ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل آپدیت Bios در مادربورد گیگابایت!

Beta
08-04-2013, 23:24
میخام بایوس مادربوردمو آپدیت کنم با استفاده از نرم افزار BIOS@ ولی این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
20-05-2013, 14:02
احتمال زیاد مال خودش نیست آخرین برنامه @Bios هست؟
یک عکس از برنامه CPU Z بزار سربرگ مادربرد

Beta
20-05-2013, 19:23
احتمال زیاد مال خودش نیست آخرین برنامه @Bios هست؟
یک عکس از برنامه CPU Z بزار سربرگ مادربرد
آره آپدیت مال خودش نبود در صورتی که من مال خودشو دانلود کرده بودم...
از مدل مادربور من چند Ver هست که مال آخرین Verــشو دانلود کردم و آپدیت شد...
مرسی :n16:

panther99
21-06-2013, 12:11
دوستان منم ميخوام آپديت کنم مدل مادر بردم هم Gigabyte GA-P41-ES3G هست .از سايتش تو قسمت بايوس يه فايلي گرفتم که شکل 7 بود . ويندوزم 7 هست . اونو اکسترکت کردم ولي الان نميدونم چه فايلي رو بايد به @ BIOS بدم . کسي ميتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟ آخرين ورژن @ bios رو هم دارم . وقتي با نرم افزار بايوس خودش رو سيو کردم يه فايل به اسم bios.bin ذخيره کرد ولي الان تو فايلي که از سايت گيگا دانلود کردم همچين فايلي نيست !! ميشه کمک کنيد ....

EXTREME
21-06-2013, 13:15
دوستان منم ميخوام آپديت کنم مدل مادر بردم هم Gigabyte GA-P41-ES3G هست .از سايتش تو قسمت بايوس يه فايلي گرفتم که شکل 7 بود . ويندوزم 7 هست . اونو اکسترکت کردم ولي الان نميدونم چه فايلي رو بايد به @ BIOS بدم . کسي ميتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟ آخرين ورژن @ bios رو هم دارم . وقتي با نرم افزار بايوس خودش رو سيو کردم يه فايل به اسم bios.bin ذخيره کرد ولي الان تو فايلي که از سايت گيگا دانلود کردم همچين فايلي نيست !! ميشه کمک کنيد ....

شما اول از همه باید از سرور آسیا فایلتون رو دانلود کنید سپس یک فایل است که همون rom یا bin است مثلا یک فایل model.version به این فرمت است همون فایلی که هم اسم مدل مینتون است
از طریق نرم افزار فلش بایوس همون فایل رو brows کنید

panther99
21-06-2013, 23:02
چرا از سايت آسيا ؟؟؟؟؟؟؟ مگه با اروپا يا آمريکا فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