ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک لپتاپم الان رسید به دستم ولی یه مشکلی هست

mh.attari
10-04-2013, 20:22
بچه ها من الان پشت نوت بوکو دقت کردم دیدم پیچهای مشکی رنگ رفتگی داره انگار قبلا باز شده ولی من گارانتی سازگار خریدم و پلمپ سازگار روش بود نظرتون چیه؟؟لپتاپم y500 هست

mohammadi_4u
10-04-2013, 20:42
احتمالا لبتاب ریفر هست!! لوونو دیگه ریفر ندیده بودم!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mh.attari
10-04-2013, 20:53
از کجا میشه فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadi_4u
10-04-2013, 22:08
قطعاتی که نسبت به سرویس تگ لبتاب داخل سایتش زده داخل لبتاب شناسایی نمیشه.میتونید از سایتش با توجه به کد سرویس تگ لبتاب کمک بگیرید و متوجه موضوع بشید.
موفق باشید

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mh.attari
10-04-2013, 23:03
دوست گلم امکانش هست مثل ایران اچ پی لپتاپ ها رو یاز کنه سازگار تا لیست و کد قطعات رو برداره برای جلوگیری از کلاهبرداری های احتمالی؟
بر فرض که رفرش بود موردش چیه همه قطعات تست شدن و 2 سالم گارانتی دارن؟

Dr.know
12-04-2013, 22:04
بچه ها من الان پشت نوت بوکو دقت کردم دیدم پیچهای مشکی رنگ رفتگی داره انگار قبلا باز شده ولی من گارانتی سازگار خریدم و پلمپ سازگار روش بود نظرتون چیه؟؟لپتاپم y500 هست
کانفیگش رو می گی ؟

mh.attari
12-04-2013, 23:04
مهمه مگه
ای 7 1ترا 650 گرافیک 8 گیگ رم

Dr.know
13-04-2013, 09:15
مهمه مگه
ای 7 1ترا 650 گرافیک 8 گیگ رم
آره پس مهم نی :n04::n04:
از رو کانفیگش می فهمیم قانونی سازگاره یا ازیناس که سازگار شده ؟؟ پک هم داشت ؟(کیف و موس ازین قرطی بازیا)

mh.attari
13-04-2013, 12:34
اره دوست عزیزم همه رو داشت
زنگ زدم فروشنده گفت من پس نمیگیرم به من مربوط نیست حالا خوبه نمایندس :(

mh.attari
13-04-2013, 15:18
اقا عجب شرکتی هست این سازگار ارقام زنگ زدم گفت فوری یه ایمیل بزن به شرکتمون (انگار اپل هست) زدم 3 ساعت بعد بهم زنگ زدن اقا ببر گارانتی تبریز تحویل بده یه نوشو برات میفرستیم اصلا هم ناراحت نباش...
یعنی هر چیزی بگیرید با این گارانتی مفت گرفتید...

Dr.know
13-04-2013, 18:34
اقا عجب شرکتی هست این سازگار ارقام زنگ زدم گفت فوری یه ایمیل بزن به شرکتمون (انگار اپل هست) زدم 3 ساعت بعد بهم زنگ زدن اقا ببر گارانتی تبریز تحویل بده یه نوشو برات میفرستیم اصلا هم ناراحت نباش...
یعنی هر چیزی بگیرید با این گارانتی مفت گرفتید...

این حرفتون رو قبول ندارم . من خیلی ازش راضی بودم . (بقیه رو ندیدی حاجی)
بجز این کاستی از خودتنه چون بعضی از موقه ها طرف که می خوای ازش بخری رم 8 نداره رم 6 رو خودش 8 می کنه یا قضیه واسه هارد تکرار می شه !!

mh.attari
13-04-2013, 19:01
این حرفتون رو قبول ندارم . من خیلی ازش راضی بودم . (بقیه رو ندیدی حاجی)
بجز این کاستی از خودتنه چون بعضی از موقه ها طرف که می خوای ازش بخری رم 8 نداره رم 6 رو خودش 8 می کنه یا قضیه واسه هارد تکرار می شه !!
چی رو قبول ندارید؟ من تو این جمله سازگار رو تعریف کردم فکر میکنم تنها گارانتی ایرانه که به این سرعت و دقت کار انجام داد
میدونم دوست عزیزم ولی من کانفینگ اصلی گرفته بودم
البته من فکر میکنم برای لپتاپ من هر مشکلی پیش اومده بود تو کارخونش بوده چون برچسب سیاه لنوو رو که نمیشه جعلم کرد من خودم کندم

