مشاهده نسخه کامل
: خرید چهار قطعه (MB,CPU,VGA,RAM) با بودجه 600.000 تومان
با سلامبرای خرید چهار قطعه MB,CPU,VGA,RAM)) با بودجه 600 هزارتومان چه پیشنهادیمیدید؟
Ali*Reza
09-04-2013, 00:28
پیشنهاد من :
CPU : Intel Pentium G630 2.7GHz : 200.000
M.B : ASrock H61M-HVS : 160.000
RAM : Kingmax 2*2 1333 : 80.000
VGA : Sapphire 6450 1GB DDR3 : 160.000
All : 600.000
Hamed DC
09-04-2013, 13:40
با سلامبرای خرید چهار قطعه MB,CPU,VGA,RAM)) با بودجه 600 هزارتومان چه پیشنهادیمیدید؟
سلام دوست عزیز.
کاربردتون در چه زمینه هست؟؟؟
سلام دوست عزیز.کاربردتون در چه زمینه هست؟؟؟سلام برای اینترنت و مصارف خانگی
Ali*Reza
09-04-2013, 18:25
با توجه به اینکه کاربردتون عادی و خانگی هست ، پیشنهاد میکنم هزینه گرافیک رو روی پردازنده بزارین و پردازنده بهتری مثل Intel Pentium G860 با قیمت تقریبی 270 رو تهیه کنین و از گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنین.
Hamed DC
09-04-2013, 18:53
با توجه به اینکه کاربردتون عادی و خانگی هست ، پیشنهاد میکنم هزینه گرافیک رو روی پردازنده بزارین و پردازنده بهتری مثل Intel Pentium G860 با قیمت تقریبی 270 رو تهیه کنین و از گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنین.
پیشنهاد بسیار مناسبی هستش.
با تشکر از شما فرمودید از گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنم آیا بعدا میتونم ی کارت گرافیکی بگیرم از کارت گرافیکی استفاده کنم یا نه؟
Ali*Reza
09-04-2013, 21:37
با تشکر از شما فرمودید از گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنم آیا بعدا میتونم ی کارت گرافیکی بگیرم از کارت گرافیکی استفاده کنم یا نه؟
بله میتونین و مشکلی نخواهد بود.
ببخشید دوست عزیز این ASrock H61M-HVS اسلات pci نداره میشه ی مین بوردی که حداقل 2 تا اسلات pci داشته باشه رو معرفی کنید.
Ali*Reza
09-04-2013, 21:56
ببخشید دوست عزیز این ASrock H61M-HVS اسلات pci نداره میشه ی مین بوردی که حداقل 2 تا اسلات pci داشته باشه رو معرفی کنید.
با کمی هزینه بیشتر میتونین ASrock B75M-GL1155 رو با قیمت تقریبی 240 تهیه کنین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامببخشید دوست عزیز من این قطعاتی که شما معرفی کردید رو تو تهران نتونستم پیدا کنم شما جای خاصی رو سراغ دارید که بشه پیدا کرد؟
Ali*Reza
21-04-2013, 12:01
در تهران میتونین از پاساژ ایران تهیه کنین. در ضمن به خرید اینترنتی هم میتونین فکر کنین.
sezareta
25-04-2013, 11:17
سلام
دوستان منم دقیقا مثل دوستمون سعید قصد خرید دقیقا همین قطعات تا سقف 600 رو دارم
برای همین دیگه تاپیک جدیدی نزدم
کاربردم هم مهندسی هست یعنی باش بازی و حتی کار های گرافیکی نمیکنم بلکه اکثرا کارهای محاسباتی هستند
مثل نرم افزار مطلب و ......
لطف کنند یه سیستمی هم به من پیشنهاد بدند
راستی مینی که USB3 ساپورت کنه حداقل چند قیمته؟
و اگر احیانا باز هم بهم استفاده از CPU هایی که خودشون کارت گرافیک دارند رو پیشنهاد میدید لطفا یه مینی باشه که در آینده بتونم روش یه کارت گرافیک جداگانه نصب کنم
راستی اگر نیاز بود پاور سیستمم رو عوض کنم حداقل پاوری که برای همچین سیستمی نیاز داره رو بفرمایید چه مدلی و با چه قیمتی هست؟
لطفا یک بار یه سیستم تا سقف 600 با احتساب هزینه پاور و یه سیستم تا سقف 600 بدون احتساب هزینه پاور بفرمایید
با تشکر از دو دوست خوب علیرضا و حامد PC که همیشه توی این انجمن فعال هستند
Ali*Reza
25-04-2013, 11:57
سلام
دوستان منم دقیقا مثل دوستمون سعید قصد خرید دقیقا همین قطعات تا سقف 600 رو دارم
برای همین دیگه تاپیک جدیدی نزدم
کاربردم هم مهندسی هست یعنی باش بازی و حتی کار های گرافیکی نمیکنم بلکه اکثرا کارهای محاسباتی هستند
مثل نرم افزار مطلب و ......
لطف کنند یه سیستمی هم به من پیشنهاد بدند
راستی مینی که USB3 ساپورت کنه حداقل چند قیمته؟
و اگر احیانا باز هم بهم استفاده از CPU هایی که خودشون کارت گرافیک دارند رو پیشنهاد میدید لطفا یه مینی باشه که در آینده بتونم روش یه کارت گرافیک جداگانه نصب کنم
راستی اگر نیاز بود پاور سیستمم رو عوض کنم حداقل پاوری که برای همچین سیستمی نیاز داره رو بفرمایید چه مدلی و با چه قیمتی هست؟
لطفا یک بار یه سیستم تا سقف 600 با احتساب هزینه پاور و یه سیستم تا سقف 600 بدون احتساب هزینه پاور بفرمایید
با تشکر از دو دوست خوب علیرضا و حامد PC که همیشه توی این انجمن فعال هستند
دوست من لطف کنین برای حفظ نظم انجمن و جلوگیری از تداخل پستها تاپیک جدا بزنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.