مشاهده نسخه کامل
: تعمیر هدفون
artara74
08-04-2013, 14:53
سلام،
یک سال پیش هدفون T-jays three خریدم حدود چند هفته پیش فهمیدم وقتی هدفون چپ کشیده می شه صداش قطع می شه و الان دیگه حدودا نیمه قزعه فقط تو بعضی زوایا صدا می ده.
به پیشنهاد یکی از دوستان هدفون رو باز کردم اما مشکل از اتصال نبود و سیم هم بسیار پیچیده بود.
کجا می تونم بدم برای تعمیر؟ (تهران)
peaceful1
09-04-2013, 21:18
سلام،
یک سال پیش هدفون T-jays three خریدم حدود چند هفته پیش فهمیدم وقتی هدفون چپ کشیده می شه صداش قطع می شه و الان دیگه حدودا نیمه قزعه فقط تو بعضی زوایا صدا می ده.
به پیشنهاد یکی از دوستان هدفون رو باز کردم اما مشکل از اتصال نبود و سیم هم بسیار پیچیده بود.
کجا می تونم بدم برای تعمیر؟ (تهران)
مگه نمایندگی نداره؟
artara74
11-04-2013, 14:10
خیر، بدون گارانتی خریدم.
اگه می شناسین بگین لطفا.
سید مگه نگفتی درستش کردی ؟
خیر، بدون گارانتی خریدم.
اگه می شناسین بگین لطفا.
اگر بدون گارانتی هم خریده باشین میتوانید بدهید با دریافت هزینه نمایندگی واستون تعمیر کنه البته اگر نمایندگی توی ایران دارد
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
artara74
13-04-2013, 19:53
به پیشنهاد دوستان خودم دست به کار شدم و هدفون 350 تومنی (قیمت الان) رو بردم زیر تیغ.
همه چیز خوب پیش رفت. تو شاخه طلایی هدفون چپ دقیقا نزدیک گوشی اتصالی بود که سیم رو بریدم و کوتاهش کردم و از قسمت سالم برای اتصال دوباره استفاده کردم. همه چیز درست پیش رفت فقط یک لحظه آهنربای پشت هدفون به هویه چسبید (خیلی کوتاه) و مقداری از برچسب نقره ای پشتش آب شد .
همه چیزو وصل کردم و درست پیش رفت تا وقتی به تست رسید. هدفون سمت چپ وحشتناک بیسش بیشتره!!!!
اینجا بود که دو دستی زدم تو سرم. حالا به نظرتون مشکل از چیه؟ چکار کنم؟ آیا امیدی هست؟ هدفونم به رحمت الهی رفت؟
اینم عکس از قسمتی که گفتم آب شد. اون سوراخ سیاه وسط هدفون نبود که با آب شدن برچسب نقره ای پیداش شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
artara74
13-04-2013, 20:18
جلوی سوراخش برچسب کاغذی زدم صدا درست شد اما زیادی درست شد جوری که دیگه بیس نداشت. جنس برچسب اصلیش چیه؟ چیزی شبیه به اون می تونم پیدا کنم؟
جلوی سوراخش برچسب کاغذی زدم صدا درست شد اما زیادی درست شد جوری که دیگه بیس نداشت. جنس برچسب اصلیش چیه؟ چیزی شبیه به اون می تونم پیدا کنم؟
والا سوال خیلی تخصصیه:n09:
ولی یک توری ریز بافت فکر میکنم باشه
با باند زخم یا پارچه ی نازک حریر امتحان کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.