Dr.know
15-04-2013, 09:08
چی رو قبول ندارید؟ من تو این جمله سازگار رو تعریف کردم فکر میکنم تنها گارانتی ایرانه که به این سرعت و دقت کار انجام داد
میدونم دوست عزیزم ولی من کانفینگ اصلی گرفته بودم
البته من فکر میکنم برای لپتاپ من هر مشکلی پیش اومده بود تو کارخونش بوده چون برچسب سیاه لنوو رو که نمیشه جعلم کرد من خودم کندم

این رو می گی یه دوس دارم تو ولایت خودمونه لیبل بهش بده فقط دو روز فقط دو روز خود مادر صاحب خونه هم نمی تونه متوجه بشه این لیبل اصله یا بدل

mh.attari
15-04-2013, 12:15
:D همینه دیگه همه داریم از هم شبو روز دزدی می کنیم بعد میگیم چرا ما پیشرفت نمی کنیم عزیز من تو ای که اینو می خونی تو دزدی نکن یه دزد کم میشه من دزدی نکنم 2 دزد تا کی اخه بس نیست؟

Legacy's
15-04-2013, 13:18
شاید این حرفم برای بعضیها کمی عجیب باشه: حتی اگرم ریفر بود نباید چندان ناراحت بود! ریفربیش توی ایران طبق معمول هزاران چیز دیگه بد جا افتاده
وقتی کالایی آکبند مشخص بشه که یک اشکال داشته باشه برمیگرده کارخونه و قطعه تعویض و رفع اشکال و تست میشه و میاد بازار. تا اینجاش رو که خیلی ها میدونند
پس در واقع بازم یک لپتاپ کاملاً نو باید محسوبش کرد اتفاقاً لپتاپی هم شده که کاملاً قابل اطمینانه. چون لپتاپ آک یکبار تست شده در حالیکه ریفر دو بار. ضمن اینکه قیمتش هم بخاطر عنوان ریفر، قدری پایین تر از آک هست.
البته این دل سیاه شدن ماها شاید کمی طبیعی باشه ولی منطقاً دیگه وجهی نداره.

mh.attari
15-04-2013, 21:47
اگر خارج از ایران بود اره ولی اینقدر دزد زیاده تو این مملکت ادم میترسه
جلو رو من موبایل فروشا باتری عوض میکنن
جلو رو من لپتاپ رو باز کرد هارد خراب انداخت توش و ...

Akom@n
15-04-2013, 22:41
شاید این حرفم برای بعضیها کمی عجیب باشه: حتی اگرم ریفر بود نباید چندان ناراحت بود! ریفربیش توی ایران طبق معمول هزاران چیز دیگه بد جا افتاده
وقتی کالایی آکبند مشخص بشه که یک اشکال داشته باشه برمیگرده کارخونه و قطعه تعویض و رفع اشکال و تست میشه و میاد بازار. تا اینجاش رو که خیلی ها میدونند
پس در واقع بازم یک لپتاپ کاملاً نو باید محسوبش کرد اتفاقاً لپتاپی هم شده که کاملاً قابل اطمینانه. چون لپتاپ آک یکبار تست شده در حالیکه ریفر دو بار. ضمن اینکه قیمتش هم بخاطر عنوان ریفر، قدری پایین تر از آک هست.
البته این دل سیاه شدن ماها شاید کمی طبیعی باشه ولی منطقاً دیگه وجهی نداره.

خوب موضوع اینه که اینا که ارزون تر نمیفروشن! اتفاقا جای اصل و اک غالب میکنن به مردم!! خوب اگه قیمتش کمتر بود اینجا باز یه چیزی
واینکه لپتاپ تعمیری هیچ وقت مثل اصل آک نمیشه، حتی خارج از ایران هم لپتاپ ها ریفر خیلی طرفدار ندارن جز به خاطر قیمت کمترشون