مشاهده نسخه کامل
: قویترین قرص یا کپسول آهن
البته نمیدونم به صورت کپسول موجود هست یا نه !
قویترینشو میخام + چه موقع مصرف بشه ؟؟!
Drug Man
10-04-2013, 12:27
البته نمیدونم به صورت کپسول موجود هست یا نه !
قویترینشو میخام + چه موقع مصرف بشه ؟؟!
دوست عزیز تجویز دارو برخلاف قوانین این فاروم هست
مصرف سرخود قرص آهن به هیچ وجه توصیه نمیشه چون مصرف زیادش خطر داره برای سلامتی
نمیخاستم زیاد مصرف کنم در حد 3-4 روز نهایت یه هفته!
اگه میدونی که نام ببر... :n16:
Drug Man
10-04-2013, 19:26
نمیخاستم زیاد مصرف کنم در حد 3-4 روز نهایت یه هفته!
اگه میدونی که نام ببر... :n16:
ببین دوست عزیز من نگران سلامتی شما هستم وگرنه راحت میتونم اسم چندتا مکمل اهن رو بهتون بدم ولی شما بهتره اول مطمعن بشین بدنتون کمبود آهن داره بعد اقدام کنین
شما چه علایمی دارین که میگین آهن بدنتون کمه؟
ببین دوست عزیز من نگران سلامتی شما هستم وگرنه راحت میتونم اسم چندتا مکمل اهن رو بهتون بدم ولی شما بهتره اول مطمعن بشین بدنتون کمبود آهن داره بعد اقدام کنین
شما چه علایمی دارین که میگین آهن بدنتون کمه؟
ای بابا ، نخاستیم اصن!:n02:
i3eta عزیز...دوستمون درست میگن.....اول باید تشخیص داده بشه که شما دچار کم خونی هستین و بعد شروع به مصرف
دارو کنین....
هم به صورت کپسول هست و هم به صورت قرص ......
بهترین زمان مصرف شب قبل از خواب ...و برای جذب بهتر اگر با ویتامین C مصرف بشه خیلی خوبه......از مصرف آهن با کلسیم خودداری بشه
چون کلسیم مانع جذب آهن میشه.....
اگر برید داروخانه و سوالتون رو بپرسین راهنماییتون میکنن...ولی بهتر با تشخیص پزشک تجویز بشه....
عجب!:n02:
واسه امشب مشق چی بنویسم ؟!
بابا یه قرص آهن که این همه بحس رو نداره.
منکه بیخیال شدم!
بگذریم...
از هماتنیک قویتر هم هست ؟؟!
supermax15
10-04-2013, 23:19
نظرتون در مورد فیفول چی هست>؟
بهترین مکمل اهن موجود در بازار ایران و جزو بهترین مکمل های بازار دنیا Natures Gifts Better Ferro میباشد...
کلا این برند بی نظیره همه ی محصولاتش و با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز دنیا ساخته میشه...
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
دوستان عزیزی لطف داشتن و این صحبت من رو تبلیغ قلمداد کردن!!!
بابا...!!به خدا 3 سال گذشت از زمانی که من یکی از کسانی بودم که این برند رو وارد بازار میکردم و بعد از اوضاع وحشتناک بازار دارو به خدا 3 ساله من هیچ نقشی در واردات این برند ندارم!!!
میتونید به سایت KishVitamin سری بزنید و ببینید اوضاع از چه قراره...
در ضمن...اون موقع هم به پیشنهاد یکی از دوستانی که 2 سال بود این برند رو وارد کشور کرده بود و به خاطر علاقه ای که به این برند داشتم و از تا حدود زیادی از نزدیک شاهد نحوه ی تولید محصولات این شرکت بودم وارد این کار شدم.!!!
دوست عزیزی که میگفتی لطف کردم و بهت پیغام خصوصی دادم تا کسی از موضوع مطلع نشه!!
مگه من کار خلافی داشتم میکردم؟؟؟یا الان کردم؟؟؟؟؟ :n08::n08::n08::n08:
کسانی که دستی در کار دارند خودشون میدونند برند Natures Gifts جز محدود برند های خوب بازار دارویی داخل کشوره!!!
بله!!!
محدود برند خوب بازار ایرانه!!!
و با آشغال های مثل Natures Made و Health Burth و .... که چون لقب مکمل خارجی رو یدک میکشند و تو ایران بی نظیر دارند میفروشند ولی تو کشور خودشون جزو برند های چیپ به حساب میان و فقط مختص جهان سوم هستند قابل مقایسه نیس!!!!!
