مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فن لپ تاپ HP DV6 - 6170se
Kamyar_AnathemA
10-04-2013, 17:38
سلام
چند روزیه وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از 5 دقیقه فن داخلی لپ تاپ شروع میکنه کار
قبلا وقتی بازی میکردم اینجوری میشد
اما الان وقتی هیچ کاری هم باهاش نمیکنم بازم یک فن داخل کار میکنه البته نه با شدتی که موقع بازی کار میکنه اما وقتی دست روی بدنه لپ تاپ میزاری مشخصه و گوشتم که میزاری صداشو میشنوی
مشکل از چیه ؟
چند روز پیش که لپ تاپو روشن کردم و رفتم بازی کنم فن لپ تاپ میچرخید اما یکم صدای خر خر میداد که ریستارت کردم درست شد و از همون موقع دیگه فن همش کار میکنه !!!!
:n13:
داره میسوزه ؟ :n13:
کار کرد فن طبیعی هست..
ممکنه در سیستم عامل شما یک process یا نرم افزاری باشه که cpu رو تصاحب کرده و بار اضافی میکشه.. اونقت کارکرد فن هم افزایش پیدا میکنه
نوت بوک رو روی حالت power saver بزارید..
Kamyar_AnathemA
11-04-2013, 12:07
کار کرد فن طبیعی هست..
ممکنه در سیستم عامل شما یک process یا نرم افزاری باشه که cpu رو تصاحب کرده و بار اضافی میکشه.. اونقت کارکرد فن هم افزایش پیدا میکنه
نوت بوک رو روی حالت power saver بزارید..
من یک سال و نیم هست این لپ تاپو دارم اما این مشکل نبوده
یک Custom Plan درست کردم در قسمت Power Saver ک همشه از 50 درصد سی پی یو استفاده میشه
قبلا هیچ فنی داخل لپ تاپ روشن نبود و فقط موقع بازی روشن میشد
الان همیشه یک فن روشنه
سی پی ی هم توسط نرم افزار خاصی درگیر نیست
فقط چند روز پیش من بازی Far Cry 3 رو نصب کردم
صرف نصب یک بازی و اینکه بازی در حال اجرا نباشه میتونه باعث این مشکل باشه ؟
خیر
تنها یک process خاص میتونه cpu رو درگیر کنه و فن رو فعال کنه
ممکن هم هست عملکرد فن با مشکل مواجه شده باشه و نیاز به تمیز شدن و یا تعویض داشته باشه (احتمال کم)
hasanoooooooo
11-04-2013, 18:39
بعد از نصب مجدد ویندوز میتونی مطمعن باشی که مشکل از فن هست و به احتمال زیاد نیاز به تمیزکاری داره..
تا جایی که من میدونم hp برنامه ای داره که میتونی مشخص کنی سرعت فن رو...
Kamyar_AnathemA
11-04-2013, 18:45
بعد از نصب مجدد ویندوز میتونی مطمعن باشی که مشکل از فن هست و به احتمال زیاد نیاز به تمیزکاری داره..
تا جایی که من میدونم hp برنامه ای داره که میتونی مشخص کنی سرعت فن رو...
چه برنامه ای ؟ اسمشو میتونی بگی ؟
hasanoooooooo
12-04-2013, 14:18
والا من دقیق نمیدونم ولی یه مدت پیش تو تاپیک یکی از لپتاپهای hp دیدم برنامرو... حتی یادمه یک حالت به نام fan bust داشت که دقیقا چند درجه خنک تر میشد سیستم میخوای شما داخل تاپیک لپتاپهای hp بپرس من هم اگه پیداش کردم خبرشو میدم....
Legacy's
12-04-2013, 15:48
همه ی Power Plan ها رو چک کنید کادر قرمز رنگ زیر به همین شکلی که در پایین نشون دادم در اونها اعمال شده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به احتمال زیاد CPu درگیره . .
شما یه دور با یه انتی ویروس آپدیت ویروس کشی کن . .
اگه نشد ویندوز زو حتما عوض کن و درایور ها رو نصب کن . .
Kamyar_AnathemA
13-04-2013, 10:41
سلام به احتمال زیاد CPu درگیره . .
شما یه دور با یه انتی ویروس آپدیت ویروس کشی کن . .
اگه نشد ویندوز زو حتما عوض کن و درایور ها رو نصب کن . .
غیر از تسک منیجر چجوری میشه فهمید سی پی یو درگیر هست یا نیست ؟
غیر از تسک منیجر چجوری میشه فهمید سی پی یو درگیر هست یا نیست ؟
تسک منیجر اوکی نشون میده ؟
Kamyar_AnathemA
13-04-2013, 11:35
تسک منیجر اوکی نشون میده ؟
یعنی چی اوکی نشون میده ؟
اونجا در قسمت Performace در حد 2-3 درصد هست CPU USAGE
پس اوکیه. . .
دقیقا صدای فن در حالت عادی مثله موقعیه که مثلا وسط بازی هستی ؟
Kamyar_AnathemA
13-04-2013, 12:45
پس اوکیه. . .
