ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پایین usb

Sam__Fisher
07-04-2013, 14:48
سلام بر همگی
دوستان سرعت دریافت و انتقال اطلاعات از طریق پورت usb خیلی پایینه ..... واقعا اعصاب خرد کنه.....وقتی میخوام یه فایل یه گیگی رو بریزم رو فلش سرعتم 1.3 mb/s بیشتر نمیشه.....درضمن فلشو به خود یو اس بی کامپیوتر وصل میکنم فکر کنم پورتم usb 2 باشه حالا من چیکار کنم؟؟؟ اگه میشه کمک کنید لطفا...ویندوزم xp هستش...... اینم یه عکس از اطلاعات پورت یو اس بیم شاید کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Beta
07-04-2013, 14:56
از طریق تغییرات ریجستری میشد سرعت رو خیلی افزایش بدی،ولی واسه ویندوز 7 بود متاسفانه!

EXTREME
07-04-2013, 14:59
سلام بر همگی
دوستان سرعت دریافت و انتقال اطلاعات از طریق پورت usb خیلی پایینه ..... واقعا اعصاب خرد کنه.....وقتی میخوام یه فایل یه گیگی رو بریزم رو فلش سرعتم 1.3 mb/s بیشتر نمیشه.....درضمن فلشو به خود یو اس بی کامپیوتر وصل میکنم فکر کنم پورتم usb 2 باشه حالا من چیکار کنم؟؟؟ اگه میشه کمک کنید لطفا...ویندوزم xp هستش...... اینم یه عکس از اطلاعات پورت یو اس بیم شاید کمک کنه:

از فلش به سیستم با چه سرعتی میریزه ؟

فلش رو روی سیستم دیگه تست کردین از سیستم به فلش با همین سرعت بود ؟

Sam__Fisher
07-04-2013, 16:57
از فلش به سیستم با چه سرعتی میریزه ؟

فلش رو روی سیستم دیگه تست کردین از سیستم به فلش با همین سرعت بود ؟
از فلش به سیستم 1.3 mb/s از سیستم به فلش هم همون مقداره ....... فلش رو سیستم های دیگه هم امتحان کردم مشکلی ندارن.ن
نمیدونم چرا واسه من اینطوریه :n03::n28:

EXTREME
07-04-2013, 17:19
از فلش به سیستم 1.3 mb/s از سیستم به فلش هم همون مقداره ....... فلش رو سیستم های دیگه هم امتحان کردم مشکلی ندارن.ن
نمیدونم چرا واسه من اینطوریه :n03::n28:
پس روی سیستم های دیگه با این فلش مشکلی نیست ولی روی سیستم شما در هر دوحالت سرعت پایینه
بهتره ویندوز رو عوض کنید سیستم رو اسکن ویروس بکنید و درایورهای سیستم و بایوس مین همرو آپدیت کنید با یو اس بی های جلو هم تست کنید

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هم بدین

این مشکل میتونه از نرسید ولتاژ کافی به پورتها هم باشه که هم میتونه مشکل از مین باشه و هم پاور سیستم

Sam__Fisher
07-04-2013, 17:29
پس روی سیستم های دیگه با این فلش مشکلی نیست ولی روی سیستم شما در هر دوحالت سرعت پایینه
بهتره ویندوز رو عوض کنید سیستم رو اسکن ویروس بکنید و درایورهای سیستم و بایوس مین همرو آپدیت کنید با یو اس بی های جلو هم تست کنید

تا حالا بایوس آپدیت نکردم اخه میترسم یه وقت مشکلی پیش بیاد بایوس هم خیلی حساسه لامصب ..... ممنون بابت کمکتون برم ببینم میتونم
آپدیتش کنم یا نه.

Sam__Fisher
07-04-2013, 18:00
ببخشید یادم رفت اینو بگم
اقا من تو کیس 2 تا فن اضافه بر سازمان گذاشتم.وصلشون کردم به پاور اگه اونا رو قطع کنم به نظرتون مشکل حل میشه؟؟؟؟پاور چقدر تاثیر میزاره مگه؟؟؟؟؟

EXTREME
07-04-2013, 19:37
ببخشید یادم رفت اینو بگم
اقا من تو کیس 2 تا فن اضافه بر سازمان گذاشتم.وصلشون کردم به پاور اگه اونا رو قطع کنم به نظرتون مشکل حل میشه؟؟؟؟پاور چقدر تاثیر میزاره مگه؟؟؟؟؟

فن که مصرفی نداره
اگه نمیتونید اونکارهارو بکنید بهتره ببرید به یک خدمات کامپیوتری

ولی قبلش بهتره کارهای نرم افزاری رو خودتون انجام بدین به نتیجه نرسیدین ببرین

NIMA2K
28-04-2013, 14:29
بچه ها فلشی که واسه USB 3 طراحی شده رو نمیشه به ورودی USB 2 متصل کرد؟

EXTREME
28-04-2013, 14:45
بچه ها فلشی که واسه USB 3 طراحی شده رو نمیشه به ورودی USB 2 متصل کرد؟

چرا یشه متصل کرد منتها با سرعت usb2 کار میکنه

mohammadi_4u
28-04-2013, 14:54
سلام بر همگی

با توجه به تصویری که گزاشتید داخل ستاپ کامپیوتر شوید و از تنیمات یو اس بی دو گزینه داره full sped & max speed گزینه رو رو max speed بزارید. مشکل دیگه نیست. من این گزینه رو تو مادربرد ایسوز مدل قدیمی psd800x داشتم

تصویر نوشته curent speed 1.1