ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI برای گیم-آره یا نه ؟

mohammad varaste
10-04-2013, 19:23
اول از همه پوذش بطلبم بابت اینکه یه تاپیک دیگه زدم
دفعه قبلی زیاد سر در نمی آوردم و نمیدونستم لپتاپ قیمتاش چجوره

حالا بودجه رو بیشتر کردم تا حدود 3.600
یه چیز میخوام برای کارهای گرافیکی و گیم و نرم افزارای سنگین

راستش تحقیق کردم این چندتا مدل MSI رو چندجا بهم پیشنهاد کردن و شکل و قیافشون هم خیلی خوبه

سیستم خیلی قوی هم دارن
فقط میخواستم نظر شما رو هم بدونم و در نهایت کدوم رو بهتر میدونین
البته اینو هم بگم که من زیاد بابت قیمتشون مطمن نیستم اما تا جایی که میدونم اکثرا بین 2.5 تا 3.5 هستن.اگه کسی اطلاعاتی رو درمورد قیمتشون داره بگه

با تشکر

MSI GE60
MSI CX61 i7-B

MSI GT780DX

MSI GT780DX plus

mohammad varaste
11-04-2013, 17:28
خواهش میکنم جواب بدین،

Ali_tk
11-04-2013, 18:04
اول از همه پوذش بطلبم بابت اینکه یه تاپیک دیگه زدم
دفعه قبلی زیاد سر در نمی آوردم و نمیدونستم لپتاپ قیمتاش چجوره

حالا بودجه رو بیشتر کردم تا حدود 3.600
یه چیز میخوام برای کارهای گرافیکی و گیم و نرم افزارای سنگین

راستش تحقیق کردم این چندتا مدل MSI رو چندجا بهم پیشنهاد کردن و شکل و قیافشون هم خیلی خوبه

سیستم خیلی قوی هم دارن
فقط میخواستم نظر شما رو هم بدونم و در نهایت کدوم رو بهتر میدونین
البته اینو هم بگم که من زیاد بابت قیمتشون مطمن نیستم اما تا جایی که میدونم اکثرا بین 2.5 تا 3.5 هستن.اگه کسی اطلاعاتی رو درمورد قیمتشون داره بگه

با تشکر

MSI GE60
MSI CX61 i7-B

MSI GT780DX

MSI GT780DX plus

راستش من یه دونه MSI داشتم زیاد از طراحیش راضی نبودم ضعف های اساسی داشت البته مدل جدیداش بهتر شدم
گارانتیشم که حرف نداره من مثل ماتریکس ندیدم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

parsicola
11-04-2013, 19:24
MSI CX61 i7-Bکه 2600 قیمتشه و سریهای جدیدش به جای کارت گرافیک 640m قبلی از کارت 645m با سرعت بیشتر جایگزین شدند. نسبت به قیمتش لپ تاپ خیلی خوبیه.
سومی و چهارمی رو هم سخت بتونید تو بازار پیدا کنید چون سری های گیم قبلی هستند. از قیمتشون هم خبر ندارم
ge60 هم لپ تاپ خیلی خوبیه فقط نمی دونم مدل OND اون هم وارد ایران شده یا نه. اگه شده باشه حرف نداره. شرکت ماتریس فعلا مدل ONC رو داره که من زیاد باهاش حال نمی کنم.
درکل MSI داخلش خیلی بهتر از بیرونشه ! برخلاف خیلی مارکهای دیگه

mohammad varaste
12-04-2013, 01:47
در کل ge60 رو بهتر میدونین ؟ در مورد سری hp pavilion چیه ؟ به چز ایسوس(چون خیلی خز شده) اگه چیزای بهتری هم سراغ داری خواهش میکنم بگو

mohammad varaste
12-04-2013, 01:52
فرق ddr3 با ddr2چیه ؟

parsicola
12-04-2013, 12:17
درکل ge60 تو این چند مدل که اسمشو آوردی بهتره اما مشکلی که من با لپ تاپ ge60 مدل onc که تو ایران از طریق نمایندگی های شرکت ماتریس به فروش میرسه داشتم و هنوز هم دارم اینه که صفحه تصویر اون HD هستش نه Full HD که به دلم ننشستت. و دوم اینکه می تونست به جای کارت گرافیک 650M کارت 660M داشته باشه درست مثل لپ تاپ GE70 . وگرنه باقی موارد هیچ ایراد خاصی نداره. نمی دونم چرا ماتریس هنوز مدل GE60 OND رو وارد نمیکنه که هم فول اچدی هست و هم کارت 660M روش نصبه! (قبلا شاید به خاطر اینه که مدل GE70 روی دستش باد می کردند بود اما حالا چی که ماه هاست اصلا یدونه GE70 هم واسش نمونده و همشون فروخته شدند!!)