دقیقا صدای فن در حالت عادی مثله موقعیه که مثلا وسط بازی هستی ؟
نه کمتره
تقریبا مثل وقتایی هست که از چیز پی ان یا پروکسیفایر استفاده میکنم آخه قبلا هم هر وقت از این دوتا استفاده میکردم یک فن کوچیک شروع میکرد به چرخیدن
امروزم که روشن کردم فن کار نمیکرد اما تا پروکسفایر ران کردم شروع شد و دیگه قطع نشد
قبلا قطع میشد بعد از اینکه پروکسفایر رو قطع میکردم
hasanoooooooo
13-04-2013, 13:22
داداش چرا لقمرو دور سرت پر میدی؟ باید حتما ویندوز رو عوض کنی تا معلوم بشه مشکل از کجاست... همانطور که میدانی اکثر لپتاپها 1 فن بیشتر ندارن که بستگی به کاری که از سیستم میکشی دور فنشون بالا و پایین میره... این مشکل شما به احتمال زیاد از ویندوز هست.
Legacy's
13-04-2013, 13:41
ویندوز تا مشکلدار نشده که دلیلی نداره عوض بشه. چه کاریه عزیز؟
ایشون باید دلایل بالا رفتن دور فن رو یک به یک شناسایی و چک کنه. همیشه به بالا رفتن پردازشهای CPU مربوط نمیشه که همه کلید کردن روی اون!!
البته این حساسیت ایشون بیجاست چون هوا رو به گرمی هست و طبیعیه که فن هم بطور آروم کار کنه. لپتاپ رو روی زمین روی پا روی فرش و... نباید گذاشت. روی یک سطح کاملاً تمیز بذار تا هیتسینک کثیف و داغ نشه. هر سال بازش کن و گردگیری و تغییر خمیر رو انجام بده.
در وهله ی بعد باید ستاپ بایوس رو چک کنه و Fan Always on نباشه
بعدش کاری رو که در پست قبلی گفتم انجام بده تا فن با دور کم اما بطور دائم(Passive) کار نکنه
در وهله ی آخر باید با مانیتور کردن پروسس های پس زمینه، مواردی که احیاناً پردازش بی دلیلی رو تحمیل میکنند رو ببنده
هر چیزی راه اصولی خودش رو داره نه اینه مثل مبتدی ها یهو بزنه ویندوز رو پاک کنه!!
Kamyar_AnathemA
13-04-2013, 14:46
ویندوز تا مشکلدار نشده که دلیلی نداره عوض بشه. چه کاریه عزیز؟
ایشون باید دلایل بالا رفتن دور فن رو یک به یک شناسایی و چک کنه. همیشه به بالا رفتن پردازشهای CPU مربوط نمیشه که همه کلید کردن روی اون!!
البته این حساسیت ایشون بیجاست چون هوا رو به گرمی هست و طبیعیه که فن هم بطور آروم کار کنه. لپتاپ رو روی زمین روی پا روی فرش و... نباید گذاشت. روی یک سطح کاملاً تمیز بذار تا هیتسینک کثیف و داغ نشه. هر سال بازش کن و گردگیری و تغییر خمیر رو انجام بده.
بعدش کاری رو که در پست قبلی گفتم انجام بده تا فن با دور کم اما بطور دائم(Passive) کار نکنه
در وهله ی آخر باید با مانیتور کردن پروسس های پس زمینه، مواردی که احیاناً پردازش بی دلیلی رو تحمیل میکنند رو ببنده
هر چیزی راه اصولی خودش رو داره نه اینه مثل مبتدی ها یهو بزنه ویندوز رو پاک کنه!!
دقیقا
با اینهمه نرم افزار و اونهمه آپدیت ویندوز باز عوض کنم سخته
آموزش تصویری چیزی هست واسه باز کردن لپ تاپ و تمیز کردن و مخصوصا تعویض خمیر ؟
خمیر چی هست اصلا ؟ میشه من بخورم آقای مجری ؟ :n02:
جدا نمیدونم چیه این خمیر !
باید بخرم از جایی ؟
Legacy's
13-04-2013, 14:59
آموزش تصویری/ویدئویی باز کردن انواع مدلهای لپتاپ از قدیمی تا جدید تا بخواید توی اینترنت ریخته. فقط کافیه کمی با گوگل بیشتر دوست باشید: How to take apart HP Pavilion dv6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خمیر : خمیر سیلیکن. روی چیپ هایی که داغ میشن مثل CPU کمی مالیده میشه تا گرما رو بهتر به هیت سینک بالاش منتقل کنه و خنک سازی بهتر صورت بگیره. هر دو سال بهتره عوض بشه چون خاصیت رسانایی گرماییش از بین میره. از فروشگاههای معتبر سخت افزار، یک تیوپ کوچک از نوع مرغوبش رو تهیه کنید.
