ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براي خريد لپ تاپ تا 2500

h-blade
10-04-2013, 05:47
سلام بر دوستان گرامي.....

من بين 3 مدل براي خريد لپ تاپ گير كردم لطفا اگه ميشه كمك كنيد تا بتونم بهترين مدل رو انتخاب كنم...؟

كاربرد هايي هم كه دارم بيشر براي فيلم ديدن ( كيفيت تصوير برام مهمه) و تا حدودي بازي اونم نه بازي هاي خيلي سنگين مثلا gta يا pes از اين جور چيزا بازي مينكم....

دوستان هركي سر رشته اي داره لصفا بگه كه فلان مدل چه مزيتي نسبت به اونيكي مدل داره....

پيشاپيش ممنون:n16:

1: asus k55vd
2: hp 4540s
3: lenovo z500

حدود قيمت هم اگه دارين ممنون ميشم بگين.....:n12:

يه سوال ديگه هم دارم اونم اينه كه آيا كار درستيه كه الان لپ تاپ بخرم ويا اينكه مثلا 6 7 ماه صبر كنم اولترا بوك بگيرم؟؟؟؟؟

Dr.know
10-04-2013, 09:28

من بين 3 مدل براي خريد لپ تاپ گير كردم لطفا اگه ميشه كمك كنيد تا بتونم بهترين مدل رو انتخاب كنم...؟

كاربرد هايي هم كه دارم بيشر براي فيمل ديدن ( كيفيت تصوير برام مهمه) و تا حدودي بازي اونم نه بازي هاي خيلي سنگين مثلا gta يا pes از اين جور چيزا بازي مينكم....

دوستان هركي سر رشته اي داره لصفا بگه كه فلان مدل چه مزيتي نسبت به اونيكي مدل داره....

حود قيمت هم اگه دارين ممنون ميشم بگين.....:n12:

يه سوال ديگه هم دارم اونم اينه كه آيا كار درستيه كه الان لپ تاپ بخرم ويا اينكه مثلا 6 7 ماه صبر كنم اولترا بوك بگيرم؟؟؟؟؟
اول سوال دومت رو جواب می دم آره بزار 6 یا 7 ماه دیگه که قیمتا دو برار شد بگیر . پسر خوب دیروز 200 تومن دلار گرون شد هر لب تاب 70 و 80 تومن رفت روش ..
از بین این سه مدل
زی 500 از همه بهتره !!

MANCHESTERUNITED
10-04-2013, 10:36
با سلام.بین z500 و E 530 کدوم بهتره؟شنیدم که E530 کیفیت ساخت خوبی داره ولی اسپیکرش ضعیفه.یه مقایسه کلی بین این دو به نفع کدوم یکی تموم میشه؟

h-blade
10-04-2013, 11:54

كاربرد هايي هم كه دارم بيشر براي فيلم ديدن ( كيفيت تصوير برام مهمه) و تا حدودي بازي اونم نه بازي هاي خيلي سنگين مثلا gta يا pes از اين جور چيزا بازي مينكم....

اول سوال دومت رو جواب می دم آره بزار 6 یا 7 ماه دیگه که قیمتا دو برار شد بگیر . پسر خوب دیروز 200 تومن دلار گرون شد هر لب تاب 70 و 80 تومن رفت روش ..
از بین این سه مدل
زی 500 از همه بهتره !!

1: تشكر ميكنم از جوابي كه دادين
2: اگه نظرتون روي z500 ممنون ميشم بگين چرا از اون دو مدل ديگر بهتره؟
3: 6 7 ماه ديگه قيمت ها دو برابر نميشه ولي هر چقدر هم كه بياد بالا اون موقع شما به جاي لپ تاپ يه اولترا بوك شيك داريد.

h-blade
10-04-2013, 21:43
چه سوت و كوره اين جا ؟ :n03::n03::n03:

راستي ارزش داره از يه گرافيك 610 100 تومان بيشتر بدي 630 بگيري؟

چقدر 610 با 630 فرق داره؟؟؟

يا مثلا 2 گيگ رم ارزش 200 تومان هزينه بيشتر رو داره؟

kiuq
11-04-2013, 01:45

100 % نه ولی خب باید کل کانفیگ رو ببینی چون معمولا کاستوم میکنن هارد و رم و بیشتر میکنن مزین میکنن :دی

اره حتما ارزش داره . .

