مشاهده نسخه کامل
: کدام یکی از این مدیا پلیرها واقعا خوبند
سلام
تازه ویندوز عوض کرده ام و می خواهم پلیر خوبی روش نصب کنم ویندوز 8
vlc player
km player
pot player
gom player
vlc یکی از پلیرهای است که خیلی زیاد دانلود میشه در سایت های دانلود اما با فونت های فارسی مشکل داره و در فونت فارسی من دیده ام مثلا یک حرف "ا" به زیر نویس اضافه میگذاره یا اینکه یک حرف نامشخص به زیر نویس اضافه میکنه
km player تازگی که اجرا میکنم صدا داره تصویر نداره و اگر فایل مثل avi خراب باشه اجرا میکنه اما بعضی وقتا هنگ میکنه همین ورژن که آخرش نوشته 77
pot player قوی و خوبه مشکلی ندیدم ازش فقط ظاهرش دل چسب نیست حروف چینی یا ژابنی خیلی از جاهاش دیده می شود
gom تازه همین دیروز بعد از کی ورژن جدیدش امده مخصوصا برای ویندوز 8 هنوز تست نکردم
شما نظرتون چیه ؟
Facon_Archi
06-04-2013, 20:04
با یه تنظیم ساده زیرنویس (تنظیم دوباره فرمت زیرنویس) میشه مشکل فونت فارسی رو برطرف کرد
بهترین هم Vlc player هست که سنگ رو هم اجرا میکنه:n02:
اتفاقا همین امروز در همین رابطه داشتم جستوجو میکردم!
VLC اصلا کیفیت نداره!
Gom هم کیفیت نداره!
Pot هم جذاب نیست!
KM کیفیت بهتری داره به نسب!
ولی شماکه همرو تست کردی ، DAPlayer رو هم تست کن!
سلام
خیلی وقت قبل یه نظرسنجی شده (که به نظرم km player اول شد)میتونید اون را پیدا کنید بخویند
ولی من شخصا Media Player Classic استفاده می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadi_4u
06-04-2013, 20:34
داداش همه فن حریف میخای باید کا ام نصب کنید!!
حالا خواستید سه بعدی فیلم ببینید vlc باید بمیره! خواستی زیرنویس 3 زبانه ببینی. بخای زیرنویس تک فایل داخل فیلم ببینی کدوم یک جز کا ام جواب بده؟؟
فقط کا ام با اپدیت های زود زودش .
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Mr.World.Wide
06-04-2013, 21:24
کی لایت کدک پک
یا همون مدیا پلیر کلاسیک قویترینه
mohammadi_4u
06-04-2013, 21:35
کی لایت کدک پک
یا همون مدیا پلیر کلاسیک قویترینه
Vlc باباشه از اون لحاظ که!
پس Shark code 007. رو نصب کنید و با مدیا پلیر خود ویندوز حالشو ببرید
Armin.Computer
06-04-2013, 23:38
به نظر من برای پخش ویدیو km-player بهتره
امکانات بیشتر
قابلیت 3D
هماهنگی زیرنویس
و رابط کاربری بالا
gom هم تست کردم خیلی خوب بود در زیرنویس خوب بود با km مقایسه زدم دیدم کیفیت صدا km خیلی بهتره و km قابلیت دو زیر نویس داره ولی km باگ زیاد داره نمیدونم چرا ؟
KM یکی از بهتری پلیرهاست .
ولی VLC هم گزینه خوبیه و تا حالا نشده که یک ویدئو رو نتونه اجرا کنه و بعضی وقت ها بوده که KM ویدئویی رو پخش نکرده ولی VLC بدون مشکل اجراش کرده .
از نظر من هر دوی اونا رو نصب کنین تا وقتی به مشکل خوردین اون یکی کارتون رو راه بندازه :n02:
البته از Media Player Classic هم نباید غافل شد :n02:
Mr.World.Wide
07-04-2013, 11:22
مسئله ای که دوستان بهش توجه نمیکنند کیفیت پخش فیلم هست
شما برو تست کن یک فیلم بلوری یا فول اچدی با کیفیت 1080 رو با KMP و VLC تست کنید
و بعد همون رو با مدیا پلیر کلاسیک تست کنید
خیلی تفاوت داره
اگر شما یک بار با مدیا پلیر کلاسیگ فیلم اچ دی ببینید دیگه برای فیلم های اچ دی سمت هیچ پلیر دیگه ای نمیرید
mohammadi_4u
07-04-2013, 11:35
آخه چرا گوش شنوا ندارید!:n03::n02:
من اصلا مرض این پلیرهارو دارم حرفی که میزنم با آزمون خطا و تجربه میگم!
