مشاهده نسخه کامل
: یه نوستالوژی و یه سوال که همچنان ذهنم رو درگیر کرده
sinasignal
10-04-2013, 02:26
قطعا همه شما میکرو و سگا و... داشتید...
اینو یادتونه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه اون وقتا تفگش رو باز کردم یه دیود توش دیدم و جلوش یه عدسی (و بورود آی سی های مربوطه..) بود .
حالا سوالم اینه که این چطوری کار میکرد ؟ تلویزیون که فقط یه لامپ تصویر ساده بود...
پیش خودم فکر کردم شاید تفگه اون اردکهارو شناسایی (از روی تصویر ) میکنه و نه تلویزیون تنفگ رو (قطعا هم همینطوره) .
ولی نوکش دیود بود دیود که قابلیت دریافت نداره ! قضیه چیه یکی منو روشن کنه
با عرض پوزش اگه محل مناسب تری واسه این سوالم هست لطف کنید منتقل کنید:»
moltendo
09-05-2013, 22:26
The "light gun" is named because it uses light as its method of detecting where on screen the user is targeting. The name leads one to believe that the gun itself emits a beam of light, but in fact most light guns actually receive light through a photodiode ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) in the gun barrel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
There are two versions of this technique that are commonly used, but the concept is the same: when the trigger of the gun is pulled, the screen is blanked out to black, and the diode ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) begins reception. All or part of the screen is painted white in a way that allows the computer to judge where the gun is pointing, based on when the diode detects light. The user of the light gun notices little or nothing, because the period in which the screen is blank is usually only a fraction of a second (see persistence of vision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
برای اطلاع بیشتر مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم متوجه نشدید میتونم بهتون توضیح بدم.
Drug Man
10-05-2013, 00:47
قطعا همه شما میکرو و سگا و... داشتید...
اینو یادتونه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه اون وقتا تفگش رو باز کردم یه دیود توش دیدم و جلوش یه عدسی (و بورود آی سی های مربوطه..) بود .
حالا سوالم اینه که این چطوری کار میکرد ؟ تلویزیون که فقط یه لامپ تصویر ساده بود...
پیش خودم فکر کردم شاید تفگه اون اردکهارو شناسایی (از روی تصویر ) میکنه و نه تلویزیون تنفگ رو (قطعا هم همینطوره) .
با عرض پوزش اگه محل مناسب تری واسه این سوالم هست لطف کنید منتقل کنید:»
اون دیود دقیقا مث دیود کنرتل تلویزویون عمل میکنه من یادمه حتی اون تفنگ رو بالا هم میگرفتم اردک رو میزد
moltendo
10-05-2013, 05:55
اون دیود دقیقا مث دیود کنرتل تلویزویون عمل میکنه من یادمه حتی اون تفنگ رو بالا هم میگرفتم اردک رو میزد
نه دیگه متوجه نشدید اتفاقا دقیق بودن بازی همه رو متعجب کرده بود اینو وقتی که سرعت اردکا بالا میرفت متوجه می شدین
توضیح : وقتی ماشه ی تفنگو فشار میدین تفنگ با سیگنالی که به دستگاه میده ، باعث میشه که دستگاه لحظه ای تصویر تلویزیون رو سیاه کنه و فقط قسمتی که اردکا بودنو روشن نگه داره . حالا نوبت دیوده که با تشخیص مکانی که به اون نشونه رفته و تمییزش از نور و عدم نور در اون مکان ، این اجازه رو به دستگاه بده که بفهمه ما به کجای TV تفنگو نشونه گرفتیم به اردک یا غیر اردک.
sinasignal
26-05-2013, 01:46
ممنون از توجه و پاسختون.
خب تا اینجا همون فرض خودم صدق کرد
ولی جواب سوال چی؟
دیود قابلیت دریافت داره مگه؟(که اردک /یا بقول شما نقطه روشن- رو توی تصویر می بینه)
ممنون از توجه و پاسختون.
خب تا اینجا همون فرض خودم صدق کرد
ولی جواب سوال چی؟
دیود قابلیت دریافت داره مگه؟(که اردک /یا بقول شما نقطه روشن- رو توی تصویر می بینه)
اگه فتو دیود باشه قابلیت دریافت داره!
فکر کنم به این صورت باشه که اگه دیود نقطه روشن صفحه ، جایی که اردک هست رو ببینه یعنی شما درست نشانه رفتی و دیود عمل میکنه! ( دوستمون هم که به طور کامل تو پست بالا توضیح داده )
sinasignal
26-05-2013, 12:11
اگه فتو دیود باشه قابلیت دریافت داره!
ممنون...
فکر کنم به این صورت باشه که اگه دیود نقطه روشن صفحه ، جایی که اردک هست رو ببینه یعنی شما درست نشانه رفتی و دیود عمل میکنه! ( دوستمون هم که به طور کامل تو پست بالا توضیح داده )
دقیقا همینطوره. تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.