علاقه ای هم به این ندارم که واسه کمک به یه دوست؛زندگی شخصیم به وسط کشیده بشه!
این پست هم واسه این بود بدونید که هیچ مشکلی در پست بالایی من نبوده و خرید یک محصول حتی مرتبط به شخص بنده؛هیچ فرقی در دخل شبانه ی من ایجاد نمیکنه عزیز دل !!! :n22::n22:
همین که از وقتم میذارم و سعی دارم به دوستان کمکی کرده باشم فکر میکنم کافی باشه و دیگه خواهشا زندگی شخصی ما رو وسط نکشید....
با تشکر از اون آقای بزرگوار که پدر ما رو تو این 2 روز در اورد بعد از پست بالا!!!! :n27::n02:
و امیدوارم این پست پایانی باشه واسه مسخره بازی هایی که دوستان برای من 10 ها بار به شکل های مختلف به راه انداختن و هر بار به یک شکل...!!!(بماند مشکلاتی که به خاطر یوزرم برام وجود اومده بار ها و دوستان زیادی هم از این موضوع مطلع هستند)
هدف من و دیگر دوستان فکر نمیکنم بتونه چیزی جز یک کمک دوستان هم نوع در حد توان باشه!!...!!
میتونه؟
دوستان کم لطفی میکنن.......
سورنا جان و همین طور بقیه ی دوستان فقط قصدشون کمک کردن هست..همین.....نه نفعی از این کار میبرن...نه چیزه دیگه ای.....
تو این انجمن هدف فقط کمک هست......
سورنا عزیز پزشک هستن.....بهتر میدونن که کدوم برند و همین طور کدوم دارو تاثیر بیشتری داره..قصدشون تبلیغ نیست...
حالا مگه چی شده که معرفی یه قرص آهن این همه سرصدا کرده؟!:n02:
هیچی عزیز....
شما به جوابت فکر کنم رسیدی...
مسائل فرعی رو بیخیال...!! :n02:
زیاد ذهنت رو درگیر نکن برادر...! :n09:
سلام دوستان عزیز
برای کم خونی فوق العاده پایین
در حدی که خون روی 7.8 هست دکتر تجویز ایروویت یا فیفول کرده
گفته اگه میتونید داروهای خارجی دیگه ای هم هست از داروخانه ها بگیرید
چون بیمه نیستن نیازی نیست دیگه مراجعه کنید.
حالا میخوام ببینم بهترین مورد این داروها کدوم هست
یک ماهه دارو آیروویت استفاده میکنم
سه چهار روز دیگه کپسول ها تموم میشن
از متخصصین میخوام جایگزین خوبی بهم معرفی کنن
سلام دوستان عزیز
برای کم خونی فوق العاده پایین
در حدی که خون روی 7.8 هست دکتر تجویز ایروویت یا فیفول کرده
گفته اگه میتونید داروهای خارجی دیگه ای هم هست از داروخانه ها بگیرید
چون بیمه نیستن نیازی نیست دیگه مراجعه کنید.
حالا میخوام ببینم بهترین مورد این داروها کدوم هست
یک ماهه دارو آیروویت استفاده میکنم
سه چهار روز دیگه کپسول ها تموم میشن
از متخصصین میخوام جایگزین خوبی بهم معرفی کنن
1- اگر این کم خونی مربوط یه یک خانم ر سنین باروری باشه که مساله ای نیست و کم خونی فقر آهن در این افراد بسیار زیاد مشاهده میشه که بدون هیچ نگرانی درمان رو انجام میدیم؛اما اگه مربوط به یک آقا باشه حتما و حتما بررسی های بیماری های زمینه ای لازم هست و به همین راحتی نمیشه ازش گذشت
2-این دو دارویی که گفتید 150 میلی گرم فرووس سولفات و 500 میکروگرم فولیک اسید داره ؛ و معمولا به خاطر وجود فولیک اسید محصولی هست که بیشتر برای زنان باردار استفاده میشه....البته اگر پزشک بخواد همزمان غیر از آهن به بیمار فولیک اسید هم بده میشه از این محصولات استفاده کزد و اصلا مشکلی وجود نداره
3- ترکیبات آهن به سه صورت هستند:
Ferrous fumarate — 106 mg elemental iron
Ferrous sulfate — 65 mg elemental iron
Ferrous gluconate — 28 to 36 mg iron/tablet
که هیچ تفاوت خاصی در درمان ندارند و فقط مقدار آهن المنتال در هر قرص تفاوت داره
برای درمان فقر آهن باید 150 تا 200 میلی گرم آهن المنتال تجویز بشه که این میتونه به راحتی با مصرف 3 قرص فرووس سولفات که ارزان و دردسترس هست تامین بشه