شارک کد رو نصب کنید که لینک جدیدش رو دشب آقای جعفریان گزاشتن تو تاپیکش{شارک = پیشرفته سازی شده مدیاپلیر کلاسیک و vlc و کوییک تایم در غالب مدیاپلیر ویندوز!} + کا ام
ینی دیگه کیف سیستم کوک میشه:n01:
درصد اشغال رم و سیپیو نصف!
مسئله ای که دوستان بهش توجه نمیکنند کیفیت پخش فیلم هست
شما برو تست کن یک فیلم بلوری یا فول اچدی با کیفیت 1080 رو با KMP و VLC تست کنید
و بعد همون رو با مدیا پلیر کلاسیک تست کنید
خیلی تفاوت داره
اگر شما یک بار با مدیا پلیر کلاسیگ فیلم اچ دی ببینید دیگه برای فیلم های اچ دی سمت هیچ پلیر دیگه ای نمیرید
درود
اگه بخوایم از نظر کیفیت پخش مقایسه کنیم پس باید دوستمون Cyberlink Power DVD رو نصب کنن.
هیچ یک از پلیرهایی که معرفی شده وضوح و کیفیت Power DVD رو نداره .
اگر تو سایت های معروف همچون download.com یا softpedia یا softsonic یا --------- بریم بحث سر همین پلیرهای است که در تاپیک اول معرفی کردم واقعا انتخاب از میان انها سخته بچه های ایرانی بیشتر km ترجیح میدهند ولی واقعا این ورژن جدید km برای شما باگ نداره ؟ هنگ نمیکنه ؟ اگر مشکلاتش را نگاه کنید میبینید برای دوستانمون همچنین خود من صدا هست ولی تصویر ندارم ؟
mohammadi_4u
07-04-2013, 12:31
نه چه باگی؟ من جدیدترین ورژنشو دارم!, اتفاقا دستتون بازه که میتونید تنظیماتشو دلخواه کنید!
آقا این مدیا پلیر کلاسیک چیه!؟
یکی لینکشو بزاره.
یکی لینکشو بزاره.
خدمت شما .
Media Player Classic - Home Cinema ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه چه باگی؟ من جدیدترین ورژنشو دارم!, اتفاقا دستتون بازه که میتونید تنظیماتشو دلخواه کنید!
کدام ورژنش نصب کرده اید ؟
یکی لینکشو بزاره.
مدیا پلیر کلاسیک بیشتر همراه k-like codec full pack من دیدم هست و نصب میشه
mohammadi_4u
07-04-2013, 13:14
همونطور که میبینید دارم با ایپد پست میزارم و لبتاب در دسرسم نیس اما. ورژنش 3 و خورده ای داشت زیر ۴ که خودش هر استارت چک میکنه برا اپدیت.
بعد نصب از کنترل پنل. برنامه پاندورا سروییسو حذف کنید که رم رو به....میده
درمورد کیفیت Media Player Classic
چطوره؟؟!
به KM میرسه ؟!نصب کنم یا نه؟؟!
Master Root
07-04-2013, 13:28
میشه لینکشو بذارید لطفا..
آخه چرا گوش شنوا ندارید!:n03::n02:
من اصلا مرض این پلیرهارو دارم حرفی که میزنم با آزمون خطا و تجربه میگم!
شارک کد رو نصب کنید که لینک جدیدش رو دشب آقای جعفریان گزاشتن تو تاپیکش{شارک = پیشرفته سازی شده مدیاپلیر کلاسیک و vlc و کوییک تایم در غالب مدیاپلیر ویندوز!} + کا ام
ینی دیگه کیف سیستم کوک میشه:n01:
درصد اشغال رم و سیپیو نصف!
میشه لینکشو بذارید لطفا..
برای کدوم ویندوز میخای ؟؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب تصمیم را گرفتم
اول کدک K-Lite_Mega_Codec_Pack_9.8.5_Final
و بعد هم KMPlayer_3.5.0.77
علت هم به خاطر اینکه بیشترین دانلود تو سایت های چه خارجی چه ایرانی به عنوان پلیر محبوب داره باید باهاش کنار بیام
دیگه چیزی نصب نمیکنم و اینقدر با هاش کلنجار میرم که بیادش تو دستم و بهترین کیفیت برام پخش کنه ممنون از دوستان که راهنمایی کردند
Mr.World.Wide
08-04-2013, 09:25
برای کدوم ویندوز میخای ؟؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که کدک هست نه پلیر
شارک کد رو نصب کنید که لینک جدیدش رو دشب آقای جعفریان گزاشتن تو تاپیکش
این که کدک هست نه پلیر
چی میگی الان ؟!:n02:
Mr.World.Wide
08-04-2013, 10:01
چی میگی الان ؟!:n02:
خب الان این کدک رو نصب کنیم خیلی خوب میشه؟؟؟
چه فرقی داره؟؟؟
مثلا کی ام پی داشته باشی و این کدک رو نصب کنی
کیفیت پخشت میره بالا؟؟؟
یا فقط رو مدیا پلیر ویندوز اثر میذاره
نمیدونم،فقط Master Root ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک دانلود رو خاستن منم دادم!