درضمن خبر دارم که توی تابستون مدلهای جدید لپ تاپ های گیم MSI وارد بازار میشند البته اگه خیلی عجله نداری.

ddr3 نسبت به ddr2 سریعتره (نوع تکنولوژی حافظه رم در کامپیوتر و کارت گرافیک) البته در حال حاضر کارت گرافیک ها از ddr3 و یا ddr5 استفاده میشه که البته ddr5 بازم خیلی سریعتر از ddr3 هستش. مثلا لپ تاپ ge60 از کارت گرافیکی 650m با رم سریع ddr5 استفاده میکنه.

mohammad varaste
12-04-2013, 14:17
نه، عجله ای ندارم اما مثلا اگه بخوام تابستون بگیرم ، باز ممکنه بگن پاییز جدید میاد ،منظورم اینه که هر روز مدلای جدید میاد ولی یه سوال ،
این لپتاپ ge60 تاریخ به بازار اومدنش مال کی هست ،الان اینge60 از لحاظ به روز بودن چجوریه ؟
به فرض مثال در حال حاضر قویترین بازی بازار crysis3 هست که روی خیلی از سیستما اجرا نمیده ، به نظرت رو این اجرا میده ؟
اگه اشتباه نکنم گرافیک این لپتاپ 2 ، ddr5 هستش
مثلا بازی های تا 10 گیگ رو پشتیبانی میکنه به خاطر ddr5 بودنش یا نه فقط تا حد همون 2گیگ هست ؟
اینکه نوشته قابل ارتقاع به 4گیگ، چجوریه ؟ منظورم اینه که قیمتش و بقیش چجوریه ؟
و سوال آخر اینکه این لپتاپ صفحه لمسی داره ؟

ببخشین سوالهام زیاد شد

mohammad varaste
12-04-2013, 14:48
تفاوت قیمت ge60و ge70 چنده ؟

Akom@n
12-04-2013, 16:03
نه، عجله ای ندارم اما مثلا اگه بخوام تابستون بگیرم ، باز ممکنه بگن پاییز جدید میاد ،منظورم اینه که هر روز مدلای جدید میاد ولی یه سوال ،
این لپتاپ ge60 تاریخ به بازار اومدنش مال کی هست ،الان اینge60 از لحاظ به روز بودن چجوریه ؟
به فرض مثال در حال حاضر قویترین بازی بازار crysis3 هست که روی خیلی از سیستما اجرا نمیده ، به نظرت رو این اجرا میده ؟
اگه اشتباه نکنم گرافیک این لپتاپ 2 ، ddr5 هستش
مثلا بازی های تا 10 گیگ رو پشتیبانی میکنه به خاطر ddr5 بودنش یا نه فقط تا حد همون 2گیگ هست ؟
اینکه نوشته قابل ارتقاع به 4گیگ، چجوریه ؟ منظورم اینه که قیمتش و بقیش چجوریه ؟
و سوال آخر اینکه این لپتاپ صفحه لمسی داره ؟

ببخشین سوالهام زیاد شد
سوال اول رو نمیدونم، اما فکر کنم سری قبلی هست و معمولا هر سال فقط یک بار لپ تاپ سری گیم اپدیت میشن چون وسط سال که سخت افزار خاصی معرفی نمیشه!
اجرا که میشه اما رو اولترا یه مقداری کم میاره (این لپ تاپ رو تست نکردم ، اما 650m از پسش بر میاد)
اشغال حافظه که ربطی به حجم بازی نداره!!!
معمولا رم کم نمیاد، اگرم بیاد 2 گیگ از رم اصلی دستگاه استفاده میشه (همون قابل ارتقاع) ، معمولا کارت گرافیک واسه پردازش تصویر و رندر کم میاره!!
صفحه لمسی هم نداره

lenovo y500 & y580 هم لپ تاپ های خوبی هستن
ge70 هم اخرین باری که خودم دیدم چند ماه پیش 3900 بود الآن خیلی کمیابه (اگه اصلا پیدا بشه :دی)

mohammad varaste
12-04-2013, 18:48
تصمیممو گرفتم
بین ge70 ,ge60 یکیشونو میگیرم
ge 70 عید چند جا دیدم 3.600 میرم ببینم هنوز هست یا نه
خدا کنه باشه..........