و برای پیشگیری و ادامه درمان جهت تکمیل ذخایر آهن هم روزانه یک قرص فرروس سولفات برای چند ماه کفایت میکنه
البته قطعا کیفیت محصولات خارجی بهتر از ایرانی هست و این کپسول های ژلاتینی بهتر در سیستم گوارش تحمل میشن.....اما اصراری به مصرف داروی خارجی وجود نداره
چون چیزی که لازم هست مقدار آهن المنتالی هست که باید به بدن برسه که این با قرص یا محصولات تجاری تامین میشه
البته آهن المنتال این دو محصول اندکی کمتر از قرص فرروس سولفات هست که اهمتی نداره
بیشتر این محصولات برای راحتی مصرف تجویز میشن.....مثلا شربت های آهن خارجی طعم بهتری دارن و اطفال بهتر مصرف میکنن یا ترکیبات فرروس فومارات آهن المنتال بیشتری دارن و تعداد مصرف اون ها در روز کمتر هست
***پس اگه بخواین نظر من رو بدونین هر محصولی رو که استفاده کنین فرقی نداره چه قرص فرروس سولفات و چه انواع خارجی اما در مورد دو دارویی که گفتید من بیشتر تجویر فیفول رو مشاهده کردم
****فولیک اسید رو هم میتونین با قرص های 1 میلی گرمی تامین کنید گرچه به غیر از خانم های حامله در سایر کم خونی ها نیازی به تجویز اون نیست مگر کم خونی تالاسمی ماژور که باید قرص 5 میلی گرمی مصرف کنن.......برای تالاسمی مینور هم قرص 1 میلی گرمی تجویز میشه اما ضرورتی خاصی نداره و عمل درمانی مثبتی انجام نمیده
4- در مورد بیمه باید به عرضتون برسونم که طبق قانون هیچ شهروند ایرانی نباید بدون دفترچه بیمه باشه و این پذیرفته نیست....شما اگر شهروند ایران باشین و از طرف کارفرما بیمه نشده اید یا امکان بیمه خویش فرما ندارید میتونین با مراجعه به سازمان بیمه سلامت به صورت رایگان دفترچه بیمه همگانی سلامت دریافت کنید که حداقل خدمات حداقلی بیمه رو داشته باشید
.................................................. .................................................. ..............................
.................................................. .................................................. ..............................
چند نکته در مورد مصرف آهن:
1- عوارض اصلی این دارو عوارض گوارشی مثل دردشکمی،یبوست،حالت تهوع هست
2-بهتر هست با چای و قهوه و مواد لبنی همزمان مصرف نشه که جذب اون رو کاهش میده
3-مصرف گوشت قرمز همزمان با قرص آهن جذب آهن قرص رو بیشتر میکنه
1- اگر این کم خونی مربوط یه یک خانم ر سنین باروری باشه که مساله ای نیست و کم خونی فقر آهن در این افراد بسیار زیاد مشاهده میشه که بدون هیچ نگرانی درمان رو انجام میدیم؛اما اگه مربوط به یک آقا باشه حتما و حتما بررسی های بیماری های زمینه ای لازم هست و به همین راحتی نمیشه ازش گذشت
2-این دو دارویی که گفتید 150 میلی گرم فرووس سولفات و 500 میکروگرم فولیک اسید داره ؛ و معمولا به خاطر وجود فولیک اسید محصولی هست که بیشتر برای زنان باردار استفاده میشه....البته اگر پزشک بخواد همزمان غیر از آهن به بیمار فولیک اسید هم بده میشه از این محصولات استفاده کزد و اصلا مشکلی وجود نداره
3- ترکیبات آهن به سه صورت هستند:
Ferrous fumarate — 106 mg elemental iron
Ferrous sulfate — 65 mg elemental iron
Ferrous gluconate — 28 to 36 mg iron/tablet
که هیچ تفاوت خاصی در درمان ندارند و فقط مقدار آهن المنتال در هر قرص تفاوت داره
برای درمان فقر آهن باید 150 تا 200 میلی گرم آهن المنتال تجویز بشه که این میتونه به راحتی با مصرف 3 قرص فرووس سولفات که ارزان و دردسترس هست تامین بشه
