مشاهده نسخه کامل
: کمک برای انتخاب پروژه الکترونیک
MOHAMMAD2010
10-04-2013, 19:36
سلام
من برای پایان دوره مهندسی الکترونیکم باید یه پروژه انتخاب کنم
استاد گفته خودت یه چیزی انتخاب کن
حالا میشه چند تا عنوان که نه خیلی ساده باشن و نه خیلی سخت برای پروژه پایان دوره مهندسی من بگین که بتونم بسازمشون ؟
با AVR و برنامه نویسی هم با بسکام باشه
ممنون
MOHAMMAD2010
13-04-2013, 13:05
کسی کمک نمیکنه ؟
فقط اسم چند تا پروژه رو میخوام ها
hamidchi
13-04-2013, 13:33
اگه چند زمینه که خودتون هم بهش علاقه دارین مطرح کنین که محدود تر بشه بهتره ، این طوری که فقط با استفاده از avr بخایم پروژه تعیین کنیم گستره ی وسیعی رو شامل میشه
ولی کتاب های 10 پروژه و 11 پروژه با avr میتونه دید مناسبی به شما بده
نویسنده هاش رو یادم نیس ولی جلدش آبی و سفید رنگه که جلد اولش پروژه هاش به نظرم ساده تر بود ( فکر کنم انتشارات موج آبی یا همچین چیزی بود )
فکر کنم هم با سی بود هم بسکام
پروژه با سنسور های دما هم گزینه مناسبی هست و یا با فرستنده گیرنده و یا lcd گرافیکی
MOHAMMAD2010
13-04-2013, 14:50
اگه چند زمینه که خودتون هم بهش علاقه دارین مطرح کنین که محدود تر بشه بهتره ، این طوری که فقط با استفاده از avr بخایم پروژه تعیین کنیم گستره ی وسیعی رو شامل میشه
ولی کتاب های 10 پروژه و 11 پروژه با avr میتونه دید مناسبی به شما بده
نویسنده هاش رو یادم نیس ولی جلدش آبی و سفید رنگه که جلد اولش پروژه هاش به نظرم ساده تر بود ( فکر کنم انتشارات موج آبی یا همچین چیزی بود )
فکر کنم هم با سی بود هم بسکام
پروژه با سنسور های دما هم گزینه مناسبی هست و یا با فرستنده گیرنده و یا lcd گرافیکی
همین دماسنج که گفتی چطوره ؟
زیاد که سخت نیست ؟
hamidchi
13-04-2013, 17:30
نه چندان سخت نیست
کافیه فقط بخش ADC میکرو رو راه بندازین
البته اگه بخای فقط دما رو نشون بده که ساده است و به یه lcd کاراکتری یا سون سگمنت هم نیاز داری
ولی بسته به خود شما و استادتون باید ببینی چقدر لازمه پیشرفته باشه پروژه ت !!
چون این که فقط دما رو نشون بده کار شاقی نیست
فکر کنم به صورت دقیق تر و احتمالا به صورت کامل بتونید این پروژه یا مشابه این رو تو سایت ECA پیدا کنید
البته اگه همین موضوع رو دوست دارین میتونید شروع کنید و اگه مشکلی داشتین تو eca مطرح کنید معمولا اونجا زود جواب میدن و مشکل برطرف میشه
اگه هم خوشتون نیومده تو همون سایت ، بخش avr یه سری تاپیک خوب داره مثل پروژه ها انجام شده با avr و ... که میتونه ایده ی خوبی به شما بده
MOHAMMAD2010
14-04-2013, 11:48
نه چندان سخت نیست
کافیه فقط بخش ADC میکرو رو راه بندازین
البته اگه بخای فقط دما رو نشون بده که ساده است و به یه lcd کاراکتری یا سون سگمنت هم نیاز داری
ولی بسته به خود شما و استادتون باید ببینی چقدر لازمه پیشرفته باشه پروژه ت !!
چون این که فقط دما رو نشون بده کار شاقی نیست
فکر کنم به صورت دقیق تر و احتمالا به صورت کامل بتونید این پروژه یا مشابه این رو تو سایت ECA پیدا کنید
البته اگه همین موضوع رو دوست دارین میتونید شروع کنید و اگه مشکلی داشتین تو eca مطرح کنید معمولا اونجا زود جواب میدن و مشکل برطرف میشه
اگه هم خوشتون نیومده تو همون سایت ، بخش avr یه سری تاپیک خوب داره مثل پروژه ها انجام شده با avr و ... که میتونه ایده ی خوبی به شما بده
ممنون فقط شما نمیدونی این پروژه با سنسور DS1621 بهتره یا LM35 ؟
همونطور كه فرمودند بعيد است كه صرفا يك نمايشگر رو با عنوان يك پروژه بشه منظور كرد
اما اگر روش يك سري تغييرات بديد مثلا يك كنترلر دما براي كارهاي خاص مثل آكواريوم گلخانه ها و....
