dezmond1476
09-04-2013, 19:56
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
طی چند روز گذشته مشکل عجیبی برای سیستم من پیش اومده که به شدت رو اعصابمه :n28:
سیستم موقع گیمینگ بعد از یه مدت کوتاه(10 - 15 ) شروع به لگ(تیک) ناگهانی می کنه یعنی یه لحظه لگ میشه و دوباره روون میشه یه مدت که میگذره لگ بیشتر میشه تا جایی که دیگه اصلا نمیشه بازی کرد و CPU Usage میچسبه به سقف (100 %)
همه ی بازیها اینطوریه و هر چی بازی سنگین تر باشه لگش بیشتر میشه مثلا قبلا BF3 مشکلی نداشت ولی بعد این اتفاق به سختی میشه بازی کرد
این مشکل قبلا وجود نداشت و به یکباره اینطوری شد و تا جایی که یادمه منم هیچ تغییر خاصی در سیستم ایجاد نکرده بودم
و اما روشهایی که خودم واسه برطرف کردن مشکل امتحان کردم:
اول حدس زدم شاید ویروس باشه ولی با چندین انتی ویروس مختلف اسکن کردم و چیزی پیدا نکرد
بعد گفتم شاید از پاور باشه پاورو عوض کردم فرقی نکرد
دمای CPU و سایر قطعات کاملا نرماله بین 40 تا 60 پس از دما هم نیست
3بارهم ویدوز عوض کرم که دفعه ی اول تغییر محسوسی ایجاد شد و روون تر شد ولی بازم مثه اولش نشده و همچنان مشکل داره
همه ی داریور ها اعم از درایور VGA - Bios - Sound به روزه
کارت گرافیک و رم ها رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشتن
فقط CPU رو از رو سیستم باز نکردم حالا می خوام بدونم امکانش هست CPU کاراییش کم شده باشه یا نه؟
یه بار دیگه هم تاکید کنم قبلا این مشکل نبود و یه دفعه اینجوری شد
مشخصات سیستم:
Intel Core 2 Dou E4600 2.4 GHZ
Gaigabyte G31MS2C
4GB Ram DDR2
6850 Ati
580W Green
از دوستان متخصص ممنون میشم نظرشون بگن به این سیستم امیدی هست یا باید فکر یه سیستم جدید باشیم که اونم با این وضع بازار یه جور رویا محسوب میشه:n28:
طی چند روز گذشته مشکل عجیبی برای سیستم من پیش اومده که به شدت رو اعصابمه :n28:
سیستم موقع گیمینگ بعد از یه مدت کوتاه(10 - 15 ) شروع به لگ(تیک) ناگهانی می کنه یعنی یه لحظه لگ میشه و دوباره روون میشه یه مدت که میگذره لگ بیشتر میشه تا جایی که دیگه اصلا نمیشه بازی کرد و CPU Usage میچسبه به سقف (100 %)
همه ی بازیها اینطوریه و هر چی بازی سنگین تر باشه لگش بیشتر میشه مثلا قبلا BF3 مشکلی نداشت ولی بعد این اتفاق به سختی میشه بازی کرد
این مشکل قبلا وجود نداشت و به یکباره اینطوری شد و تا جایی که یادمه منم هیچ تغییر خاصی در سیستم ایجاد نکرده بودم
و اما روشهایی که خودم واسه برطرف کردن مشکل امتحان کردم:
اول حدس زدم شاید ویروس باشه ولی با چندین انتی ویروس مختلف اسکن کردم و چیزی پیدا نکرد
بعد گفتم شاید از پاور باشه پاورو عوض کردم فرقی نکرد
دمای CPU و سایر قطعات کاملا نرماله بین 40 تا 60 پس از دما هم نیست
3بارهم ویدوز عوض کرم که دفعه ی اول تغییر محسوسی ایجاد شد و روون تر شد ولی بازم مثه اولش نشده و همچنان مشکل داره
همه ی داریور ها اعم از درایور VGA - Bios - Sound به روزه
کارت گرافیک و رم ها رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشتن
فقط CPU رو از رو سیستم باز نکردم حالا می خوام بدونم امکانش هست CPU کاراییش کم شده باشه یا نه؟
یه بار دیگه هم تاکید کنم قبلا این مشکل نبود و یه دفعه اینجوری شد
مشخصات سیستم:
Intel Core 2 Dou E4600 2.4 GHZ
Gaigabyte G31MS2C
4GB Ram DDR2
6850 Ati
580W Green
از دوستان متخصص ممنون میشم نظرشون بگن به این سیستم امیدی هست یا باید فکر یه سیستم جدید باشیم که اونم با این وضع بازار یه جور رویا محسوب میشه:n28: