ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین روش تدریس فتوشاپ

ila
08-04-2013, 18:23
من یک کلاس فتوشاپ بهم دادن که میخوام این کلاس رو به بهترین شکل ممکن برگزار کنم با توجه به این که اولین بار فتوشاپ تدریس میکنم دوره های دیگه رو زاد تدریس میکنم
خودم تصمیم گرفتم ابزارها و تنظیماتی که وجود داره و در قالب تمرین درس بدم یعنی مثلا یه تمرین رو یک جلسه شروع کنیم و در حین انجاام اون تمرین ابزار ها و تنظیماتی که هست رو بهشون بگم
یعنی میخوام از تمرین های خیلی ساده شروع کنم برم به جلو
دو تا سوال دارم اول این که این روش خوبه یا نه..بهتره همون روشی که یکی یکی ابزاها رو بگم و همنیجور برم جلو و هراز گاهی یک تمرین بدم؟
و اینکه اگه اون روش خوبه سایتی رو میشناسید که بشه توش تمرین ها رو از مقدماتی داشته باشه برای کسایی که هنوز فتوشاپ رو بلد نیستن خیلی که براشون هم سخت نباشه
انگلیسی هم بود مشکلی نیست
ممنون

Shahin King
08-04-2013, 22:48
سلام

نمیدونم چه مقدار زمان برای اتمام دوره دارین . و افراد شرکت کننده در چه رده سنی هستن .
اگر مدت زمان آموزش زیاده و عجله ای نیست میتونین با حوصله این مراحل رو طی کنید .

ابتدا ازشون بخواهین که در مورد داشته هاشون صحبت کنن ، هر کدومشون بگن که تا چه حد از این نرم افزار میدونن و تا حالا باهاش چه کارهایی انجام دادن و ازش چی میخوان و ...
و از اونایی که تجربه ای در کار با این نرم افزار دارن بخواهین تا مهارتشون رو نشون بدن .

یا میتونین بدون توجه به دانش شرکت کنندگان در دوره از ابتدا با معرفی ابزارها و گزینه های منوها شروع کنید .
تک تک عملکرد ابزارها رو نشون بدین ( همراه با کلید های میانبری که ابزارها رو فراخوانی می کنه ) بر روی یک تصویر .
بعد اضافه کردن فونت، براش، پترن و ... رو به آرشیو فتوشاپ آموزش بدین .

و مرتب کنترل کنید میزان هوشیاری و استعدادشون رو با دادن تمرین .

همین روشی که خودتون ذکر کردین روش مناسبیه

در این بخش آموزش های مناسبی وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

قربان شما
شاهین :11:

ila
08-04-2013, 23:04
25 جلسه یک ساعت و نیمه اکثرا هم دانشجو هستند و برای اینکه علاقه دارن یاد بگیرن فتوشاپ رو برای کار خاصی مدارن جز یکیشون که دانشجو معماری و میخواد بعد از گذروندن این دوره شیت بندی رو حداقل یاد بگیره
همین