اگه سیستم رو روی سطوحی مثل فرش و موکت و ... استفاده کردید پس حتماً داخل فن لپ تاپ پر شده از پرز و مو و خاک و... و اینم هر یک تا دو سال باید باز و تخلیه و تمیز بشه وگرنه لپتاپ بشدت داغ میشه و فن نمیتونه عملاً کارایی داشته باشه
از اسپری هوای فشرده برای تمیز کردن مادربورد استفاده کنید نه از جاروبرقی که بعلت داشتن الکتریسیته ی ساکن چند هزار ولتی بشدت خطرناکه برای نیمه هادی های مادربورد
آموزش تصویری/ویدئویی باز کردن انواع مدلهای لپتاپ از قدیمی تا جدید تا بخواید توی اینترنت ریخته. فقط کافیه کمی با گوگل بیشتر دوست باشید: How to take apart HP Pavilion dv6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خمیر : خمیر سیلیکن. روی چیپ هایی که داغ میشن مثل CPU کمی مالیده میشه تا گرما رو بهتر به هیت سینک بالاش منتقل کنه و خنک سازی بهتر صورت بگیره. هر دو سال بهتره عوض بشه چون خاصیت رسانایی گرماییش از بین میره. از فروشگاههای معتبر سخت افزار، یک تیوپ کوچک از نوع مرغوبش رو تهیه کنید.
اگه سیستم رو روی سطوحی مثل فرش و موکت و ... استفاده کردید پس حتماً داخل فن لپ تاپ پر شده از پرز و مو و خاک و... و اینم هر یک تا دو سال باید باز و تخلیه و تمیز بشه وگرنه لپتاپ بشدت داغ میشه و فن نمیتونه عملاً کارایی داشته باشه
از اسپری هوای فشرده برای تمیز کردن مادربورد استفاده کنید نه از جاروبرقی که بعلت داشتن الکتریسیته ی ساکن چند هزار ولتی بشدت خطرناکه برای نیمه هادی های مادربورد
این دوستمون هنوز نمیدونه خمیر سیلیکون چیه حالا چطور ازش انتظار دارین لپ تاپ رو باز کنه و خمیرش رو چک کنه.ایشون باید اول کار هایی که از دستش بر میاد رو انجام بده بعد بره سراغ گردگیری و تعویض خمیر.
عزیز من شما اول درایور های قطعات لپ تاپ رو که تو درایو سی هست از پوشه swsetup توی یه جای مطمئن مثل فلش کپی کن بعد با یک دی وی دی ویندوز سون آپدیت مارس 64 بیت 2013 دوباره از اول ویندوز بریز و درایور ها رو کامل نصب کن.اگه جواب نداد برو سراغ کار های دیگه.
نه کمتره
تقریبا مثل وقتایی هست که از چیز پی ان یا پروکسیفایر استفاده میکنم آخه قبلا هم هر وقت از این دوتا استفاده میکردم یک فن کوچیک شروع میکرد به چرخیدن
امروزم که روشن کردم فن کار نمیکرد اما تا پروکسفایر ران کردم شروع شد و دیگه قطع نشد
قبلا قطع میشد بعد از اینکه پروکسفایر رو قطع میکردم
یک کلام ختم کلام لپتاپت هیچ مشکلی نداره . .
حساس شدی . .
اینا کاملا طبیعیه :n06:
spartaqus
19-04-2013, 20:45
برای من enable بود disable کردم ضرر نداره که ؟!
Legacy's
19-04-2013, 21:03
برای من enable بود disable کردم ضرر نداره که ؟!
اگه میخواست ضرری داشته باشه که تغییر دادنش توی دسترس شما نبود
وقتی disable کنی فعالیت فن از حالت Passive که همیشه با دور کم کار میکنه به حالت Active در میاد که فقط وقتی لازمه فن کار کنه
البته این برای بوت و قبل از بوته
داخل خود ویندوز هم قبلاً گفتم چطوری Active رو فعال کنی
soheil192
14-05-2013, 19:49
دقیقا
با اینهمه نرم افزار و اونهمه آپدیت ویندوز باز عوض کنم سخته
آموزش تصویری چیزی هست واسه باز کردن لپ تاپ و تمیز کردن و مخصوصا تعویض خمیر ؟
خمیر چی هست اصلا ؟ میشه من بخورم آقای مجری ؟ :n02:
جدا نمیدونم چیه این خمیر !
باید بخرم از جایی ؟
داداش گلم نگران نباش. محتمل ترین حالت اینه که لپ تاپ شما گرد و خاک گرفته و این گردو خاک باعث میشه مثل یه لحاف روی قطعات از تبادل گرما جلوگیری کنه. باز کن لپ تاپو و گردگیری کن مشکلت حل میشه احتمالا.
pouyamahmoudi
25-10-2013, 11:01
سلام
اگه صدای ناجوری میده
مشکل سخت افزاری منم سری dv6 دارم و بعد از یه مدتی هست که خودش هم توی استارتاپ میزنه قن مشکل داره
احتمالا نیاز به تمیز کردن داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.