ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : signing out شدن مداوم....

Pedram_mrn
08-04-2013, 14:29
سلام خسته نباشید

این مشکل عجیبی که باهاش روبه رو شدم واقعا دیوونه کنندس...
اینطوری شروع شد کامپیوتر رو که روشن کردم مثل همیشه روشن شد خیلی عادی ولی یهو ساین اون شد و رفت تو لاک اسکرین بعد دوباره رو اکانتم کیلیک کردم تا لاگ این نشدم ساین اوت شد ؟!!!

خلاصه با هزار بدبختی باز کردن تسک منیجر و اینا نذاشتم ساین اوت شه...
ولی مشکل انگار بیشتر بود تسک بار کامل لود نشده بود دستکتاپ کلا سیاه بود و هیچ آیکونی نداشتم، اول فک کردم ویروسی شده ولی اسکن که کردم هیچ ویروسی پیدا نشد بعد شروع به Repair کردن از طریق بوت و دی وی دی ویندوز کردم که مشکلات بالا حل شد ولی با ساین اوت میشدم

بعد متوجه شدم که ویندوزم دیگه اکتیو نیست که فک میکنم بخاطر ریپیر کردن این اتفاق افتادش!!!؟؟؟ البته خیلی مطمئن نیستم...

به نظرتون مشکل از چیه؟ و چرا انقد ناگهانی !!! روز قبلش من کار خاصی باهاش نکرده بودم.

ممنون که وقت میذارید:n16:

Ali_RNT
08-07-2013, 13:56
احتمال زیاد یک جور ویروس دستوری batch virus هست.این ویروس با آنتی ویروس شناسایی نمیشه.اگه همه حسابا این مشکلو دارن این روشو امتحان کن:
با دی وی دی کامپیوتر رو بوت کن.
در صفحه اول روی repair your computer کلیک کن
command prompt رو انتخاب کن.
اگه ویندوز رو تو درایو c نصب کردی این دستورات رو انجام بده.هر خط رو که تایپ کردی بعدش اینتربزن
:c
cd users\you\appdata\roaming\microsoft\windows\start menu\programs\startup
dir
به جای you در خط دوم اسم حسابتو بنویس
بعد از وارد کردن خط آخر و زدن اینتر لیست فایل های دایرکتوری استارتاپ نشون داده میشه.ببین هیچ فایلی با پسوند bat. یا cmd. نیست؟اگه هست این دستور رو بنویس و به جای name اسم فایل رو بنویس:
del name /q