و برای پیشگیری و ادامه درمان جهت تکمیل ذخایر آهن هم روزانه یک قرص فرروس سولفات برای چند ماه کفایت میکنه
البته قطعا کیفیت محصولات خارجی بهتر از ایرانی هست و این کپسول های ژلاتینی بهتر در سیستم گوارش تحمل میشن.....اما اصراری به مصرف داروی خارجی وجود نداره
چون چیزی که لازم هست مقدار آهن المنتالی هست که باید به بدن برسه که این با قرص یا محصولات تجاری تامین میشه
البته آهن المنتال این دو محصول اندکی کمتر از قرص فرروس سولفات هست که اهمتی نداره
بیشتر این محصولات برای راحتی مصرف تجویز میشن.....مثلا شربت های آهن خارجی طعم بهتری دارن و اطفال بهتر مصرف میکنن یا ترکیبات فرروس فومارات آهن المنتال بیشتری دارن و تعداد مصرف اون ها در روز کمتر هست
***پس اگه بخواین نظر من رو بدونین هر محصولی رو که استفاده کنین فرقی نداره چه قرص فرروس سولفات و چه انواع خارجی اما در مورد دو دارویی که گفتید من بیشتر تجویر فیفول رو مشاهده کردم
****فولیک اسید رو هم میتونین با قرص های 1 میلی گرمی تامین کنید گرچه به غیر از خانم های حامله در سایر کم خونی ها نیازی به تجویز اون نیست مگر کم خونی تالاسمی ماژور که باید قرص 5 میلی گرمی مصرف کنن.......برای تالاسمی مینور هم قرص 1 میلی گرمی تجویز میشه اما ضرورتی خاصی نداره و عمل درمانی مثبتی انجام نمیده
4- در مورد بیمه باید به عرضتون برسونم که طبق قانون هیچ شهروند ایرانی نباید بدون دفترچه بیمه باشه و این پذیرفته نیست....شما اگر شهروند ایران باشین و از طرف کارفرما بیمه نشده اید یا امکان بیمه خویش فرما ندارید میتونین با مراجعه به سازمان بیمه سلامت به صورت رایگان دفترچه بیمه همگانی سلامت دریافت کنید که حداقل خدمات حداقلی بیمه رو داشته باشید
چند نکته در مورد مصرف آهن:
1- عوارض اصلی این دارو عوارض گوارشی مثل دردشکمی،یبوست،حالت تهوع هست
2-بهتر هست با چای و قهوه و مواد لبنی همزمان مصرف نشه که جذب اون رو کاهش میده
3-مصرف گوشت قرمز همزمان با قرص آهن جذب آهن قرص رو بیشتر میکنه
ممنون از پاسخ کامل تون
دارو برای خودم هست، یه پسر 28 ساله
از کپسولها کدوم رو مصرف کنم که ترکیبی هستن؟ که دیگه مجبور نباشم قرص آهن جدا و فروس سولفات جدا مصرف کنم؟
ضمنا اینی که فرمودین فولیک اسید داره ممکنه برای من مناسب نباشه؟
ممنون
اگه شما پسر هستید حتما باید در بررسی اولیه به غیر از آزمایشات مربوط به فقرآهن سایر بررسی ها هم انجام شده باشه
چون در یک آقای جوان علت فقر آهن باید مشخص بشه......گمان نمیکنم مشکل تغذیه ای اینقدر زیاد بوده باشه که هموگلوبینتون 7.8 شده باشه
بیشترین علت هم خونریزی از زخم های گوارشی هست
من اگه مراجعه کننده ای مثل شما داشته باشم ابتدا یک تست خون مخفی مدفوع براش درخواست میکنم و به متخصص داخلی ارجاعش میدم
حالا اگه تشخیص به صورت کامل مشخص شده جای نگرانی نیست
عرض کردم اصولا درمان کم خونی فقر آهن جایگزینی آهن هست
فولیک اسید قسمتی از درمان تالاسمی ماژور هست....تالاسمی مینور هم نیازی به مصرف مکمل فولیک اسید ندارن چون افزایش نیازشون به فولیک اسید به حدی نیست که از طریق تغذیه تامین نشه و نیاز به مکمل پیدا کنن.....هرچند تنها دارویی که میشه برای این کم خونی تجویز کرد همین فولیک اسید هست
حالا شما دارویی مصرف کنید که فولیک اسید داشته باشه یا نه مساله ای نیست و برای شما ضرری نخواهد داشت
در مورد دو دارو از نظر مقدار آهن و فولیک اسید مثل هم هستند و هردو از شرکت های معتبر و با کیفیت...مصرف هر کدومشون تفاوتی نداره