parsicola
12-04-2013, 20:35
همونطور که دوستمون گفتند ge70 کمیابه و اصلا نایابه. احتمالا اگر هم پیدا کنید دست دوم هستش که باید مواظب باشین جای نو نفروشند.
کارت گرافیک 650m از پس تمام بازی ها برمیاد . فقط برخی بازی های انگشت شمار هستند که درحالت ultra کم میاره که طبق تجربه من کارت 660m هم تو اون بازی ها کم میاره.
مشکل اصلی ge60 کارت گرافیکش نیست بلکه تصویر براق به جای مات و HD به جای Full HD هستش که از نظر من ضعفه . هرچند که خیلی از لب تاپ های فعلی بازار هم اینجوری هستند و حق انتخاب زیادی ندارین (برای لب تاپ گیم ، تصویر عالی مثل نون شب میمونه )
به هرحال موفق باشی و لب تاپ خوبی انتخاب کنی و قبل از خرید حداقل چند مدل از چند برند رو از نزدیک ببین تا به انتخاب درست برسی.

mohammad varaste
12-04-2013, 21:04
MSI GT780DX plus

این مدل هم اگه پیدا بشه خوبه ؟

آخه همه چیزش نسبت به ge 70 و ge60 بهتره

دیگه اگه اینجا پیدا نشد فوقش میگم که یکی از اونور برام بیارن.تازه ارزونتر هم شاید بیوفته

mohammad varaste
12-04-2013, 21:32
HP Pavilion DV7-7000
این مدل هم هست،البته میگن hp
به درد بازی نمیخوره و خرابیش بالا هست و کلا خیلی نظر خوب در موردش ندیدم
نظرتون در این باره چیه ؟

mohammad varaste
13-04-2013, 18:48
GTX570M 1.5GB DDR5

قویتره یا

GT650M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB

گرافیک و رم لپتاپ قابل ارتقاع نیست ؟

Akom@n
13-04-2013, 20:05
GTX570M 1.5GB DDR5

قویتره یا

GT650M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB

گرافیک و رم لپتاپ قابل ارتقاع نیست ؟

گرافیک که نه، اما رم چرا
در کل gtx570 قوی تره اما باید توجه کنین که یه نسل قدیمی تر از 650 هست و یه سال ساپورت کمتر داره و این واسه یه گیمر یعنی کابوس :دی
چون بخشی از قدرت کارت های گرافیک به خاطر درایور های خوبی هست که شرکت ها میزارن!!

MSI GT780DX plus
اینم همون قضیه ساپورت هست، البته این لپ تاپ 4 کیلو هم وزنشه، اذیت نمیکنه؟؟

HP Pavilion DV7-7000
اگه گرافیک 50 شو گیر بیارین بد نیست اما نظر شخصی من رو این لپ تاپ واسه گیم نیست

mohammad varaste
13-04-2013, 21:23
آره GE 70 یکی بهم قول داده ببینم میتونه برام گیر بیاره یا نه
اگه نبود GE60 مجبورم بگیرم

میترسم هم بمونم تا تابستون که مدلای جدید میاد یهویی قیمتا دوباره چند برابر بشه.....

اشتباهی که شهریور کردم و لپتاپ تو ارزونی نگرفتم.....

mohammad varaste
14-04-2013, 02:59
من حرف آخرمو میزنم و بعد دیگه میرم میگیرم :

الان من قصد خرید GE 60 با قیمتی حدود 3.200 رو دارم اما تنها چیزی که خیلی منو میترسونه اینه که
مثلا لپتاپای دیگه تو بازار مثل سری ASPIER ازشرکت ACER یا مثلا مدل Pavilion شرکت HP که از لحاظ سخت افزاری شباهت های زیادی با این مدل دارن و قیمتشون هم به مراتب خیلی پایین تر از این هست .

