مشاهده نسخه کامل
: ورژن Windows 8 Pro را نصب کرده ام ولی Windows Media Center ندارد!
سلام.
من به تازه گی Windows 8 Professional FINAL (64 bit Version) Integrated February 2013 - Activated را نصب کرده ام ولی Windows Media Center را ندارد. من خیلی از این نرم افزار استفاده میکنم. آیا می توان به صورت جداگانه آن را دانلود و نصب کرد؟ از کجا باید دانلود کرد؟
ممنون از شما....
mohsent71
07-04-2013, 21:19
سلام من وقتی پک وین8 رو دانلود کردم یکی از گزینه هاش وین8 + مدیا سنتر بود برای اون باید یک ویندوز دیگه نصب کنی
ای داد بی داد! ینی راه دیگه ای نیست؟
hamidreza2010
07-04-2013, 23:44
از سایت خود مایکروسافت بستش رو دانلود و نصب کن
(احتمالا بشه)
از سایت خود مایکروسافت بستش رو دانلود و نصب کن
(احتمالا بشه)
لایسنز میخواد.
تو نسخه Pro این ویندوز، مدیا سنتر اصلا وجود نداره. احتمالا تو نسخه Enterprise باشه.
من Enterprise دارم و Media Center نداره!
Dew Drop
08-04-2013, 21:28
سلام
این کار رو انجام بدید ببینید نصب میشه؟! (من امتحان نکردم,کسانی که امتحان کردند لصفاً صحت و سقم این مطلب رو اعلام کنن)
searchرو از Charms bar باز کنید و برید به قسمت settings
و تو قسمت سرچ بنویسید add features که گزینه Add features to windows 8 رو میاره و اون رو باز کنید
در پنجرهی باز شده قسمت Enter your key کلیدهای زیر رو وارد کنید
MBFBV-W3DP2-2MVKN-PJCQD-KKTF7
و بعد Next رو بزنید و تو پنجره ی بعدی تیک I accept رو بزارید و Add feature رو بزنید تا نصب انجام بشه و بعد ریستارت.
بعد از ریستارت Media center به صفحه Start screen اضافه میشه.
سلام
این کار رو انجام بدید ببینید نصب میشه؟! (من امتحان نکردم,کسانی که امتحان کردند لصفاً صحت و سقم این مطلب رو اعلام کنن)
searchرو از Charms bar باز کنید و برید به قسمت settings
و تو قسمت سرچ بنویسید add features که گزینه Add features to windows 8 رو میاره و اون رو باز کنید
در پنجرهی باز شده قسمت Enter your key کلیدهای زیر رو وارد کنید
MBFBV-W3DP2-2MVKN-PJCQD-KKTF7
و بعد Next رو بزنید و تو پنجره ی بعدی تیک I accept رو بزارید و Add feature رو بزنید تا نصب انجام بشه و بعد ریستارت.
بعد از ریستارت Media center به صفحه Start screen اضافه میشه.
سرچ میکنم ولی گزینه Add features to windows 8 نمیاد. یه گزینه ی دیگست.
تنها فقط یه گزینه Turn windows features on or off میاد.
mohsent71
09-04-2013, 12:04
خود عبارت Add features to windows 8 رو سرچ کن میاد ولی من امتحان کردم میگه کد اشتباهه با این نمیشه
خود عبارت Add features to windows 8 رو سرچ کن میاد ولی من امتحان کردم میگه کد اشتباهه با این نمیشه
والا به خدا نمیاد
AFTABETABAN
14-04-2013, 00:04
این سریال را امتحان کن
RR3BN-3YY9P-9D7FC-7J4YF-QGJXW
منم نسخه پرو دارم ولی قسمت سرچ که میزنم add features to windows 8 این نوشته تو کادر ظاهر میشه یعنی چی؟؟؟؟؟؟
thanks,youre all done and your PC is ready to go
:n13:راهنمایی کنید دوستان :n16:
Goldenstarc
11-08-2013, 21:55
اکثرا سریال نامبر ها از دست رفتند ، بهتره نسخه اصلی رو بخرید تا درست بشه ... یا از نرم افزار های جایگزین استفاده کنید
دادا شما باید نسخه مدیا سنتر دار رو دانلود کنید که تو سایت ---------- هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.