باید ببینی الان نیاز داری یا نه . .
اگه نیاز داری حتما بگیر تو ایران احتمال بالا رفتن خیلی بیشتر تا بقیه احتمالات :n06:

hamid_IT63
13-04-2013, 13:35

ببین هر سه این مدلها جزء مدلهای خوب بازار هستن توی این رنج قیمت .
ولی من خودم asus و hp رو بیشتر ترجیح میدم چون جزء برندهای معتبریه که سالهاس امتحان خودشو پس داده .
تعریف k55vd رو زیاد شنیدم ولی برحسب کاربردی که دوستام خواستن تا حالا پیش نیومده این مدلو براشون بخرم . چندین مورد 4540 خریدم و بچه ها راضی بودن . واسه همین در مورد کیفیت و دوام 4540 میتونم بهت کاملا" دلگرمی بدم که اکیه .

Thor God
13-04-2013, 21:56

سلام

این سه مدلی که گفتی به ترتیب :
z500
4540
k55vd

من پیشنهاد میدم بین اینها از z500 به دلیل طراحی و کیبرد خوب و گرافیک قوی بیشتر خوشم میاد حدود قیمت هم جدیدا نگرفتم ولی باید همین حدودای ۲و ۳۰۰ یا ۴۰۰ باشه

چه سوت و كوره اين جا ؟ :n03::n03::n03:

چقدر 610 با 630 فرق داره؟؟؟

واسه چی سوتو و کوره ؟ آخه یه سوالو ۱۰۰ بار پرسیدن بچه ها دیگه حس ندارن توضیح بدن ...

قطعا ارزششو داره ۶۳۰ خیلی از ۶۱۰ سرتره ۶۱۰ در حده گرافیک آنبرده محسوب میشه و از دایرکت ۱۱ هم پشتیبانی نمیکنه که این یعنی فاجعه ... اما ۶۳۰ خیلی به روز تره

باید نصبت به سایر قطعات نظر داد

h-blade
14-04-2013, 14:41
دست همه دوستان محترم درد نکنه. و شرمنده اگه سوال تکراری بود ولی بلاخره تصمیم گرفتم که ایسوس بردارم ولی به مشکل خوردم.....

به اطلاعتون میرسونم باز این بد شانسی کار داد دست ما طی چند روز گذشته که دنبال k55 سفید میگشتم متوجه شدم که تو بازار نایاب شده و تعداد کمی از فروشندگان هم که داشتند با قیمت نجومیه تقریبا 2600 میفروختن در حالی که قیمت رنگ های دیگه این سری حدودا طرفای 2350 بود.....

البته با وجود اینکه بنده شهرستان هستم و از بازار تهران بیخبرم اومدم تا چند سوال دیگر از خدمت دوستان محترم بپرسم....

1: من چند روز قبل از عید تهران بودم و اون موقع ویترین مغازه ها پر بود ار k55 سفید ولی الان تک و توک پیدا میشه خواستم بدونم اگه صبر کنم ممکنه سفید تو بازار زیاد بشه و قیمتش هم قیمت بقیه رنگ هاش بشه یا همین وضع کنونی ادامه داره؟

2: آیا خریدن از سایت کار درستیه؟ اگه درسته چند سایته معتبر به بنده معرفی بفرمایید.

3: برام جالب بود که قیمت یه مدل با رم 6 فقط 60 تومان از همون مدل با رم 4 گرون تر بود به نظرتون مشکوک نیست...

4: اگه بازار بهتر نشه باید به سمت اچ پی یا لنووو متمایل بشم ولی تنها مشکل من اینه که تعدای از کاربرانی که با 4540 کار کرده بودن با سویچ گرافیکش مشکل داشتن و البته سوال دیگه ای که برام پیش اومد اینه که 610 جیفورس بهتره یا 7650 ای ام دی

5: کیفیت تصویر کدوم یک از این سه مدل بهتره؟ ( اصلی ترین نیاز من بعد از زیبایی همین کیفیت تصویر هست)

6: از بین این سه مدل کدوم سگ جون تره چون من زیاد باهاش کار میکنم و میخوام جای پی سی رو برام بگیره و ساعات زیادی روشن باشه بدون اتصال باطری؟؟؟

پ.ن : متوجه شدم مدل k55 vm با گرافیک 630 دچار مشکلات فراوانیه و به همین دلیل فقط مدل vd با گرافیک 610 باقی میمونه

اینم یه شمای کلی از بازار:

k55 قیمت همه رنگ ها به جز سفید با کانفیگ ci5 4or6 750gig 610 بین 2350 تا 2500
4540s با کانفیگ ci5 6 640gig ati 7650 بین 2150 تا 2350

ایسوس هم رنگ سفید بسیار نایاب قرمز بسیار فراوان آبی متوسط قهوه ای متوسط