اما بنظر من اگه بررسی های اولیه و تشخیص علت برای شما صورت نگرفته بعد از بیمه کردن به یک متخصص داخلی مراجعه کنید
اگر هم که تشخیص دارید و علت مشخص هست طبق گفته پزشکتون عمل کنید و هر نوع ترکیب دارویی رو که مناسب تر میدونید انتخاب کنید
اما اگه میخواین بین این دو یکی رو پیشنهاد بدم فیفول نظر من هست
بنده 2 سالی هست که تصادف کردم و ضربه مغزی شدم
و بدنبال اون فلج شدم
و کلا ضعف بدنی و ... هم گرفتم دیگه
پزشک متخصص دارو رو نوشتن
و البته متخصص جراحی مغز و اعصاب منو فرستادن متخصص داخلی که این رو گفتن
حالا موندم چرا بهبودی پیش نیومده بعد از یک ماه مصرف
خودم دوس دارم قویترین داروی ممکن رو پیداکنم، البته دکتر هم همین رو گفت ولی داروخونه ها راهنمایی نمیکنن
خیلی متاسف شدم
بنظر من اول از همه مشکلات دستگاه گوارش مطرح هست؟ میتونه حاصل از جراحی باشه،یا زخم گوارشی که در اثر استرس زیاد بوجود اومده باشه
اگر تغذیه مناسب رو دارید باید بدنبال علت ایجاد کم خونی بگردید که چرا بهبودی بوجود نیامده
اما اگه هبودی پیدا کردید میتونین به تشخیص پزشک مطمئن باشید
بنظر من مراجعه به فوق تخصص خون یا فوق تخصص گوارش میتونه مفید باشه
در مورد دارو با توجه به این شرایط فیفول خوب هست......چون در نهایت تمام این ترکیبات مقدار مساوی آهن دارند
البته ترکیبات فرروس فومارات مقدار بیشتری آهن دارند که البته در مصرف روزانه تفاوت خاصی نمیکنه
در مورد بیمه دقیق اطلاع ندارم اما بگمانم میتونین بیمه های خاص رو با توجه به مشکلتون تهیه کنید
خیلی متاسف شدم
بنظر من اول از همه مشکلات دستگاه گوارش مطرح هست؟ میتونه حاصل از جراحی باشه،یا زخم گوارشی که در اثر استرس زیاد بوجود اومده باشه
اگر تغذیه مناسب رو دارید باید بدنبال علت ایجاد کم خونی بگردید که چرا بهبودی بوجود نیامده
اما اگه هبودی پیدا کردید میتونین به تشخیص پزشک مطمئن باشید
بنظر من مراجعه به فوق تخصص خون یا فوق تخصص گوارش میتونه مفید باشه
در مورد دارو با توجه به این شرایط فیفول خوب هست......چون در نهایت تمام این ترکیبات مقدار مساوی آهن دارند
البته ترکیبات فرروس فومارات مقدار بیشتری آهن دارند که البته در مصرف روزانه تفاوت خاصی نمیکنه
در مورد بیمه دقیق اطلاع ندارم اما بگمانم میتونین بیمه های خاص رو با توجه به مشکلتون تهیه کنید
ممنون
متاسفانه بخاطر وضعیتم زیاد نمیتونن ببرن و بیارنم
توی شهر و استان ما احتمالا متخصص خون وجود نداره
فروس فومارت رو هرچی سرچ کردم توی اینترنت پیدا نکردم
اگه امکان داره فرقش رو با فیفول یا آیروویت بگین ممنون میشم
بیمه هم فقط بیمه سلامت شدم و 90درصد هزینه ها و پزشکها با داروها و MRI ها و ... آزاد حساب میشن و بیمه تقبل نمیکنه/
فرووس فومارات هر قرصش مقدار بیشتری آهن المنتال داره تقریبا 105 میلی گرم ؛در حالی که قرص فرروس سولفات 65 میلی گرم و این ایروویت و فیفول 47 میلی گرم
که البته فرق چندانی نمیکنه اگر بخواین به عنوان تکمیل ذخایر آهن و روزی یکی استفاده کنید
در ضمن شاید واقعا هموگلوبین شما اصلاح شده باشه با مقدار مصرفی که تا الان داشتید
و ضعف و...... به علت شرایط کلی مشکلتون ایجاد شده باشه
بلی حق با شماست....متاسفانه بیمه ها بخصوص بیمه سلامت چندان کمکی به بیمار نمیکنن....البته هزینه های بستری رو کاهش میدن(90%)
اما به گمانم بشه برای شرایط شما دفترچه خاص گرفت....چون برای بیماران سرطانی رو میدونم که میشه
بنظرم یک پیگیری بکنید بد نباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.