ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب ویندوز XP

amir_t6262
07-04-2013, 21:12
سلام دوستان.

روی یک سیستم با این مشخصات میخواهم ویندوز XP 64 بیتی نصب کنم ولی پیغام خطا میدهد و نمیشود. میخواستم بپرسم راه حلی برای این مشکل دارید؟

مشخصات سیستم:

16 گیگ رم CORSAIR

CPU Intel Core i7 3.2 sandybridge

هارد SSD 128 گیگ

مادربرد: ASUS - P9X79

گرافیک: Radeon HD 7990

البته این سیستم یک هارد معمولی 1 ترابایتی هم دارد ولی میخواهیم روی هارد SSD اش ویندوز نصب کنیم.

الان روی سیستم ویندوز 7 64 بیتی است که لازم است به ویندوز XP تغییر داده شود.

EXTREME
07-04-2013, 23:51
سلام دوستان.

روی یک سیستم با این مشخصات میخواهم ویندوز XP 64 بیتی نصب کنم ولی پیغام خطا میدهد و نمیشود. میخواستم بپرسم راه حلی برای این مشکل دارید؟

مشخصات سیستم:

16 گیگ رم CORSAIR

CPU Intel Core i7 3.2 sandybridge

هارد SSD 128 گیگ

مادربرد: ASUS - P9X79

گرافیک: Radeon HD 7990

البته این سیستم یک هارد معمولی 1 ترابایتی هم دارد ولی میخواهیم روی هارد SSD اش ویندوز نصب کنیم.

الان روی سیستم ویندوز 7 64 بیتی است که لازم است به ویندوز XP تغییر داده شود.

اول از همه بگین چه اخطاری میده
اگه بخواین روی یک درایو دیگه xp بریزین که اجازه داده نمیشه چون باید اول xp ریخته بشه بعد سون در حالت اول اگه نمیخواین سون رو پاک کنید تنها راه استفاده از vm ware است
ولی اگه منظورتون اینه که با نصب xp هارد شناسایی نمیشه باید مود هارد رو در بایوس به ide تغییر بدین یا اگه نمیشه از xp های sata and raid edition استفاده کنید

amir_t6262
08-04-2013, 11:31
موقع نصب ويندوز xp صفحه bluscreen مي آيد.از vm ware و ... هم نميخواهيم استفاده كنيم. فقط هم ويندوز xp ميخواهيم. يعني ويندوز 7 پاك ميشود.

EXTREME
08-04-2013, 12:30
موقع نصب ويندوز xp صفحه bluscreen مي آيد.از vm ware و ... هم نميخواهيم استفاده كنيم. فقط هم ويندوز xp ميخواهيم. يعني ويندوز 7 پاك ميشود.

یعنی میخواین ویندوز سون پاک بشه
تو پست قبلیم نوشتم ولی مثل اینکه پست رو خوب نخوندین ممکنه مشکل شما زا حالت هارد در بایوس باشه اونو از ahci به ata یا ide تغییر میدین درست میشه درست نشد از اون ورژن xp که گفتم استفاده کنید درست نصب میشه