آیا این همه تفاوت قیمت واقعا ارزش داره ؟
بلاخره 3.5ملیون پول خیلی زیادیه.
این لپتاپ با این سخت افزار حداقل تا 2 سال میتونه هر بازی رو اجرا کنه ؟(حالا یه کم افت فریم و این چیزا داشته باشه اشکال نداره)

mohammad varaste
14-04-2013, 03:14
مثلا گفته شد که GE 60 گرافیکش GT650M هستش واین یه نقص محسوب میشه
اما من هرچی گشتم به جز همون GE 70 که هیچ جا نیست و اگه باشه بالای 4 تومن قیمتشه ,لپتاپ دیگه ای که گرافیکش مثل این باشه ندیدم.

از یه طرف میترسم حالا نگیرم گرونتر بشه و نایاب و همین هم گیرم نیاد
از یه طرف دیگه میترسم با قیمتی خیلی کمتر یه چیز بهتر بوده باشه و من نگرفته باشم

parsicola
15-04-2013, 10:05
دوست من نگرانی تو درک می کنم اما درحال حاضر کارت 650m کم کارتی نیست ! خیلی از بچه های این فروم با لب تاپهائی با کارت 635m کلی رجز واسه گیمرها میخونند و کاملا راضی هستند حالا 650m که جای خودشو داره. اگه بد بود که اپل تو لپ تاپ های مک بوک پرو جدید خودش از 650m استفاده نمی کرد. کارت گرفیک سری دسکتاپ 650 الان فکر کنم حدود 1 میلیون تومن باشه!

Akom@n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز به نکات مهمی اشاره کردند لذا سعی کن از لپ تاپ های قدیمی تر انتخاب نکنی. درضمن می ترسم ge70 هم اگه پیدا می کردی از سایز 17 اینچی اون خوشت نیاد (هرچند سلیقه ای هستش و من عاشق سایز صفحه ش شدم) یه نکته کوچولو در خصوص تفاوت ge60 با لپ تاپ های شرکتهای دیگه اینه که مثل ge70 کافیه که یه موسیقی جدید و با کیفیت رو توی اون اجرا کنی . اگه کاملا جلوی لپ تاپ نشسته باشی می فهمی که همین یه نکته ش به همه لپ تاپ های دیگه می ارزه! کیفیتش دیوونه میکنه . با حجم صدای مناسب و کیفیت و تفکیک صدا با چهار اسپیکر مجزا در چهارگوشه لپ تاپ محشره و خوراک مولتی مدیا از جمله گیمه.
تنها افسوسی که بهش دارم اینه که کاش مدل OND اون رو هم ماتریس وارد کرده بود تا صفحه تصویر بهتری داشت اما به هرحال افسوس فایده ای نداره و درضمن تصویر اکثر لب تاپ های بازار همینه و همشون HD 1366 x 768 براق هستند.

برادرم 3 سال پیش بهترین لپ تاپ سونی وایو و به جرات بهترین لپ تاپ بازار رو به قیمت 1.800 میلیون (اون زمان خیلی پول بود و معادل حداقل 5 میلیون الانه) خرید اما الان یه لب تاپ کاملا معمولی محسوب میشه. لذا خودتو اذیت نکن چون هرچی بگیری حداکثر 3 سال به روز خواهد بود .

به هرحال بد نیست اگه تهرانی یه سر به یکی از نمایندگی های ماتریس بزنی مثل پاساژ پایتخت بالای م ونک و از نزدیک لب تاپ های MSI رو ورنداز کنی. همه نمایندگی هاش قیمت یکسان تو تمام ایران دارند و خیالت راحت باشه. بعد برو چند جای دیگه تو همون پاساژ پایتخت و از نمایندگی های لب تاپ های دیگه مدلهای هم رده GE60 که کارت 650M یا بالاتر رو بپرس و از نزدیک ببین و کاتالوگ قیمتهاشون بگیر. اما از هیچکدوم خرید نکن و برگرد خونه و بالا پائین کن و یکی دو روز بعد واسه خرید یکیشون برو اونجا. این روش من در هنگام خریده . خوبم جواب میده
موفق باشی

mohammad varaste
15-04-2013, 13:09
تو این مدت از طریق همین اینترنت لپتاپای زیادی دیدم و فکر نکنم زیاد نیاز به بررسی باشه
اگه قرار باشه بگیرم به احتمال 90 درصد همینو میگیرم
ممنون از راهنمایی هات