اين مدل ds رو نميشناسم اما با ds1820 كار كردم و خيلي عالي و دقت فوق العاده 0.5 درجه دارد
سنسورها دما كه فرموديد lm35 و ds نميشه مقايسه كرد چون يكي آنالوگ هست و ديگري ديجيتال...مسلما سنسورهاي ديجيتال نياز به كاليبراسيون و دردسرهاي سنسورهاي انالوگ ندارند اما قاعدتا گران ترند و برنامه نويسي شون كمي پيچيده تر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
15-04-2013, 11:52
همونطور كه فرمودند بعيد است كه صرفا يك نمايشگر رو با عنوان يك پروژه بشه منظور كرد
اما اگر روش يك سري تغييرات بديد مثلا يك كنترلر دما براي كارهاي خاص مثل آكواريوم گلخانه ها و....
اين مدل ds رو نميشناسم اما با ds1820 كار كردم و خيلي عالي و دقت فوق العاده 0.5 درجه دارد
سنسورها دما كه فرموديد lm35 و ds نميشه مقايسه كرد چون يكي آنالوگ هست و ديگري ديجيتال...مسلما سنسورهاي ديجيتال نياز به كاليبراسيون و دردسرهاي سنسورهاي انالوگ ندارند اما قاعدتا گران ترند و برنامه نويسي شون كمي پيچيده تر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما که میگی خیلی ساده هست
میشه چند تا عنوان پروژه با همین AVR و برنامه نویسی بسکام بهم معرفی کنین ؟ که نه مثل این خیلی ساده باشه نه خیلی سخت باشه
ممنون
hamidchi
15-04-2013, 12:17
ممنون فقط شما نمیدونی این پروژه با سنسور DS1621 بهتره یا LM35 ؟
شرمنده اطلاع دقیقی ندارم
سایت ECA کمکی بهتون نکرد ؟
MOHAMMAD2010
15-04-2013, 13:00
شرمنده اطلاع دقیقی ندارم
سایت ECA کمکی بهتون نکرد ؟
نه والا :n03:
اگه میشه اسم چند تا پروژه با همین avr و بسکام بهم بگین
نه خیلی آسون مثل دماسنج و نه خیلی سخت باشه
من خودم زیاد از سختی آسونیشون اطلاعی ندارم
شما که وارد ترین بهتر میتونین بهم بگین
hamidchi
18-04-2013, 13:09
نه والا :n03:
اگه میشه اسم چند تا پروژه با همین avr و بسکام بهم بگین
نه خیلی آسون مثل دماسنج و نه خیلی سخت باشه
من خودم زیاد از سختی آسونیشون اطلاعی ندارم
شما که وارد ترین بهتر میتونین بهم بگین
من خودم با بسکام بلد نیستم و با سی کار کردم
آسونی و سختی هم بستگی به آمادگی و مهارت و تجربه فعلی شما داره
من هم خودم پروژه های کمی انجام دادم و اونقدری نیست که بخام بگم شما برو دنبال فلان پروژه
ولی کتاب هایی که به شما گفتم به من کمک کرد تا قسمت هایی از پروژه که شبیه اون کتاب بود رو سریعتر پیش برم و همچنین سایتی که گفتم
و اینو تجربه کردم که اگه اصول اولیه avr رو به همراه برنامه نویسی آن بلد هستین ، چیز سختی واسه شما وجود نداره ، و با کمک کتاب های اموزشی ( که گقته واسه راه اندازی فلان قسمت باید کدوم رجیستر ها رو عدد بدی و غیره ) میتونید کار رو جلو ببرید . فقط برمیگرده به این که چه مقدار میتونید وقت صرف انجامش کنید و اهمیتش واسه شما و همچنینن استاد شما در چه حده و چند نمره میارزه به اصطلاح
مثلا من واسه درس میکرو که یه پروژه ی 2 - 3 نمره ای بود یه ساعت آنالوگ با قابلیت تنظیم آلارم رو با استفاده از lcd گرافیکی درست کردم
که خب به نظر استاد هم پروژه ی خوبی بود
و دیگران هم مثلا دماسنج با قابلیت فرستنده و گیرنده گی یا تابلو روان 8 در 8 و ... درست کرده بودن
که خب این پروژه ها رو نمیشد به عنوان یه پایان نامه 20 نمره ای به اون استاد میدادیم ،
پس شما یه نگاهی هم به استاد خودتون کن و ببین ترم های قبلی سطح پروژه ها در چه حد بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.