-2013, 22:21
نه، یعنی تگی که آی فریم توشه باید پهنا و ارتفاع مشخصی (fix) داشته باشه.

alafboys
21-04-2013, 08:40
پس اصلا مشکل من یه چیز دیگه هست .

من چون توی سایت آژاکس ندارم . تصمیم گرفتم به جایی آژاکس از iframe استفاده کنم . ( به این صورت که در وسط سایت قرار بدمش . و برای تمامی لینک هایی سایت آدرس رو روی iframe بدم . که دیگه سایت ریفرش نشه . تو ifrmae فقط ریفرش بشه ) , و مثلا بشه آژاکس

حالا مشکل : من مثلا یه صفحه دارم با ارتفا 900px و یکی دیگه با ارتفا 1100px . من میحخوام کاری کنم که iframe ارتفاع خودشو نسبط به صفحه ای که قراره توش لود بشه تنظیم کنه .
یعنی صفحه که توش عوض شد . ارتفاع iframe هم خودکار تغییر کنه و هم ارتفاع صفحه ی داخلش بشه :n19:

چه کار کنم :n03::n03::n03: اگه بگین نمیشه . کل پروژم به هم میخوره . باید بشه:n28::n28: