مشاهده نسخه کامل
: سونی یا دوو
piter1000
10-04-2013, 10:30
با سلام به همه دوستان.
من تصمیم دارم تلویزیون بخرم اما بین دو مدل از دو برند مختلف سرگردونم لطفاً راهنمایی بفرمایید (خواهشاً با مشخصات فنی)
1- تلویزیون سونی (HX-925) یا اگه مدل بهتری هم هست بفرمایید
2- تلویزیون دوو مدل E4400
کلاً کدوم کمتر اذیت میکنه و امکانات کامل تری داره (فروشنده میگفت سونی الان اصل نیست اما دوو کره ای اصله !) اگه امکان داره حدود قیمت رو هم ذکر کنید
با تشکر :n17:
مدل دوو رو نمی دونم اما HX925 یکی از بهترین هاست بعید می دونم دوو چیزی در سطح اون داشته باشه احتمالا دارید از نزدیک مرز خرید می کنید این حرف همه فروشنده های انجا برای برند هایی مثل توشیبا هیتاچی و دوو می زنند ( به خوب بودن یا بد بودن کاری ندارم ) اما طبیعی که مدل سونی مشتری های خودش رو داره فروختن سایر برند ها براشون سخت تره و از این قبیل حرفها زیاد می زنند مدل سونی اصل هست البته تو مالزی ساخته میشه نه ژاپن این هم ربطی به اصل و فرع نداره .
tagarg_yakh
11-04-2013, 15:39
مدل دوو رو نمی دونم اما HX925 یکی از بهترین هاست بعید می دونم دوو چیزی در سطح اون داشته باشه احتمالا دارید از نزدیک مرز خرید می کنید این حرف همه فروشنده های انجا برای برند هایی مثل توشیبا هیتاچی و دوو می زنند ( به خوب بودن یا بد بودن کاری ندارم ) اما طبیعی که مدل سونی مشتری های خودش رو داره فروختن سایر برند ها براشون سخت تره و از این قبیل حرفها زیاد می زنند مدل سونی اصل هست البته تو مالزی ساخته میشه نه ژاپن این هم ربطی به اصل و فرع نداره .
سلام دوست عزیز
من فکر نیمکنم که اصلا بشه تلویزیرن سونی را یه برند کرهای مقایسه کرد. اونطور که من شنیدم HX925 از بهترین مدلهای سونی هست و در ضمن تلویزیون های سونی تو کارخانجات سونی و در کشور مالزی ساخته می شوند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.