ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز نشدن درایو های هارد

pharm
08-04-2013, 18:27
با سلام
من یه مدته یه مشکل سیستم پیدا کرده اینه که وقتی مثلا وقتی مثلا درایو D رو باز میکنم بعد یه مدت زیادی لود میشه و اطلاعاتش میاد و بعضی وقت ها هم اصلا نمیاد و سیستم کلا هنگ میکنه
با درایو ها ی دیگه هم همین مشکلو دارم بعضی وقت ها هم اگه شانس بیارم بیاد دوباره توی یه فایل بخوام برم دوباره طول میکشه و هنگ میکنه حالا نمیدونم مشکل از Cpu ه ی هارد یا چیز دیگه
بعد حالا یعضی وقت ها خوب میشه ولی یه ذره که توی درایو ها بگردم دوباره هنگ میکنه
ممنون میشم کمک کنید

EXTREME
08-04-2013, 20:28
با سلام
من یه مدته یه مشکل سیستم پیدا کرده اینه که وقتی مثلا وقتی مثلا درایو D رو باز میکنم بعد یه مدت زیادی لود میشه و اطلاعاتش میاد و بعضی وقت ها هم اصلا نمیاد و سیستم کلا هنگ میکنه
با درایو ها ی دیگه هم همین مشکلو دارم بعضی وقت ها هم اگه شانس بیارم بیاد دوباره توی یه فایل بخوام برم دوباره طول میکشه و هنگ میکنه حالا نمیدونم مشکل از Cpu ه ی هارد یا چیز دیگه
بعد حالا یعضی وقت ها خوب میشه ولی یه ذره که توی درایو ها بگردم دوباره هنگ میکنه
ممنون میشم کمک کنید

عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

pharm
08-04-2013, 21:30
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

بفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم هارد دیگه (قسمت های بالا و پایین ok هستن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
08-04-2013, 22:56
مشکل به خاطر همین ارورهاست
برای ارور آخری کارهایی که باید انجام بدین چک کردن اتصالات هارد به علاوه پاور - اپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین - پارتیشن بندی مجدد هارد

برای اولی سکتور delay داره هارد اگه با hdd regenrator و فرمت سطح پایین درست نشه باید ببرید هارد رو بیرون