وقتی کدک را نصب کنی باعث میشه البته به نظر من اگر کدک های KM خراب شد از کدک های سیستم استفاده میکنه که همین کدک های می شود شما نصب کرده اید علاوه بر این باعث می شوند شما بتوانید با استفاده از مدیا پلیر ویندوز هر فایلی را اجرا کنید :n13:
امروز داشتم دوباره در مورد پلیر های که در پست اولم گذاشتم یک جستجو میزدم دیدم پلیر GOM ورژن جدیدش رکورد دانلود در هفته را در سایت های download.com و softonic و softpedia داشته خوب نظر شما چیه ؟
بعد یک نگاه کردم به سایت download.com دیدم وقتی برای ویندوز 8 پلیرها را فیلتر میکنم اصلا KM جز و نرم افزارهای ویندوز 8 فیلتر نمیکنه , بعد یک سر زدم به خود سایت KM و دیدم هر کی امده تاپیک زده در سایتش همه گفتند خطا میده .. خطا میده و خطا داره دارای باگ هستش ؟
تو نظرات کاربران تو سایت های مختلف رفتم انها هم خطاهای موجود در KM را تائید کرده اند و به یک پلیر دیگر کوچک کرده اند ؟
حالا نمیدانم ما ایرانیها چرا اینقدر KM را دانلود میکنیم در صورتیکه تنها مزعیتش به نظر من ساپورت کردن دوتا زیر نویس هم زمان هستش در مقابل کلی باگ داره ؟
noisymind
11-04-2013, 08:52
من خودم هم از KM استفاده میکنم و دلیل اصلیش هم اینه خیلی راحت میشه لم داد و با کیبور و فقط فشار دادن یک کلید میشه فیلم رو جلو - عقب برد ، صدا رو کم و زیاد کرد ، سایز اسکرین رو عوض کرد ، زیرنویس رو عقب جلو کرد و ...! ولی به قول دوستان جدیدا هم سنگین شده و هم خیلی باگ داره و مثلا دیگه برخی از فیلمها رو با کلید اشاره کیبود عقب نمیبره!
بنظر من همون km از همه بهنره دلیلشم کنترل راحت روی همه تنظینات هستش اعم از کدک های مورد استفاده تا کنترل خوب روی زیرنویس و سرعت بالا در پیمایش فیلم کسانی که میگن کیفیت تصویرش پایین هست باید رندر ویدئو رو عوض کنن همگام پخش روی تصویر راست کلیک کنید و از قسمت video advanced \>>>video renderer>>>VMR9 renderless رو انتخاب کنن
Mr.World.Wide
11-04-2013, 09:30
بنظر من همون km از همه بهنره دلیلشم کنترل راحت روی همه تنظینات هستش اعم از کدک های مورد استفاده تا کنترل خوب روی زیرنویس و سرعت بالا در پیمایش فیلم کسانی که میگن کیفیت تصویرش پایین هست باید رندر ویدئو رو عوض کنن همگام پخش روی تصویر راست کلیک کنید و از قسمت video advanced \>>>video renderer>>>VMR9 renderless رو انتخاب کنن
باز هم رندرش رو هم که عوض میکنی کیفیت تصویرش توی پخش ویدئوی اچ دی خیلی پایین تر هست از مدیا پلیر کلاسیک.
خودم پلیر اصلیم همیشه و همیشه کی ام پلیر هست
ولی فایل های 1080 رو با مدیا پلیر کلاسیک نگاه میکنم
باز هم رندرش رو هم که عوض میکنی کیفیت تصویرش توی پخش ویدئوی اچ دی خیلی پایین تر هست از مدیا پلیر کلاسیک.
خودم پلیر اصلیم همیشه و همیشه کی ام پلیر هست
ولی فایل های 1080 رو با مدیا پلیر کلاسیک نگاه میکنم
من خودم مدیاپلیر کلاسیک داشتم و تو چند تا نسخه فایل های اچ دی رو یا برعکس پخش می کرد یا قرمز نشون میداد و رنگ دیگه ای نداشت حذفش کردم ولی واسه ددن کلیک خیلی خوب بود چون سبکتراز ک ام هست
بیشتر با ک ام فیلم نگاه میکنم
فقط از لحاظ کیفیت هم صدا ، هم تصویر:
PowerDVD یا WinDVD
کدوم بهتره؟؟!
به نظر من Power DVD خیلی بهتره .7 یا 8 ساله که من از این پلیر استفاده میکتم و هر سال بهتر شده :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.